Dodaj do ulubionych

Urodziny Inki!!!

18.09.04, 14:03
To juz jutro, w niedziele. Kolejne z serii wrzesniowych urodzin. Ja zycze
Inuni duzo szczescia i slodyczy ze swym wspanialym menem przy boku. Trzymaj
sie cieplo i poreczy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: r.k Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:32
      tak trzymaj-jestes super dziewczyną a twoj men swietnie "dopełnia" do całosci
      jaką tworzycie ,101 lat!!!!!pozdrawiam
      • Gość: rita Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:22
        ochchoch i Inka doczekała się urodzin, a jednak, a jednak latka lecą - dużo
        szczęścia , energii życiwej , sukcesów i wiernej miłości i pieniędzy i
        spełnienia marzeń - życzę wszystko do dobre, bo jak Muraszka mówi - cały świat
        przed Tobą, jesteś przyszłością narodu naszego :)
        wszystkiego najlepszego

Dajcie skrzybce przyjaciele,
        pójdę grać na jej wesele,
        Inka, Inka, Inka
        pójdę grać na Twe wesele - hej!
        • zbyszek07 Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 19:55
          Jak to milo...
          Wreszcie dostaniesz dowod osobisty!
          :-p
          Wszystkiego najlepszego!
          3maj sie cieplo!
          :-)
          • Gość: sud Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:19
            Wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych (i ...-miesięcy) urodzin. Zdrowia,
            pracy, pieniędzy, a i szczęścia też.
    • andulka7 Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 22:34
      100 lat na forum :)))
      P.S. Czy wszystkie olsztyńskie forumy i foremki się we wrześniu rodziły ??
      • inka28 Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 23:08
        Weźcie nie przesadzajcie:)))))))))))))
        Nie dość, że dopiero jutro, to i nie okrągłe. Ale i tak jakoś się ciepło w
        sercu robi:)
        A oto co mi powiedział dziś przy lampce wina mój men - tak mało, a jednocześnie
        tak wiele...
        Jak tak dalej pójdzie to następnych nie dożyję:)
        • spinkaa Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 23:13
          No to ja poczekam do jutra z życzeniami, żeby jutro tez było miło... dobrze?
          :-)))))
          • Gość: Muraszka Re: Urodziny Inki!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 19.09.04, 10:07
            INECZKO, DUZO, DUZO SZCZESCIA.

www.123greetings.com/brithday/happy_brithday/party.html
            • Gość: Muraszka Re: Urodziny Inki!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 19.09.04, 10:12
              Jestem gapa ,ale coś sobie wybierzesz ,proponuje to z torem i świecami.
              WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
              • koobra Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 11:22
                Dużo zdrowia i słodyczy koobra życzy :)
                • sola28 Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 11:33
                  Dołączam się do życzeń. Wszystkiego naj, naj, naj :)
                  • brzoza Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 13:47
                    Inka - zdrowia, pogody, radości z kazdego dnia, sukcesów zawsze większych, niz
                    planowane, no i oczywiście szczęścia i miłości (bo szczęście w miłości to
                    pewnie juz masz) :-))))))))))
                    • Gość: giga Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 15:03
                      Dużo, dużo wszystkiego najlepszego:)
                      • inka28 Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 20:04
                        To ja teraz bardzo ładnie za wszystkie życzenia dziękuję:) Jesteście kochani:)))
                        • oso1 Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 21:06
                          Spełnienia marzeń
                          :)
                          • lustroo Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 08:10
                            Wszystkiego naj, naj, zdrówka, speółnienia marzeń, nerwów mało... :)
                            • angela-rt Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 11:00
                              Inka-sto-larz,sto-larz spełnienia wszystkiego co chcesz;-)
                              • bpkw Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 11:34
                                Spoznione, ale za najszczersze zyczenia urodzinowe.
                                Justka. Czy Ty moze jestes "polwieczna" rowiesnica Beinga ?.
                                • inka28 Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 14:46
                                  Dzięki jeszcze raz wszystkim;)
                                  Bpkw - możesz mi zazdrościć, nawet jak dodam lata beinga to mi do "półwiecza"
                                  jeszcze brakuje:PPP
                                  PS:Będziesz już na forum?
                                  • bpkw Re: Urodziny Inki!!! 21.09.04, 20:15
                                    inka28 napisała:

> Dzięki jeszcze raz wszystkim;)
                                    > Bpkw - możesz mi zazdrościć, nawet jak dodam lata beinga to mi do "półwiecza"
                                    > jeszcze brakuje:PPP
                                    > PS:Będziesz już na forum?

Troszke Ci zazdroszcze tych Twoich lat. Ale tylko troszke... . Jedyne czego mi
                                    na prawde zal znajdziesz w ponizszej fraszce Jana Izydora Sztaudyngera. A na
                                    forum wroce w pazdzierniku. Az mnie reka "swierzbi", zeby Ci od czasu do czasu
                                    dosypac. Ty tak fajnie sie denerwujesz...
                                    • inka28 Re: Urodziny Inki!!! 21.09.04, 22:46
                                      bpkw napisał:

> Az mnie reka "swierzbi", zeby Ci od czasu do czasu
                                      > dosypac. Ty tak fajnie sie denerwujesz...
                                      >
                                      >
                                      Pewnie, że lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż rozpamiętywać, co by było
                                      gdyby... Tu się zgadzamy. Aż dziwne!!;)
                                      Z tym denerwowaniem to już mi parę osób mówiło. Muszę się następnym razem temu
                                      przypatrzeć:)
                                      • bpkw Re: Urodziny Inki!!! 22.09.04, 08:57
                                        inka28 napisała:

Z tym denerwowaniem to już mi parę osób mówiło. Muszę się następnym razem temu
                                        przypatrzeć:)

Juz za kilkanascie dni bedzisz mogla dokonac glebokiej analizy przyczyn Twojego
                                        obrazalstwa. Pomoge Ci w tym z cala pewnoscia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka