Gość: ADVERSARY IP: *.olsztyn.mm.pl 06.12.04, 20:03 Opinii uczniów z LO V już wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziel e tam... IP: *.man.olsztyn.pl 07.12.04, 14:51 Ja tam z polaka podstawa: 55,7% z rozszerzenia: 55%... pisałem na temat lektur których nie czytałem nawet... jestem zadowaolny bo to bez zadnego przygotowania... czy to zle? nie to dobrze... ale oburza mnie podejscie tego ze z naszych szkol reprezentuje nas lo5... buraki :) bez urazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: e tam... IP: *.ols.vectranet.pl 07.12.04, 23:02 wyglada to jak "wypowiedzi sterowane"....wszyscy szczesliwi....ale czy 3 to calosc???? i czy jest to nawet adekwatna wiekszosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: e tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:48 Wydaje mi się, że 55% to wcale nie jest dobry wynik nawet jeśli pisałeś bez przygotowania. Wątpię, że przez 4 miesiące nauczysz sie lepiej pisać prace na tematy, których nie znasz. Nie ma powodów do dumy- z takim wynikiem nie dostaniesz się na studia. A co do LO5 to zobaczymy, jak zaprezentują Olsztyn... Odpowiedz Link Zgłoś