Dodaj do ulubionych

Cenckewicz - tlumy na promocji książki

06.11.13, 14:21
Niebywałe dosłownie tłumy na promocji nowej naukowej pozycji profesora Cenckiewicza . Rzecz o III RP, którą uosabia Lech Wałęsa - człowiek z teczki
Obserwuj wątek
    • n4eu Re: Cenckewicz - tlumy na promocji książki 06.11.13, 14:38
      Czlowiek inteligentny nie czyta ksiazek, nie czyta dokumentow, czlowiek inteligentny oglada TVN i wie wszystko, a wlasciwie to wie ze on wie a inni nie wiedza i sa przez to chorzy z nienawisci :D :D
      • Gość: ech Re: Cenckewicz - tlumy na promocji książki IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.13, 17:30
        kecawa napisał:
        > Niebywałe dosłownie tłumy

... krwi żądne?
        • n4eu Re: Cenckewicz - tlumy na promocji książki 06.11.13, 17:44
          oczywiscie ze krwi bo kto sie interesuje przeszloscia Bolka jest kibolem, faszysta i PISiorem.
          A faszysty nie interesuje prawda tylko okazja do mordu. Co zreszta udowodnil napad na ikone kazdego "inteligenta" czyli Kube Wojewodzkiego ktory cudem tylko uniknal smierci od niebezpiecznej substancji jaka go potraktowal jakis faszystowski dran.
    • edico Przypomnij mi... 07.11.13, 00:53
      od kiedy to niedawny mgr a dzisiaj już dr stał się raptem profesorem???
      Czy wolszczyzna w pogoni za swoim zaistnieniem nie ma żadnych oporów moralnych przed posługiwaniem się ewidemtą obłudą?
      • n4eu Re: Przypomnij mi... 07.11.13, 09:44
        za Wikipedia
        Sławomir Ryszard Cenckiewicz (ur. 20 lipca 1971 w Gdyni) – historyk i publicysta, doktor habilitowany, były pracownik Instytutu Pamięci Narodowej.
        • Gość: Greg Re: Przypomnij mi... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.13, 16:04
          dr. hab. = prof.
          A od kiedy tak jest.
          • Gość: mix Re: Przypomnij mi... IP: *.ip.netia.com.pl 07.11.13, 16:15
            Od czasów Lecha Kaczyńskiego :)
          • mobydickzolsztyna Pytasz? Odpowiadam. 07.11.13, 17:33
            Gość portalu: Greg napisał(a):
            > dr. hab. = prof.
            > A od kiedy tak jest.

Od kiedy? Ba! Zapytaj najstarszych ludzi.
            Są dwie szkoły. Falenicka i Otwocka.

Jedni do podpułkownika zwracają się: Pułkowniku!
            drudzy: podpułkowniku! (jak np niejaki Jajec ze znanego filmu)
            ot, taki osobliwe obyczaje środowiskowe, lub bycie poza nimi.

Jedni do byłego ministra powiadają: Panie Ministrze!
            a drudzy, hiperpoprawni, dalecy od tak snobistycznych środowisk: proszę pana!
            ot takie sobie zróżnicowanie kulturowe.

Na Uczelniach na ogół do doktorów habilitowanych mówi się zwykle: profesorze,
            bo żaden wymóg naukowy, jeno arbitralna decyzja administracyjna, nie dzielą takowego od profesury uczelnianej (uczelnianej - dla upierdliwców!).
            A inni są Gregami i tyle.

Już wiesz? Żeś ze szkoły Otwockiej?
            (ja doskonale wiem, że nadużywam dużych liter!) Bo tak lubię, ale jestem świadom językowego grzechu.
            A nie wiesz, że kropka po skrócie dr jest zbędna, bo właśnie na literę r kończy się słowo doktor?
            Noooo! gdyby ci chodziło o "kogo, czego!" doktora, to owszem, kropa by była pożądana.
            • Gość: hihihi ... objazdowy? IP: *.olsztyn.mm.pl 07.11.13, 17:53

Spotkanie z panem Macierewiczem na Greenpoincie

Autor: rogatadusza ☺ 05.11.13, 02:37

Klub Gazety Polskiej w Nowym Jorku serdecznie zaprasza na spotkanie z panem Antonim Macierewiczem, prof. Wieslawem Binienda, prof. Kazimierzem Nowaczykiem, dr inz.Waclawem Berczynskim i dr Bogdanem Gajewskim. Spotkanie odbedzie sie 16 listopada 2013 , w dzielnicy Greenpoint przy ulicy Newel 12, w Szkole Sw. Stanislawa Kostki. Wstep platny $ 15
            • Gość: Greg Re: Pytasz? Odpowiadam. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.13, 19:02
              Masz rację , mgr ze szkoły średniej też jest profesorem.
              Ale widzisz - jakoś nie zauważyłem aby do dr hab. mówiono profesor. A bardzo dużo i często jestem na uczelniach (tych wyższych).
            • antymenel.1 Re: Pytasz? Odpowiadam. 08.11.13, 20:47
              Pech Cenckiewicza-drobna sprawa,decyzja administracyjna.
        • antymenel.1 Re: Przypomnij mi... 08.11.13, 20:45
          Były...nawet z IPN go wylali?
    • Gość: mietek Re: Cenckewicz - tlumy na promocji ksi??ki IP: *.200.35.8.gae.googleusercontent.com 08.11.13, 20:30
      audiatur et altera pars
      www.youtube.com/watch?v=LFWn62BADpc
      • warmiak52 Cenckewicz ??? 11.11.13, 16:31
        Cenckewicz ???

Czy to jest ten wnuk UB-ka ???
        Czy to jest ten wybitny znawca spraw związanych paliwami płynnymi, który od grudnia 2006 do lutego 2008 był członkiem rady nadzorczej państwowej firmy Operator Logistyczny Paliw Płynnych Sp. z o.o. należącej do Nafty Polskiej - spółki skarbu państwa ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka