Dodaj do ulubionych

MONOPOL I CHAMSTWO

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 08:16
W urzędach pocztowych nie ma nowych książek telefonicznych.Argumenty rzecznika
prasowego TPSA w Olsztynie (Mariusz Feliński - zapamietaj to nazwisko):
1.nie czujemy się w obowiązku ...
2.nie przewidujemy ....
3.nie ma takiej potrzeby....
4.sprawa jest zamknięta.
Otóż panie Feliński to nie pan jest od określania potrzeb i nie pan będzie
zamykał sprawę.
Pan jest tępym, aroganckim urzędasem korzystający z monopolu (jeszcze) TPSA.
To telekomunikacja jest dla nas a nie odwrotnie. To ja panu płacę za pańskie
chamstwo - dzisiaj jest pan bezkarny ale monopole się kończą.
I tak na marginesie: nowa książka telefoniczna produkt debilny ale ktoś ją
akceptował, ktoś zamawiał, ktoś polecił zapłacic za ten bubel.
Obserwuj wątek
    • Gość: tobe Re: MONOPOL I CHAMSTWO IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:14
      skoro bubel to o co ten szum?? tepy urzedas, phi, nie pierwszy i nie ostatni.
    • Gość: Bcx2 Re: MONOPOL I CHAMSTWO IP: 172.28.173.* 19.04.02, 17:14
      Zlodzieje i naciagacze. PRL w czystej postaci.
    • Gość: pioter Re: MONOPOL I CHAMSTWO IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 23:02
      Wypowiedź totalnie w chamskim charakterze - klienci TePsy korzystający z
      automatów tejże TePsy zawieszonych na poczcie mają kręcić na 913 - no pewno,
      zawsze to jeden impuls wiecej, kaska leci. Jak widać klientów nasz ukochany
      narodowy operator dzieli na lepszych i gorszych.
      Ale ta wypowiedź!!!
      Wyjątkowe grubiaństwo i brak znajomości elementarnych zasad kultury.
      Panie rzeczniku TePsy z Olsztyna - świnie panu pasać a nie z ludźmi przebywać!
      • koobra Re: MONOPOL I CHAMSTWO 20.04.02, 11:44
        zgadza sie trzeba bylo kasowac za ksiazki po 5 zl to kazdy bylby zadowolony ze
        tak tanio ja nie odebralem ksiazek (trzech) i mam je serdecznie w .. no ale
        mamy demokracje i kazdy moze pisac co uwaza (co nie pioter?) a jak tam krzys
        masz cos nowego sory ale dla mnie jest juz po nim
        • Gość: alf Re: MONOPOL I CHAMSTWO IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 12:55
          Kiedys pofatygowalem sie do tepsy(tfu)popytac o SDI.Jako,ze byly to moje
          poczatki przygody z komputerem,zapytalem czy istnieje mozliwosc podzielenia sie
          tym z sasiadem.Gosc ktory sie tym zajmuje ,trzymajac nogi na biurku
          (doslownie!!!)powiedzial mi ze takiej inf.nie udzieli bo bedzie to dla nich
          utrata klienta.Tlumaczylem debilowi ze jak sie tym nie podziele to nie zaloze
          tego ani ja ani kumpel i nic nie zarobia.No i oczywiscie wiecie co
          powiedzial...ze im na sprzedazy SDI to i tak nie zalezy,ze kolejka chetnych,ze
          oni generalnie maja to w...(tym razem mniej doslownie)Jaki rzecznik tacy
          pracownicy,co tu sie dziwic.
        • Gość: pioter Re: MONOPOL I CHAMSTWO IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 21:15
          1. Krzyś to nie ten wątek.
          2. Mamy demokrację, to i podobno wolność słowa. Nie myl pojęć - zabraniać
          pisać i polemizować
          3. Pan rzecznik pełni funkcję publiczną, ja nie. Nie te normy.
          4. Coś jeszcze?
        • Gość: Bcx2 Re: MONOPOL I CHAMSTWO IP: *.idk.intel.com / 172.28.173.* 22.04.02, 09:41
          koobra napisał(a):

> zgadza sie trzeba bylo kasowac za ksiazki po 5 zl to kazdy bylby zadowolony ze
          > tak tanio

koobra, moze jestes za mlod, aby pamietac, ale kilka lat temu TPSA miala umowe z
          firma zewnetrzna dotyczaca wydawania ksiazek telefoniczych. TPSA chyba nic nie
          bulila, jedynie udostepniala dane firmie do druku (ta firma zbierala ogloszenia
          ktore drukowala i z tego miala kase). Niestety TPSA szlag trafil, ze ktos zarabia
          zamiast nich i wycofala sie z te umowy. Sami zas nie potrafia wydrukowac ksiazek
          tak, aby zarobic na tym. Wiec nie pieprz nic o odplatnosci, bo zajebiscie wysoki
          abonament (TPSA ma z niego 3,5 mld zl przychodow w 2001 roku) powinien im z
          nawiazka wystarczyc, nawet, gdyby nie zarabiali na reklamach!
          • koobra Re: MONOPOL I CHAMSTWO 23.04.02, 22:17
            co monopol to monopolowy
            • Gość: leziox Re: KONSERWA IP: *.arcor-ip.net 27.04.02, 00:17
              I czego sie Pioter tak ciskasz?Kulturki ci zabraklo?Chamska wypowiedź,co?A nie
              wpadło ci przypadkiem do twojego zmurszałego móżdżku,że gość ma prawo się
              wkurwić na to,że za swoje pieniądze nie ma tego,co powinien mieć,tylko jakieś
              dziwne ochłapy wyrzucane przez TPSA ku uciesze gawiedzi?Co,przeszkadza ci,że
              ludzi szlag trafia,iż nie mogą otrzymać pełnego serwisu ZA SWOJE w końcu
              pieniądze?I dobrze że się facet wkurwia i krzyczy.Gdyby było na świecie więcej
              takich zachowawczych konserw,jak PAN PIOTER,to do tej pory tkwilibyśmy w
              zacofaniu i epoce kamienia dowolnie łupanego.Dobranoc Państwu.
              • Gość: pioter Re: KONSERWA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 08:07
                Gość portalu: leziox napisał(a):

> I czego sie Pioter tak ciskasz?Kulturki ci zabraklo?Chamska wypowiedź,co?A nie
                > wpadło ci przypadkiem do twojego zmurszałego móżdżku,że gość ma prawo się
                > wkurwić na to,że za swoje pieniądze nie ma tego,co powinien mieć,tylko jakieś
                > dziwne ochłapy wyrzucane przez TPSA ku uciesze gawiedzi?Co,przeszkadza ci,że
                > ludzi szlag trafia,iż nie mogą otrzymać pełnego serwisu ZA SWOJE w końcu
                > pieniądze?

Stary, nie kumam, mimo że moje IQ nie ociera się o dolne granice, o co Ci chodzi?
                Czy mógłbyś mi na spokojnie wyjaśnić , gdzie ja się czepiam, czego, gdzie komu
                zabraniam się wk....ć i co mi przeszkadza? Czy ty aby cytujesz mój post, czy coś
                Ci się pomerdało?

I dobrze że się facet wkurwia i krzyczy.Gdyby było na świecie więcej
                > takich zachowawczych konserw,jak PAN PIOTER,to do tej pory tkwilibyśmy w
                > zacofaniu i epoce kamienia dowolnie łupanego.Dobranoc Państwu.

Nadal nic nie kumam - nie jestem w stanie zrozumieć, czemu sie do mnie
                przypieprzyłeś. Proszę o wyjaśnienie:
                1. Który gościu sie niby wk....a
                2. Komu i w którym momencie nie pozwalam sie wk....ć
                3. Jaki to ochłapy rzuca TePsa
                4. W którym momencie popieram TePsę
                5. Jakiego serwisu ludzie nie mogą otrzymać i gdzie mi to przeszkadza
                Pisz na przyszlość bez promili we krwi albo kiedy nie jesteś na haju, bo ci
                imagina podpowiada jakieś okropne rzeczy. Dobranoc tobie - przekazuję ci te słowa
                ze swojej puszeczki pukając nóżką w jej ściankę.

• Gość: leziox Re: KONSERWA IP: *.arcor-ip.net 27.04.02, 16:44
                  To widać doskonale że z twoim IQ coś jest nie w porządku.Gdyby było,
                  zrozumiałbyś bez zbędnych,głupkowatych pytań,o co mi chodzi,oraz czego i kogo
                  się czepiasz.Jeśli tego nie zrozumiałeś do tej pory,to pozostaje ci tylko
                  współczuć,że twoje szare komórki nie pracują tak jak trzeba.Czyżby był to już
                  uwiąd starczy?
                  Co do pisania w alkoholowym rauszu,to zastanów się,co w ogóle mówisz.Nie
                  przypominam sobie,abym musiał pomagać sobie alkoholem,odpowiadając na nadęte
                  posty yntelygentów twojego pokroju.I bez dodatkowych podniet daję sobie jakoś
                  radę.A co do chamstwa-mądrzy ludzie oburzający się na konserwy twego typu już
                  nieraz byli przez te konserwy dołowani.
                  Ps.Co robiłeś w latach 80-ch?
                  • koobra Re: KONSERWA 27.04.02, 18:32
                    zrozum go ,na mój nosek a mam duży to jest przedstawiciel handlowy...,jeżdżą po
                    nim codziennie to i on czasami ,najlepiej anonimowo chce sie wyszumieć
                    • Gość: pioter Re: KONSERWA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:27
                      Generalnie jestem grzeczny i w ogóle, a panowie obydwaj szczawie - Leziox i
                      Koobra - zmuszją mnie do wyjscia z siebie. Przepraszam wszystkich forumowiczów,
                      ale czuje się do takiej reakcji zmuszony.
                      Jak dla was obydwu to Pan Pioter , bo babek razem w piaskownicy nie
                      stawialiśmy. Widać walicie jeszcze w pieluszki, jesli nie rozumiecie różnicy
                      pomiedzy dyskusja i różnica zdań, a zwykłym pospolitym chamstwem. Ciesze sie,
                      że czasami moge sobie polemizować na łamach tego forum z JD, Detritusem,
                      Oleslawem, Meritką czy innymi cenionymi przeze mnie nie wymienionymi. Ale wy
                      jak widać piszecie tu tylko po to, aby anonimowo popisać się swoim prostactwem,
                      kulturą na poziomie epoki kamienia łupanego oraz brakiem jakiegokolwiek taktu.
                      Jak widać tata jeszcze nie pozwala wam wychodzić po zmierzchu na dwór, pryszcze
                      wyskakują szybciej niż je wyciskacie a od ręcznych zabaw z pysiakiem doskwiera
                      wam ból łokcia i chcecie go odreagować na klawiaturze.
                      Spytałem się grzecznie, drogi lezioxie, o co ci chodzi, bo nawet moi znajomi,
                      którzy przeczytali cały ten wątek nie są w stanie zrozumieć twoich intencji w
                      ułamku procenta, a zaręczam ci, że gdyby najniższe IQ posiadane przez moich
                      przyjaciół podzielić na pół, to jeszce miałbyś sporą niedoróbkę do tak
                      otrzymanego wyniku. Byłbyś więc łaskaw wyjaśnić jednak, o światłości, tok swego
                      myślenia osobnikowi tak ograniczonemu jak ja.
                      Koobro, weź sobie piłkę i dziabnij po nosku, bo mimo posiadania tak osobliwego
                      kulfona jesteś w błędzie. Poza tym jeśli twoja szkoła przekłada się na nastrój
                      w pisaniu postów, to nie stosuj tej miary do innych.
                      A na koniec - nie mam ochoty więcej zniżać się do proponowanego przez was
                      poziomu dyskusji, więc rzygnijcie jeszcze po jednym poście w ramach riposty, na
                      które, wybaczcie, ale już nie odpowiem.
                      PS. W latach osiemdziesiątych byłem w ZOMO, Solidarności, PZPR, ZSL, SD, byłem
                      korespondentem RWE, siedziałem jako polityczny, kryminalny i jako pensjonariusz
                      Domu Starców oraz byłem członkiem grupy Stokrotki w miejscowym przedszkolu,
                      pracowałem jako TW SB, doradzałem Prymasowi jak zwalczać SB.
                      A przede wszystkim spotykałem się z ludźmi z którymi od czasu do czasu mieliśmy
                      różnicę zdań, ale nad swoimi argumentami dyskutowaliśmy, dzięki czemu
                      stawaliśmy sie mądrzejsi, a nie zniżaliśmy się do poziomu dyskusji kloacznej,
                      którego to właśnie trendu jesteści 100% przykładami .
                      PZDR.
                    • Gość: pioter Re: KONSERWA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:36
                      Aha, jeszcze jedno - polecam wam zobaczyć inny wątek, gdzie polemizuję sobie z
                      Edem. Ale z nim w odróznieniu od was to chce się to robić, bo mimo że mamy
                      odmienne o prawie 180 stopni poglądy to nie obrzucamy jeden drugiego stekiem
                      wyzwisk i nie prezentujemy się jako osobniki o kulturze na poziomie obory,
                      tylko używamy argumentów i ustalamy kompromisy - jednym słowem dyskusja na
                      normalnym, ludzkim poziomie.
                      Ale czy wy zrozumiecie, co chcę wam tu przekazać? Szczerze wątpię.
                      • Gość: kemi Re: KONSERWA IP: *.tvk.tpsa.pl 27.04.02, 23:28
                        a w Olsztynie jest brudno i Straż Miejska nic nie robi - rozwiązać ich a po co
                        mają za nasze podatki ścigać moje psy
                        • Gość: pioter Uff IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 06:36
                          To się nazywa zmiana tematu! :-))) Dzięki! :-)
                          • Gość: leziox Re: puff IP: 62.26.69.* 28.04.02, 11:47
                            Matoł pozostanie matołem i na to nie ma rady.Twoje przemądrzalstwo bije
                            wszelkie rekordy,grafomaństwem zapewne chcesz nadgonić umysłowe luki.Swiadczy
                            to dobrze o twojej wybujałej ambicji,która niestety nie idzie w parze z
                            wymarzonym przez ciebie,ale nigdy nie osiągniętym IQ 86.
                            Co do wieku,to laskę kładę na to,czy mnie uważasz za gówniarza,czy nie,tu
                            akurat nie czuję się dotknięty,wręcz przeciwnie-pochlebia mi to.
                            Jeśli nie zamierzasz odpowiadać dalej,to świat się nie zawali.Natomiast nie
                            zamierzam przeglądać twoich intelektualnych wysięków,zwanych przez ciebie
                            inteligentnymi dyskusjami,a przez innych zaliczanych do doskonałego środka
                            nasennego-tak tak-są ludzie,co naprawdę tak myślą.I na koniec rada-nie trzęś
                            się tak staruszku z nerwów,weź relanium na uspokojenie i wypij herbatki.Relaks
                            jak znalazł.
                            • koobra Re: puff 28.04.02, 21:17
                              nie ma jak to miec dobre mniemanie o sobie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka