Dodaj do ulubionych

Prima charter = koczowanie ?

IP: 195.187.253.* 04.06.07, 11:22
w tvn24 było, że pasażaerowie na wyspy koczowali na okeciu - ktoś zna szczegoly ?
Obserwuj wątek
    • Gość: aisa Re: Prima charter = koczowanie ? IP: *.chello.pl 04.06.07, 16:18
      Też szukam rzetelnych informacji na ten temat:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39880&w=63608032&v=2&s=0
      jeśli ktoś coś wie to proszę o odpowiedź.
      • 39nick Re: Prima charter = koczowanie ? 04.06.07, 17:06
        forum.wakacje.pl/prima-charter-opoznienia-742511.html&s=3
        forum.wakacje.pl/prima-charter-to-latająca-trumna-744811.html
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=63507280&v=2&s=0
        www.fischerair.pl/site/index.php
        www.lotnisko-chopina.pl/katalog/rozklad/pl/rozklad_lotow_online.php?typ=wylot
        też chciałbym wiedzieć więcej
        • majahi4 Re: Prima charter = koczowanie ? 04.06.07, 20:45
          Teksty o latającej trumnie wypisuje jeden i ten sam kolo na wszelakich forach na
          ktorych tylko się da.
          Natomiast kilkunastogodzinne opóźnienie samolotu - owszem było, ale ludzie nie
          koczowali na lotnisku tylko spędzili ten czas spokojnie w jednym z warszawskich
          hoteli. Wystarczy dokładnie poszperać na forum.
          • majahi4 Re: Prima charter = koczowanie ? 04.06.07, 20:48
            Warto też spojrzeć na rozkład lotów na www.primacharter.pl i policzyć ile rejsów
            w tygodniu wykonują. Potem należy to przemnożyć przez 220 i już bedziemy
            wiedzieli ile osób całych i zdrowych doleciało na wczasy oraz z nich wróciło.
            Dlatego wypociny jakichś kilku pomyleńców wystepujących pod 10-ma nickami nie
            mają tu zadnego znaczenia. I zeby było jasne - nie jestem pracownikiem tej
            linii, staram się być po prostu obiektywny.
            • Gość: aisa Re: Prima charter = koczowanie ? IP: *.chello.pl 05.06.07, 07:44
              Rozumiem.
              Ja też staram się poznać powód a zakładać najgorsze i "psioczyć" rozsiewając
              fałszywe plotki.
              Napisałam wczoraj e-mail do biura Itaki w Opolu i do działu PR, ale niestety
              chyba dla nich to już była całkiem późna pora (16:40) i na razie nie doczekałam
              się oficjalnej odpowiedzi.
              Ciekawa jestem czy ktoś może dzwonił na infolinię i się dopytywał (ja niestety
              nie mam telefonu stacjonarnego i nie mogę dzwonić na 0-800).
              • Gość: aisa Re: Prima charter = koczowanie ? IP: *.chello.pl 05.06.07, 07:53
                > Ja też staram się poznać powód a zakładać najgorsze i "psioczyć" rozsiewając
                > fałszywe plotki.

Oczywiście miało być: "a NIE zakładać"
                • Gość: aisa Re: Prima charter = koczowanie ? IP: *.chello.pl 05.06.07, 13:03
                  Niestety nikt do tej pory nie zechciał odpowiedzieć na moją wiadomość e-mail.
                  Czekam dalej
                  • Gość: ania Re: Prima charter = koczowanie ? IP: *.tczew.net.pl 27.06.07, 21:35
                    czy ktoś już odpowiedział?
            • Gość: władek Re: Prima charter = koczowanie ? IP: *.mofnet.gov.pl 05.06.07, 07:44
              Obys sie nie mylil, majahi4 :)
              • teraz12 Re: Prima charter = koczowanie ? 06.06.07, 12:08
                Do majahi4 - W/g Ciebie jeżeli ktoś oczekuje kilkadziesiąt godzin w hotelu
                zamiast leżeć na plaży to jest ok.?
                • majahi4 Re: Prima charter = koczowanie ? 06.06.07, 18:57
                  A wg ciebie jesli media podają ze klienci koczują na lotnisku, podczas gdy
                  faktycznie byli w hotelu, to jest OK ?
                  • carnivore69 Re: Prima charter = koczowanie ? 06.06.07, 20:21
                    A u Was bija Murzynow, majahi, nie?

Pzdr.
                    • Gość: pq Re: Prima charter = koczowanie ? IP: *.tczew.net.pl 27.06.07, 15:31
                      koczować można też lecąc lotem, ba, american airlines... nie widzę problemu
    • john666999 Re: Prima charter = koczowanie ? 31.03.21, 12:46
      open mind
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka