Gość: smoki IP: *.tvk.tpsa.pl 23.04.02, 21:52 No właśnie - czy nie można gdzieś w centrum wybudować takiego parkingu - i luz, i blues, i tyle wolnego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maka Re: Piętrowy parking IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 22:02 Gdzieś... Tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoki Re: Piętrowy parking IP: *.tvk.tpsa.pl 23.04.02, 23:31 w dół czy w górę - a miejsca dość choćby obok "zamku" biskupa - to by wtedy się działo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Piętrowy parking IP: *.os3.pl 24.04.02, 11:50 Ale taki parking kosztuje! Budowa zwrocilaby sie po 20 latach pewnie, wiec kto na to wylozy kase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Piętrowy parking IP: *.ts.pl 24.04.02, 12:30 Na Nagórkach jest taki miniparking piętrowy i niestety tylko straszy swoim wyglądem... A osiedlowe uliczki są nadal zapchane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoki Re: Piętrowy parking IP: *.tvk.tpsa.pl 24.04.02, 16:49 to przecież taki piękny obiekt dla graficiarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Piętrowy parking IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 17:00 straszy ?? wygladem, hmm a moze takze pustkami ... swoja droga ostatnio w wawie za strzezony parking placilem 1 zl za kazda godzine a po 12 godzinach za nastepna godzine 50 gr, tymczasem zapytalem z ciekawosci ile kosztuje godzina postoju na parkingu przy ulicy iwaszkiewicza w olsztynie i uslyszalem ze 2 zlote za godzine, pff !! nie wiem jak jest na innych parkingach ale dzieki bardzo. na szczescie mam gdzie stawiac samochod ale w takim razie nie dziwie sie tym ktorzy obstawiaja chodniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Re: Piętrowy parking IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.02, 17:31 Gość portalu: tobe napisał(a): > straszy ?? wygladem, hmm a moze takze pustkami ... swoja droga ostatnio w wawie > > za strzezony parking placilem 1 zl za kazda godzine a po 12 godzinach za > nastepna godzine 50 gr, tymczasem zapytalem z ciekawosci ile kosztuje godzina > postoju na parkingu przy ulicy iwaszkiewicza w olsztynie i uslyszalem ze 2 > zlote za godzine, pff !! nie wiem jak jest na innych parkingach ale dzieki > bardzo. na szczescie mam gdzie stawiac samochod ale w takim razie nie dziwie > sie tym ktorzy obstawiaja chodniki. Wiesz co Robaczku ? Przesiadz sie na rower-lub jezdzij Autobusem -duzo taniej!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Piętrowy parking IP: *.ka.dial.de.ignite.net 24.04.02, 19:58 A co sam juz sie przesiadles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Piętrowy parking IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 21:17 Nie przypominam sobie zebysmy byli na per Robaczek, no ale niech i tak bedzie. Powiem Robaczku zatem, ze jeszcze taniej byloby po prostu poruszac sie pieszo i tez nie bedzie to zadna rewelacja, z ktorej natychmiast kazdy skorzysta. Tak wiec przeczytaj jeszcze raz, moze wpadniesz na to ze nie byla tu mowa o tym jak taniej przemieszczac sie z miejsca na miejsce. Pozdrawiam Robaczku. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoki Re: Piętrowy parking IP: *.tvk.tpsa.pl 24.04.02, 23:10 No Robaczki drążące temat z każdej strony ;-), pamiętam kiedyś w Gazecie Olsztyńskiej (nie wiem, czy tak można na forum GW) ukazał się artykuł na temat kart postojowych jednodniowych i sprawa ucichła. Są karty półgodzinne, godzinne, tygodniowe, miesięczne, czy nie można zrobić obok jednodniowych? Przyjechali kiedyś moi znajomi. Załatwiali w centrum miasta parę spraw z przewożeniem dokumentów. Wypisali łącznie 6 kart - nie można jednej? Dyrektor MZDMiZ mówił, że tym samym nie chce zapełniać centrum - eeeeeeeeeeee, jak mam miesięczną kartę to i tak stoję (pisownia polska) skolko ugodno. A taki Niemiec, Rosjanin, Czech czy też inny Australijczyk wypisuje 8 kart godzinnych aby stanąć nawet w jednym miejscu. No to może ten parking piętrowy i nie ważne czy w dół czy w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Re: Piętrowy parking IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.02, 19:19 Gość portalu: tobe napisał(a): > Nie przypominam sobie zebysmy byli na per Robaczek, no ale niech i tak bedzie. > Powiem Robaczku zatem, ze jeszcze taniej byloby po prostu poruszac sie pieszo i > > tez nie bedzie to zadna rewelacja, z ktorej natychmiast kazdy skorzysta. Tak > wiec przeczytaj jeszcze raz, moze wpadniesz na to ze nie byla tu mowa o tym jak > > taniej przemieszczac sie z miejsca na miejsce. > Pozdrawiam Robaczku. > ;pp Bingo Robaczku!!!!! Poczatkiem twego problemu jest chec przemieszczania sie z miejsca na miejsce . Bye!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Piętrowy parking IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 01:06 Gość portalu: Cuba napisal(a): > Bingo Robaczku!!!!! > Poczatkiem twego problemu jest chec przemieszczania sie z miejsca na miejsce . > Bye!!!!!!!! Nie Robaczku, zadne bingo, ja nie mam problemu, napisalem przeciez ze mam gdzie stawiac samochod ... ot taka troska o tych co musza tyle placic i zrozumienie dla tych co, jak napisalem, obstawiaja chodniki Tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Re: Piętrowy parking IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.02, 12:09 Dzieki w imieniu slono placacych. Gdzie parkujesz przez majowy czas wolny od pracy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Piętrowy parking IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:04 Parkuje w garazu, tankuje na miescie ;) Swoja droga ciekawe czy w naszym miescie jakies warte odwiedzin majowki sie szykuja ... Tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Re: Piętrowy parking IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.02, 17:08 U mnie odwrotnie ; # tankuje w garazu, #parkuje na miescie ;-) Co do majowek to tez chetnie bym chcial wiedziec Czeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoki Re: Piętrowy parking IP: *.tvk.tpsa.pl 30.04.02, 21:51 słyszałem o "odlotowej" imprezie z orzełkiem 3 maja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Piętrowy parking IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 23:10 Wybierasz się na nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Piętrowy parking IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 13:19 Szczegoly poprosze ... Odpowiedz Link Zgłoś