Dodaj do ulubionych

fotograf Adam Walkiewicz

28.10.15, 11:36
Witam.mam problem bo nie moge sie skontaktowac z fotografem.nie odbiera telefonu a czekam na zdjecia slubne juz 3 miesiace.zaplacilam mu ponad depozyt pieniadze.mieszkam za granica.rodzina juz byla pare razy a zaklad zamkniety.ile czekaliscie na zdjecia u niego.czy tez byly takie problemy?
Obserwuj wątek
    • algreg Re: fotograf Adam Walkiewicz 03.11.15, 20:32
      Facet ma wielkie długi.Nie jesteś pierwszą którą oszukał. Podobno mieszka na Kopernika w budynku obok salonu neonetu.
      • dkowalkowska11 Re: fotograf Adam Walkiewicz 14.02.16, 12:19
        Witaj mam pytanko, czy udało sie panu namierzyć walkiewicza, może trzeba by wynająć wspólnie detektywa prywatnego który jego by namierzył i ponieslibyśmy wspólne koszty i w ten sposób byłoby łatwiej jakoś do niego dotrzeć?
      • dkowalkowska11 Re: fotograf Adam Walkiewicz 14.02.16, 12:29
        Witaj mam pytanko, czy udało sie pan namierzyć walkiewicza, może trzeba by wynająć wspólnie detektywa prywatnego który jego by namierzył i ponieslibyśmy wspólne koszty i w ten sposób byłoby łatwiej jakoś do niego dotrzeć?
    • gusia29101 Re: fotograf Adam Walkiewicz 05.11.15, 09:36
      Dzieki wielkie.masz moze namiar do innej osoby co ja oszukal??? Bede go scigac napewno bo to pamiatka naszego zycia.moze ta ooba wie co robic???
    • dkowalkowska11 Re: fotograf Adam Walkiewicz 10.02.16, 13:35
      Może macie dokładny adres, bo mnie też oszukał zdjęć do tej pory ze ślubu nie otrzymałem. Nie wiem gdzie go można spotkać
    • dkowalkowska11 Re: fotograf Adam Walkiewicz 14.02.16, 12:18
      Witaj mam pytanko, czy udało sie pani namierzyć walkiewicza, może trzeba by wynająć wspólnie detektywa prywatnego który jego by namierzył i ponieslibyśmy wspólne koszty i w ten sposób byłoby łatwiej jakoś do niego dotrzeć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka