Gość: fiza IP: *.tvk.tpsa.pl 08.04.02, 22:52 jeżeli tu już jesteś to masz jakieś myśli obsceniczne - oj marzenia, marzenia a mi chodzi o ten do samochodu - to jest bezpieczny trójkąt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiza Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 09.04.02, 22:59 jest taki trójkąt co tak ładnie brzmi - ktoś zagra na trójkącie - to chyba z Pana Kleksa - i jakby to nie brzmiało to jest ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka7 Re: Trójkąty 10.04.02, 19:36 Może i z Pana Kleksa... A pamiętasz Adasia Niezgódkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiza Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 10.04.02, 22:45 Adaś? Adaś? Mickiewicz to tak, Asnyk. Niezgódka? Chiba nie. Ale jeżeli chodzi o trójkąty to taki równoramienny - to albo facet przed czterdziestką (jeżeli wierzchołek na dole) albo po czterdzestce jeżeli wierzchołek na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka7 Re: Trójkąty 11.04.02, 16:56 Trójkąt równoramienny i pan po 40-ce. Hm... Coś mi się nie widzi... Panowie w tym wieku zwykle nieźle się zaokrąglają(czynniki są różne np.piwo). Oczywiście są wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiza Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 14.04.02, 22:46 to będzie trójkąt wpisany w koło Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka7 Re: Trójkąty 15.04.02, 17:54 I tu się chyba temat wyczerpał. Pozdrawiam - K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 18:15 to macie trojkat: fiza-meritka-wisienka, bezpieczny czy nie tego nie bede typowal. co do trojkata w samochodzie to rzecz oczywsta i kazdy facet o tym wie (w przeciwienstwie do was drogie panie), ze jest to trojkat bezpieczenstwa. co do bezpiecznosci, ustawienie trojkata bezpieczenstwa w sytaucji niebezpiecznej stwarza bezpieczna sytacje (a przynajmniej bezpieczniejsza). a i jeszcze Wam jezyk pokaze ;P za tego faceta po 40, co prawda do 40 mam jeszcze sporo sporo, ale coz to za generalizowanie he? moze tak mala wzmianke rzucicie jak wyglada kobieta po 40 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka7 Re: Trójkąty 15.04.02, 18:31 Możesz zaliczyć siebie do wyżej wspomnianych wyjątków :) A kobiety? No tak... z tym bywa różnie. Są 40-stki, które mogłyby być swoimi mamusiami. Są też takie, które wyglądają lepiej od swych córek... I jeszcze jedno. Kogo mają u swojego boku... Jeżeli On nie zwraca na Nią uwagi... wtedy wszystkiego się odechciewa... - albo nie - nalezy się trzymać i znaleźć inny Obiekt ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 18:49 ba, sam znam taka pania ktora trudno jest dogonic (przynajmniej mi) na rowerku w silowni. jasne ze chcac sie podobac, przy pewnych wyrzeczeniach mozna ciagle byc mlodym (no, mozliwie dlugo w kazdym badz razie). i wtedy taka pani stale sie podobajac, nie tylko swojemu mezowi, nie bedzie miala problemu z zatrzymaniem go przy sobie. no ale niestety w zyciu moja droga kolezanko jest tak: czas zauroczenia - ona i on robia wszystko zeby sie sobie podobac; czas cieszenia sie soba - nadal sie sobie podobaja, dbaja o siebie, jest cudnie; ... kolejne fazy stosownie od wyobrazni ... w koncu monotonia zycia codziennego - jest jak jest, on gazetka, piwko, tv, ona kolezaneczki, ploteczki, oboje juz tak na siebie nie patrza ... oczywiscie nie zawsze tak jest, ale najczesciej, bardzo najczesciej niestety ;p ale poki co myslimy sobie, nie nie, ja bede inny... poki co wspanialy, smukly jak topola tobe pozdrawia p.s. wiadomosc o tym ze jestem tym wyjatkiem uradowala mnie bardzo, skoczylem nawet dwa razy pod sufit ze szczescia, dzieki Ci bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka7 Re: Trójkąty 15.04.02, 18:54 Tak - rutyna jest przerażająca. Ale odrobinka chęci i można temu zaradzić (tak myślę choć może to nierealne?). P.S. Tylko dwa skoki pod sufit? No wiesz.... Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 19:01 to forum czy chat? ;) rutynie da sie zaradzic, w koncu piszemy o poscie zatytulowanym 'trojkaty'. a tak na serio, znam kilka takich malzenstw, ktorym energii, ochoty do zycia mogliby pozazdroscic nie jedni panstwo mlodzi. wiec jednak sie da. trzeba miec tylko jakis pomysl na zycie a nie zyc aby zyc. wszystko zalezy od nas moja droga kolezanko i od motywowania partnera, niech taki/taka sie pilnuje i wciaga brzuch, prosto sie trzyma, wysiada czasem z auta, nie siedzi tyle przed komputerem (;p), zyje zdrowo. no niech! moze tak wezmiemy sprawy w swoje rece? p.s. dobrze skocze jeszcze dwa razy, a nawet trzy ... teraz bede juz tak sprawny ze moja przyszla oblubienica nie bedzie mogla oderwac ode mnie przecudnych oczat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiza Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 15.04.02, 22:26 Ja jednak o trójkątach - bo życie jest jak równia pochyła - albo szybko się staczasz, albo ciężko brniesz pod górę (chyba, że jest to stan nieważkości) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 00:04 wiecej optymizmu fiza. czarno patrzysz na swiat. nie zawsze jest fajnie, ale docen to co masz ... zreszta nie bede sie tu bawil w tania filozofie ... jest pieknie, zadna tam rownia pochyla, raz z gorki raz pod gorke to sie zgodze, ale czy nie warto isc pod gorke i moc pozniej z niej zbiec? mi sie na tym swiecie podoba pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka7 Re: Trójkąty 16.04.02, 20:48 Obecnie od jakiegoś czasu żyję w stanie nieważkości. Nic sympatycznego. Zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:58 zawsze stan niewaznkosci kojarzyl mi sie z czyms przyjemnym ale przyznaje, nie mialem okazji doswiadczyc, zatem wypada mi zyczyc koleznce szybkiego powrotu na ziemie. pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiza Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 17.04.02, 19:15 Jak powiadał mój kolega - po kilku głębszych czuł się jak w stanie nieważkości, a jeżeli chodzi o trójkąty to własnie czasami zabijał klina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 20:34 A który kolega? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiza Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 17.04.02, 22:08 ten co ma klatę jak trójkąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 23:08 Ogólniki, ogólniki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 01:13 gwoli jasnosci - to nie ja ;p niestety, a moze na szczescie? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycho Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 21.04.02, 21:21 he, trójkąt - chyba najlepszy jest nawinięty na walec - bo to już wtedy śruba - a mieć śrubęto przyjemna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Trójkąty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 21:24 wole gwozdzie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiza Re: Trójkąty IP: *.tvk.tpsa.pl 23.04.02, 23:47 gwoździk? wolę goździk - ech, jak kobiety kiedyś tym kwiatkiem były obdarowywane po kilku klinach (kształt trojkąta) panów Odpowiedz Link Zgłoś