Gość: Kłebek - 1988 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:31 Zabawa trwała do rana - Dzieki wszystkim za wspaniałe chwile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerzy Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:40 organizacja kiepska ale czego się spodziewać po dyrektorze komuniście, po prostu nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eufa Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.ols.vectranet.pl 18.10.04, 19:28 Zrób lepiej i potem krytykuj. Pokaż najpierw co potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matura 1969 Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:53 Jerzy i jemu podobni na ogół nie włączają się do pracy, stoją z boku i dogadują. Wszelkie wpadki, np.w trakcie akademii są tak rozczulająco szkolne, że wspomina się je potem z uśmiechem. Jerzy nie potrafi sobie wyobrazić ogromu pracy, czasu i nerwów Andrzeja Kurowskiego i jego ekipy poświęconych tym uroczystościom. Dla mnie to jest "jeży". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia 69 Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:34 To nie propozycja, a matura! Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę, radosne twarze, serdeczną bezpośredniość i nieustającą życzliwość. To najwspanialsza impreza w moim życiu, już się cieszę na 50-lecie! Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Jubileusz Trojki IP: *.dclient.hispeed.ch 18.10.04, 19:47 Przyjechalem na te impreze specjalnie ze Stanow. Nieskromnie powiem, ze poprzeczka moich oczekiwan stala wysoko. Nie zawiodlem sie ani troche....organizacja byla super !!!! dziekuje wszystkim, ktorzy sie do tego przyczynili. Milo bylo zobaczyc starych znajomych po raz pierwszy od 18 lat. dziekuje za zaproszenie Adam, Houston/Texas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.chello.pl 18.10.04, 20:22 Cieszylam sie na to spotkanie juz od sierpnia. Zerwalam sie o 5-tej rano, zeby zdazyc dojechac z Warszawy. Spotkalam sie z kilkoma osobami - kolezankami... faceci zawiedli.... Unikac rocznika MAtura 1977 !!!!!! Za to dziewczeta... Nie powiem... ciagle jestemy super !!! Od powrotu do domu zastanawiam sie zupelnie powazanie, czy znowu nie zamieszkac w Olsztynie... To miasto ma przeciez w sobie cos. jesli nie... to z cala pewnoscia czesto bede tam przyjezdzac. Szkoda, ze nie spotkalam sie z Krzyskiem Narkunem, Bozena Truchan, Jola Roszkowska, Iwona Miciek... Nie widzialam ich od matury, od 27 lat. Mam nadzieje, ze dobrze im sie wiedzie. To ich pozdrawiam i licze na spotkanie w pelnym skladzie i dobrym zdrowiu na 50-leciu szkoly. Alicja Jesionowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekG Re: Czterdzieści lat trójki IP: 212.244.77.* 19.10.04, 10:22 Alu! Nasza klasa nie zawiodła, było nas 15 osób i bawiliśmy się wspaniale. Ja też musiałem przyjechać z innego miasta, ale co to jest te 400 km jeśl jest w perspektywie tak wspaniały dzień. Pozdrawiam wszystkich z rocznika '77. Wojtek Głuchowski PS. kilka zdjęć z imprezki mam zamiar jutro zamieścić na serwerze: community.webshots.com/user/kurkawodna2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Sarosiek Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.visp.energis.pl 20.10.04, 19:43 Dzieki za wspaniałą zabawę na balu absolwentów III LO, mimo ze przypadło mi w udziale bawić się w Fecie, nie narzekam-najważniejsza jest atmosfera no i...p.dyr W.Karpiński żywiołowo wymachujący marynarką podczas tańca- cóż za temperament!!!! Pozdrawiam p.Dejnekę i jego kochane pszczoły -wspaniały człowiek, zadał sobie trud i pojawił sie w Fecie. Już teraz czekam na 50-lecie- mam nadzieję,że przyjdę o własnych siłach.... Absolwentka z 1993 roku- prawie dinozaur !!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.ols.vectranet.pl 20.10.04, 19:23 Kochani! Fantastyczna szkoła, fantastyczny jubileusz, fantastyczni ludzie. 20 lat minęło od matury a ja ciągle powracam do tamtych dni... "To se ne vrati", ale dzięki spotkaniom Kolegów z klasy i takim większym, Jubileuszom, jest szansa zachować JE na zawsze we wdzięcznej pamięci.Pozdrawiam Organizatorów, Dyrekcję i Absolwentów naszej Budy! Dzięki za Imprezę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda 81 Re: Czterdzieści lat trójki IP: *.gdynia.mm.pl 23.10.04, 22:07 pozdrawiam wszystkich, którzy wspaniale bawili sie na Przystani do rana Odpowiedz Link Zgłoś