Dodaj do ulubionych

Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie

18.02.05, 22:06
A mógł zabić!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.05, 07:13
      Ja juz salonu Panasonica na Wilczynskiego nie odwiedze
      • Gość: mamut Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.sympatico.ca 19.02.05, 07:25
        Na tym polega prawo konkurencji ze mozna sie spodziewac iz konkurent spusci
        cene.. wlasciciel tego sklepu z elektronika tez moze.. kto mu broni sposcic
        cene.. chcesz klijenta? to o niego walcz. Konsument ma prawo wyboru
        niezaleznie od tego czego szuka i w jaki sposob dokonuje tego wyboru. Wiecej
        madrzejszych klijentow to i bedzie bardziej konkurencyjna cena i obsluga.

czuwaj
        • Gość: df Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.05, 11:26
          > czuwaj
          ... nad ortografią :>
          • Gość: mamut Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.sympatico.ca 19.02.05, 17:35
            nad ortografia czuwac nie bede.. nie mam polskiej czcionki-trudno sie mowi.

czuwaj
    • Gość: detritus Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: 61.153.33.* 19.02.05, 15:17
      Premia dla pracownika za ofiarnosc... Zrobil z siebie ofiare :o]
    • Gość: Audi 2 Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.05, 17:13
      Super sklep .
      Ciekaw jestem jak dlugo przy takim podejsciu do handlu
      ten "salon" bedzie egzystowal ?
      Chyba niezbyt dlugo !!!
      • Gość: e-z cyrk przerosl zycie IP: *.trentn01.nj.comcast.net 20.02.05, 03:29
        takiej gospodarki wolnorynkowej tylko pogratulowac
        • Gość: andrzej Re: cyrk przerosl zycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:31
          Ostatnio zrobiłem tak samo kupując pralkę automatyczną. Różnica w cenach między
          niektórymi sklepami wynosiła nawet 500,00 PLN za ten sam model. A więc warto
          krążyć z ołówkiem i spisywać ceny.
          • Gość: szwadron Re: cyrk przerosl zycie IP: 5.5R6D* / *.pg.com 21.02.05, 14:54
            swego czasu pracowalem w sklepie z art budowlanymi i malarskimi. przyszla raz
            pani i po cichutku nagrywala na dyktafon ceny farb. po naszej propozycji ze jej
            wydrukujemy spis z cenami bo szkoda bateri a potem przepisywania (zaden
            problem, co najwyzej dalaby 5zl za papier) pani sie szybko zmyla...
    • Gość: ja Re: Klient zrugany za spisywanie cen w sklepie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.05, 18:44
      brawo, brawo, gratuluje. o jednego klienta mniej. niedlugo konkurencja "z
      zanizonymi cenami" nie bedzie potrzebna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka