darek_olsztyn 27.02.05, 21:26 Mam dobre ręcę, a jeśli ktoś chciałby w nie oddać Canona G2 za garść $$, to się polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Poszukuję...... 27.02.05, 21:36 czy to chodzi o aparat fotograficzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Poszukuję...... 27.02.05, 21:47 słuchaj , mam coś co nie wiem co mam - jest to duże w specjalnej torbie fotograficznej - aparat Canon 9002RS powiedz - co to za aparat ? Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: Poszukuję...... 27.02.05, 21:59 To jest koszmarna podróbka Canona niekiedy zwana Canomatic`em :-( Cięzki jest no nie?? A to dlatego, że w środku jest ołowiana sztabka!!! Rozbierałem kiedyś te "cóś" i byłem w szoku. Polecam www.kameramuseum.de/index.htm. Pod tym linkiem możesz znaleźć coś na temat tego "aparatu". G2 jest aparatem cyfrowym, już nie produkowanym ale dla mnie niedoścignionym wzorem kompakta z full manualem. pozdrawiam, Darek Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Poszukuję...... 27.02.05, 22:03 Słuchaj Darku - taką niespodziankę zrobił mi mąz, kupil od cygana bardzo tanio jako aparat cyfrowy , a teraz patrzę na to i sobie myśle co z tym fantem zrobić ? Wyrzucic ? Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: Poszukuję...... 27.02.05, 22:13 No cóż... dał się nabrać :-( Cyfrowy pewnie dlatego, że ma wyświetlacz LCD. Ja kupiłem swój za 15zł na Allegro :-) Tutaj masz link z małą dyskusją nt. www.forum.fotoexpert.pl/fuji1855.html Pozdrawiam, Darek Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Poszukuję...... 27.02.05, 22:35 Darku - dziekuję - cena 15 zł, a mąz dał 200zł i sie cieszył ;) Oj, dobrze się poniedzialek zacznie jak mu to powiem - a chciał mi zrobić niespodzianke ;) Jedno jest pewne , juz nigdy sie nie doczekam aparatu cyfrowego ;)ha, ha ale sie dał nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: Poszukuję...... 27.02.05, 22:14 aro1501 --> nie stać mnie na tak kultowy sprzęt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Poszukuję...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:17 zadzwon do fotografów z naszej lokalnej Gazety oni uzywaja Canona G2....widac ich z daleka na meczu na przyklad z takimi malymi srebrnymi gów.enkami biegaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: Poszukuję...... 27.02.05, 22:19 To, że używają to ja wiem. Problem z tym, że wcale nie chcą przestać używać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: Poszukuję...... 01.03.05, 12:27 Naprawdę nikt nie chce się rozstać ze swoim Canonem G2?? Dołozycie i kupicie G5, a może G6 ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś