being28 18.09.04, 14:03 To juz jutro, w niedziele. Kolejne z serii wrzesniowych urodzin. Ja zycze Inuni duzo szczescia i slodyczy ze swym wspanialym menem przy boku. Trzymaj sie cieplo i poreczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r.k Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:32 tak trzymaj-jestes super dziewczyną a twoj men swietnie "dopełnia" do całosci jaką tworzycie ,101 lat!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:22 ochchoch i Inka doczekała się urodzin, a jednak, a jednak latka lecą - dużo szczęścia , energii życiwej , sukcesów i wiernej miłości i pieniędzy i spełnienia marzeń - życzę wszystko do dobre, bo jak Muraszka mówi - cały świat przed Tobą, jesteś przyszłością narodu naszego :) wszystkiego najlepszego Dajcie skrzybce przyjaciele, pójdę grać na jej wesele, Inka, Inka, Inka pójdę grać na Twe wesele - hej! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 19:55 Jak to milo... Wreszcie dostaniesz dowod osobisty! :-p Wszystkiego najlepszego! 3maj sie cieplo! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:19 Wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych (i ...-miesięcy) urodzin. Zdrowia, pracy, pieniędzy, a i szczęścia też. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 22:34 100 lat na forum :))) P.S. Czy wszystkie olsztyńskie forumy i foremki się we wrześniu rodziły ?? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 23:08 Weźcie nie przesadzajcie:))))))))))))) Nie dość, że dopiero jutro, to i nie okrągłe. Ale i tak jakoś się ciepło w sercu robi:) A oto co mi powiedział dziś przy lampce wina mój men - tak mało, a jednocześnie tak wiele... Jak tak dalej pójdzie to następnych nie dożyję:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny Inki!!! 18.09.04, 23:13 No to ja poczekam do jutra z życzeniami, żeby jutro tez było miło... dobrze? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Urodziny Inki!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 19.09.04, 10:07 INECZKO, DUZO, DUZO SZCZESCIA. www.123greetings.com/brithday/happy_brithday/party.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Urodziny Inki!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 19.09.04, 10:12 Jestem gapa ,ale coś sobie wybierzesz ,proponuje to z torem i świecami. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 11:22 Dużo zdrowia i słodyczy koobra życzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 11:33 Dołączam się do życzeń. Wszystkiego naj, naj, naj :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 13:47 Inka - zdrowia, pogody, radości z kazdego dnia, sukcesów zawsze większych, niz planowane, no i oczywiście szczęścia i miłości (bo szczęście w miłości to pewnie juz masz) :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Urodziny Inki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 15:03 Dużo, dużo wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Urodziny Inki!!! 19.09.04, 20:04 To ja teraz bardzo ładnie za wszystkie życzenia dziękuję:) Jesteście kochani:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 08:10 Wszystkiego naj, naj, zdrówka, speółnienia marzeń, nerwów mało... :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 11:00 Inka-sto-larz,sto-larz spełnienia wszystkiego co chcesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 11:34 Spoznione, ale za najszczersze zyczenia urodzinowe. Justka. Czy Ty moze jestes "polwieczna" rowiesnica Beinga ?. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Urodziny Inki!!! 20.09.04, 14:46 Dzięki jeszcze raz wszystkim;) Bpkw - możesz mi zazdrościć, nawet jak dodam lata beinga to mi do "półwiecza" jeszcze brakuje:PPP PS:Będziesz już na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Urodziny Inki!!! 21.09.04, 20:15 inka28 napisała: > Dzięki jeszcze raz wszystkim;) > Bpkw - możesz mi zazdrościć, nawet jak dodam lata beinga to mi do "półwiecza" > jeszcze brakuje:PPP > PS:Będziesz już na forum? Troszke Ci zazdroszcze tych Twoich lat. Ale tylko troszke... . Jedyne czego mi na prawde zal znajdziesz w ponizszej fraszce Jana Izydora Sztaudyngera. A na forum wroce w pazdzierniku. Az mnie reka "swierzbi", zeby Ci od czasu do czasu dosypac. Ty tak fajnie sie denerwujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Urodziny Inki!!! 21.09.04, 22:46 bpkw napisał: > Az mnie reka "swierzbi", zeby Ci od czasu do czasu > dosypac. Ty tak fajnie sie denerwujesz... > > Pewnie, że lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż rozpamiętywać, co by było gdyby... Tu się zgadzamy. Aż dziwne!!;) Z tym denerwowaniem to już mi parę osób mówiło. Muszę się następnym razem temu przypatrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Urodziny Inki!!! 22.09.04, 08:57 inka28 napisała: Z tym denerwowaniem to już mi parę osób mówiło. Muszę się następnym razem temu przypatrzeć:) Juz za kilkanascie dni bedzisz mogla dokonac glebokiej analizy przyczyn Twojego obrazalstwa. Pomoge Ci w tym z cala pewnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś