Dodaj do ulubionych

Kłopoty pacjentów kardiologii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 07:13
pani Marcinkowska chyba pomyliła siż powołaniem.Niech pozwoli wykazac się
bardziej operatywnym,tam potrezba menagera a nie obsady stanowisk swoimi
ludźmi którzy grzeja stołki !
Obserwuj wątek
    • Gość: rencista Kłopoty pacjentów kardiologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 07:14
      Wspolczuje ludziom czekajacym na koronografie,sam to przezylem 2 lata
      temu,pozniej czekalem na operacje 10 mcy,droga przez meke,dziwie sie dobremu
      samopoczuciu pani dyrektor-a tak nawiasem mowiac ,gdy ktos z rodziny lekarza
      choruje,wtedy mozna zobaczyc ich reakcje i panikarstwo.
    • Gość: Aquarius Re: Kłopoty pacjentów kardiologii IP: *.tele2.pl 13.08.04, 08:08
      Chyba pani Marcinkowska podpadła mediom:-) Do niedawna wszędzie były same ochy i
      achy jeśli chodziło o szpitale przez nią kierowane (wcześniej miejski, teraz
      wojewódzki) - podczas gdy zwykli ludzie mieli często inne zdanie. A tu nagle
      zonk - pani Marcinkowska i jej szpital już nie są takie cudowne... GW przejrzała
      na oczy, czy pani M. faktycznie im podpadła?
    • Gość: pacjent Re: Kłopoty pacjentów kardiologii IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 13.08.04, 08:15
      CZy prywatni pacjęci doktora Górnego też czekają w kolejce!!!!!!!
    • sola28 Re: Kłopoty pacjentów kardiologii 13.08.04, 10:48
      Czyżby czas na zmianę dyrekcji? W końcu? ;)
    • coolfacet Re: Kłopoty pacjentów kardiologii 13.08.04, 19:01
      Więc po co płace składki na NFZ skoro jak jestem w potrzebie to nie ma kto mi
      pomóc i muszę sam sobie zapewnić ratunek i opiekę medyczną - więc zadaje
      pytanie dlaczego państwo nie pozwala na na wybór sposobu opłacania składek i
      dokonania czy ja płacę do wspólnego woreczka czy na indywidualne konto czytaj
      polisę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka