inka28 04.12.04, 17:54 Mika, a co Ty na to żebyśmy się spotkali w miłym gronie w przyszłą niedzielę? Znajdziesz czas? Masz tydzień do namysłu:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Mika, spotkanie z krakowską ekipą! 04.12.04, 23:41 Bardzo chetnie, ale nie jestem pewna, czy w przyszla niedziele dam rade:( Moi rodzice postanowili mnie odwiedzic (nawiedzic?), no i chyba zostana do poniedzialku. Ale mnie pasuje kiedys w tygodniu, jesli i Wam pasuje. Moge teraz do srody wlacznie, albo potem, po poniedzialku. Dajcie znac co i jak!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Mika, spotkanie z krakowską ekipą! 05.12.04, 10:04 No wiesz, rodzina przede wszystkim! A niedzielę proponuję dlatego, że pewna znajoma zamyka wcześniej sklep w niedziele, co jest dość istotne:) Może niedziela za dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mika, spotkanie z krakowską ekipą! 05.12.04, 17:35 Niedziela za dwa tygodnie sounds good:) Mam telefon do Beinga, wiec jak juz sie zorganizuje jako tako, to dam znac. Ale termin moze byc. Do zobaczenia wiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Mika, spotkanie z krakowską ekipą! 05.12.04, 17:43 Aaale macie dobrze, szkoda że nie mieszkam nieco bliżej Krakowa:-( Na wszelki wypadek juz dzisiaj życzę udanego spotkania:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Mika, spotkanie z krakowską ekipą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:31 bardzo wszystkich przepraszam, ale ja mam nadmiar pracy i nie dam rady się spotkać jeszcze raz przepraszam pozdrawiam wszystkich Rita Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Spotkajmy sie bez Rity 08.12.04, 20:11 Rita pewnie zajeta, przed swietami biznes sie kreci. Zbiera na kolejny zjazd:) Mika, mozemy spotkac sie wiec sami, gdzies na miescie. Podaj termin, postaramy sie dostosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Spotkajmy sie bez Rity 08.12.04, 23:51 OK, nie ma sprawy. Od jutra mam gosci, sama nie wiem do kiedy - pewnie gdzies do poniedzialku. W takim razie po poniedzialku zadzwonie do Ciebie i sie gdzies spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Spotkajmy sie bez Rity 14.12.04, 11:56 OK - ja juz jestem wolna. Mozemy sie spotkac. W godzinach wieczornych czy okolopoludniowych? Jak Wam pasuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Spotkajmy sie bez Rity 14.12.04, 19:12 Mika, proponujemy piątek wieczorem. Mam do 18.30 zajęcia na Rynku, więc jakoś tak w tych okolicach - czasowo i miejscowo:) Czy jedziesz na święta do Olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Spotkajmy sie bez Rity 14.12.04, 19:47 Pasuje, tylko ze o tej porze nie bede mogla spozywac napojow wyskokowych:( Po zmroku powrot do domu jedynie samochodem... Ale nic to - moze byc! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Spotkajmy sie bez Rity 14.12.04, 21:32 ale z Was granda -banda Niestety nie będę mogła sie spotkać - obowiązki domowe i łańcuch przy budzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś