Gość: klient Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.05, 07:13 Ja juz salonu Panasonica na Wilczynskiego nie odwiedze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.sympatico.ca 19.02.05, 07:25 Na tym polega prawo konkurencji ze mozna sie spodziewac iz konkurent spusci cene.. wlasciciel tego sklepu z elektronika tez moze.. kto mu broni sposcic cene.. chcesz klijenta? to o niego walcz. Konsument ma prawo wyboru niezaleznie od tego czego szuka i w jaki sposob dokonuje tego wyboru. Wiecej madrzejszych klijentow to i bedzie bardziej konkurencyjna cena i obsluga. czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.05, 11:26 > czuwaj ... nad ortografią :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.sympatico.ca 19.02.05, 17:35 nad ortografia czuwac nie bede.. nie mam polskiej czcionki-trudno sie mowi. czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: 61.153.33.* 19.02.05, 15:17 Premia dla pracownika za ofiarnosc... Zrobil z siebie ofiare :o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi 2 Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.05, 17:13 Super sklep . Ciekaw jestem jak dlugo przy takim podejsciu do handlu ten "salon" bedzie egzystowal ? Chyba niezbyt dlugo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-z cyrk przerosl zycie IP: *.trentn01.nj.comcast.net 20.02.05, 03:29 takiej gospodarki wolnorynkowej tylko pogratulowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: cyrk przerosl zycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:31 Ostatnio zrobiłem tak samo kupując pralkę automatyczną. Różnica w cenach między niektórymi sklepami wynosiła nawet 500,00 PLN za ten sam model. A więc warto krążyć z ołówkiem i spisywać ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwadron Re: cyrk przerosl zycie IP: 5.5R6D* / *.pg.com 21.02.05, 14:54 swego czasu pracowalem w sklepie z art budowlanymi i malarskimi. przyszla raz pani i po cichutku nagrywala na dyktafon ceny farb. po naszej propozycji ze jej wydrukujemy spis z cenami bo szkoda bateri a potem przepisywania (zaden problem, co najwyzej dalaby 5zl za papier) pani sie szybko zmyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.05, 18:44 brawo, brawo, gratuluje. o jednego klienta mniej. niedlugo konkurencja "z zanizonymi cenami" nie bedzie potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś