Dodaj do ulubionych

Lot sokoli

09.08.04, 21:33
Może by tak forumowicze przelecieli się nie tylko po knajpach, ale i nad
Olsztynem?
Od jutra rozpocznę rozpytania o cenę, ilość miejsc itd.
Otwieram listę chętnych na podniebną przejażdżkę nad pięknym Olsztynem.
1. Oso
Obserwuj wątek
    • giga5 Re: Lot sokoli 09.08.04, 22:50
      poczekam na cene:) pa
      • zbyszek07 Re: Lot sokoli 10.08.04, 07:19
        ja niestety tez
        :-)
    • sola28 Re: Lot sokoli 10.08.04, 07:43
      Tutaj cena nie gra roli!
      Ja się piszę :)
    • sola28 Re: Lot sokoli 10.08.04, 07:50
      W końcu raz się żyje :)
      • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 10.08.04, 08:13
        A jeżeli ma się chorobę lokomocyjną ?
        To chyba nie?
        Sokołom to dobrze.
        Lećcie sokoły!
        • oso1 Re: Lot sokoli 10.08.04, 11:06
          :(((((((((
          mogą na raz zabrać się 3 osoby
          lot 15 min.
          koszt 270 zł, czyli po 90 zł
          za 15 min - 90 zł, chyba poczekamy aż ceny spadną.
          :)
          • sola28 Re: Lot sokoli 10.08.04, 11:25
            :(((
            A to tylko 15 minut...
    • sola28 Re: Lot sokoli 10.08.04, 11:28
      Ciekawe czy w styczniu latają?
      ;)
      • oso1 Re: Lot sokoli 10.08.04, 13:04
        W styczniu to ciągają za sobą narciarzy i saneczkarzy
        ;)
        • sola28 Re: Lot sokoli 10.08.04, 13:19
          Szkoda. Myślałam, że zrobię sobie prezent :)
          • oso1 Re: Lot sokoli 10.08.04, 13:39
            Zobaczysz ile razy jeszcze w życiu wzlecisz i nieźle wylądujesz czego z całego
            serca życzę.
            • sola28 Re: Lot sokoli 10.08.04, 13:43
              • zbyszek07 Re: Lot sokoli 10.08.04, 14:52
                drogo...
                szkoda.
                • sola28 Re: Lot sokoli 10.08.04, 14:56
                  Chyba byłby tańszy bilet do Anglii ;)
                  • giga5 Re: Lot sokoli 10.08.04, 15:11
                    Jeszcze poszybujemy
                    • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 10.08.04, 16:21
                      To chyba taniej kupić samolot z pilotem.
                      • Gość: sud Re: Lot sokoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:46
                        Mi też się wydaje, że drogo. Ale czas pracy wykwalifikowanego (mam nadzieję)
                        pilota kosztuje. Jak również paliwo. A zapewne taki samolocik to żre paliwo jak
                        mały czołg, a nie jak samochód osobowy.
                        • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 10.08.04, 20:05
                          Poczekamy do złotej jesieni.
                          Opuszczą stawki.
                          Jeszcze polatamy.
                          • oso1 Re: Lot sokoli 10.08.04, 21:25
                            Jednak najlepszy pilot to ten od telewizora, jak ja go lubię
                            :))
                            • zbyszek07 Re: Lot sokoli 11.08.04, 07:16
                              a co to jest telewizor?
                              to ten mebel w kacie pokoju?
                              • oso1 Re: Lot sokoli 11.08.04, 14:19
                                To okno na świat
                                By bywać nie trzeba pieniędzy i lat
                                By czuć się w różnym wieku
                                Do tego jest telewizja - człowieku
                                ;)
                                • oso1 Re: Lot sokoli 11.08.04, 14:19
                                  I do leniuchowania
                                  :)))))))))))))
                                  • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.08.04, 14:21
                                    I do zawiązywania sadełka gdzie nie trzeba.
                                    • oso1 Re: Lot sokoli 11.08.04, 14:27
                                      Do zawiązywania sadełka to i sokołów nie trzeba
                                      ;)
                                      • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.08.04, 16:15
                                        Droczysz się oso1,mowa o TV.
                                        A sokoły??????
                                        Sokoły są do wyższych celów.
                                        • oso1 Re: Lot sokoli 11.08.04, 20:17
                                          Cele - staram się trafiać w dziesiątkę i czasami to wychodzi, szkoda tylko, że
                                          czasami.
                                          ;)
                                          • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.08.04, 20:59
                                            Oso1,rzecz polega nie w celowaniu ,
                                            a w trafieniu bez pudła.
                                            Trafisz, trafisz.
                                            • rita100 Re: Lot sokoli 11.08.04, 21:46
                                              chciałam się dowiedzieć jaka cena jest w Krakowie lecz sie nie dodzwoniłam,
                                              może jutro
                                              • rita100 Re: Lot sokoli 12.08.04, 22:23
                                                nie dodzwoniłam sie , kazali mi faksować do Warszawy w tej sprawie, więc
                                                poległam w walce :)
                                                • oso1 Re: Lot sokoli 17.08.04, 15:38
                                                  W zaraz przed Stegną są loty widokowe nad Mierzeją. Koszt 35-40 zł. Kurka wodna
                                                  i wciąż latają, i im się opłaca.
                                                  • oso1 Re: Lot sokoli 18.08.04, 21:52
                                                    A czy ktoś kiedyś wzleciał tak ogólnie?
                                                  • rita100 Re: Lot sokoli 23.08.04, 22:39
                                                    mlodości dodaj mi skrzydła
                                                  • hamar Re: Lot sokoli 24.08.04, 08:58
                                                    A ile już spadało, zależy to jednak od lądowania
                                                  • rita100 Re: Lot sokoli 24.08.04, 22:21
                                                    Dajcie nam skrzydła, a niebo nad Olsztynem zaroi się od orłów i sokolic :)
                                                  • zbyszek07 Re: Lot sokoli 25.08.04, 07:43
                                                    Kto mi da skrzydla???
                                                    bym wzniosl sie nad poziomy?
                                                    ...chm...
                                                    cos w tym jest...
                                                    na co dzien sie stoi,
                                                    na skrzydlach sie lezy...
                                                    to moze o to wylegiwanie sie w przestrzeni chodzi?
                                                    moze to ta pozycja + ladne widoki kusi?
                                                  • rita100 Re: Lot sokoli 25.08.04, 22:39
                                                    może chodzi, że zawsze to bliżej do nieba
                                                    może to chodzi o dreszczyk emocji
                                                    zlecę , nie zlecę,
                                                    spadnę , nie spadnę,
                                                    a jak spadnę to czy będzie miękkie lądowanie ?
                                                  • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.08.04, 09:53
                                                    Czy to perspektywa urlopu tak uskrzydla zbyszka07.
                                                    Po urlopie to pewnie wróci z co najmniej czterema skrzydłami.
                                                  • zbyszek07 Re: Lot sokoli 26.08.04, 11:18
                                                    Ja i przed urlopem jestem
                                                    jako ten janioł
                                                    :p
                                                  • rita100 Re: Lot sokoli 26.08.04, 21:44
                                                    a kto Wam dał skrzydła ????????
                                                    hej, zejść mi tu na ziemię !!!!!!!!!!
                                                    zbyszku , trzymaj kurs ;)))))
                                                    oso wzniósł się ponad poziomy, a Muraszka muśli, że to latawiec ;)))))))))))

ha, ha, ha
                                                  • sola28 Re: Lot sokoli 26.08.04, 21:48
                                                    Ja jednak bym poleciała. Codziennie widzę jak samolocik (nie wiem, Antek czy
                                                    nie Antek) fruwa sobie nad miastem.
                                                    Ale niedługo będzie Tour do Pologne i chociaż w telewizji pokażą Olsztyn z lotu
                                                    ptaka. Pamiętam z ubiegłego roku. Widoki, że hej :)
                                                  • rita100 Re: Lot sokoli 26.08.04, 21:53
                                                    sola, powiedz ludziom z Olsztyna, że żeby latać trzeba naipierw ubrać się w
                                                    piórka i popróbować, pózniej przesiąśc się na Antałka ;)
                                                  • sola28 Re: Lot sokoli 26.08.04, 21:57
                                                    Ale u nas nie ma takiej górki, z której można byłoby się rozpędzić i wznieść do
                                                    góry. Niestety ;)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Lot sokoli IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.08.04, 21:57
                                                    Oj Rita ,o latawcach Ty powiedziałaś ,ja ciągle myślę o sokołach.
                                                  • rita100 Re: Lot sokoli 26.08.04, 22:00
                                                    oj, Muraszka , nie myśl, daj się ponieść wizjii :)
                                                    pomyslmy , że latamy
                                                    w przedszkolu nam kazali ruszać rękami i udawać samoloty lub machcać rączkami i
                                                    udawać ptaszki - pamiętacie ?
                                                  • sola28 Re: Lot sokoli 26.08.04, 22:01
                                                    Ritka, a Ty tak z Kopca Kościuszki mogłabyś spróbować :)
                                                  • oso1 Re: Lot sokoli 26.08.04, 22:06
                                                    My będziemy latać jak te sójki
                                                  • sola28 Re: Lot sokoli 26.08.04, 22:13
                                                    To kto ze mną pofrunie? Póki śnieg nie pada.... ;)
                                                  • oso1 Re: Lot sokoli 26.08.04, 22:18
                                                    poczekaj do poniedziałku
                                                  • sola28 Re: Lot sokoli 26.08.04, 22:19
                                                    Racja, rzęchem strach latać :)
                                                  • koobra Re: Lot sokoli 08.09.04, 19:59
                                                    koobra kontratakuje no to bach
                                                  • koobra Re: Lot sokoli 08.09.04, 20:01
                                                    nie dam rady chyba sam tego nie zrobię :)
                                                  • muraszka1 Re: Lot sokoli 19.09.04, 15:19
                                                    Hej,hej ,hej sokoły ......
                                                    Jak minął dzień?
                                                  • oso1 Re: Lot sokoli 20.09.04, 20:53
                                                    Orły
                                                    Sokoły
                                                    Bażanty
                                                    - to była piosenka Danuśki
                                                  • muraszka1 Re: Lot sokoli 20.10.04, 15:06
                                                    Czekajac na Jego powrot z pracy.

Moj sokole czarnooki,
                                                    z brwia krzaczasta,
                                                    smuklonogi.
                                                    Z ramionami tak cieplymi
                                                    i ustami pasowymi.
                                                    Cieple dlonie,cieple serce,
                                                    juz innego nie chce wiecej.
                                                    Takiego mi Bozia dala
                                                    i takiegom pokochala.

(oto moj,nowy tekst do piosenki "Sokoly")
                                                  • oso1 Re: Lot sokoli 28.10.04, 23:07
                                                    Lot sokoli a orły spadają
                                                  • oso1 Re: Lot sokoli 02.11.04, 22:23
                                                    A kto ma sokoli wzrok, żeby nie wpaść w sokole szpony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka