Dodaj do ulubionych

Kto jest 100-tysiecznikiem ?

03.03.05, 22:21
To juz chyba Redakcja oglosi ?.
Obserwuj wątek
    • redakcja.olsztyn Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 11:57
      Jak zwykle, sam nie wiem i muszę pisać do kolegów z technologii w centrali
      warszawskiej.Jak coś będę wiedział, dam znać.
      Roman Antonowicz
    • redakcja.olsztyn Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 13:53
      Wygrała... sola! Tak donoszą fachowcy z centrali w Warszawie. Bardzo współczuję
      wszystkim, którzy o włos minęli post 100-tysięczny.
      Pozólcie, że zacytuję jej celny, lakoniczny post: „!”
      Szukajcie tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=21261540&a=21262733
      Roman Antonowicz
      PS: Solę prosze o mejla: roman.antonowicz@olsztyn.agora.pl
      • ol4 Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 13:57
        No to lipa...
        taki post chyba nie powinien byc uznany?
        • Gość: mysl122 Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.03.05, 08:30
          Ludzie, opamietajcie sie z ta zawiscia! Post to post. Pusty post to tez post a
          ten przeciez nie byl pusty. Gratuluje zwyciezcy/zwyciezczyni i zycze dalszych
          sukcesow!
      • being28 Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 13:59
        Ja sie wstrzymam z gratulacjami do czasu sprawdzenia forumowiczki "sola" na
        liscie Wildsteina. I jednoczesnie zobowiazuje Redakcje do sprawdzenia polskosci
        tejze forumowiczki.
        • Gość: jam Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:24
          1. Sami widzicie do czego służy to forum.......nic powaznego tu nie zajdzie....
        • rico-chorzow Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 16:48
          being28 napisał:

> Ja sie wstrzymam z gratulacjami do czasu sprawdzenia forumowiczki "sola" na
          > liscie Wildsteina. I jednoczesnie zobowiazuje Redakcje do sprawdzenia polskosci
          >
          > tejze forumowiczki.

Boże!,szkoda,że na mnie to nie trafiło.
          • muraszka1 Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 17:48
            Ale zabawa byla przednia!
            Gratuluje ,Temu,kto strzelił 100 000!
            Szkoda ,ze zmoglo mnie chorobsko :-(
            • bpkw Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 18:07
              Gratuluje Ci Sola... :)))
              • inka28 Re: Kto jest 100-tysiecznikiem ? 04.03.05, 18:31
                Gratuluję:)))
                • ballest Sola, a jestes Polka? 04.03.05, 19:20
                  Wygralas na chyba najbardziej nacjonalistycznym Forum w Polsce, nawet Admina
                  tego Forum polscy nacjonalisci probowali szantazowac i grozili mu, biada Tobie,
                  jesli Polska nie jestes!
                  Gratuluje ale od serca!
                  • bpkw Re: Sola, a jestes Polka? 04.03.05, 19:26
                    ballest, kilka razy zwracalem ci uwage, zebys nie wylewal swoich nieczystosci
                    na moich watkach. Nie zycze sobie tutaj twojej obecnosci. Czy ty nie masz
                    odrobiny przyzwoitosci, ze pakujesz sie w miejsca, w ktorych wyraznie sie
                    ciebie nie chce ?. Dlatego ballescie raus z tego watku.
                  • broneknotgeld Re: Sola, a jestes Polka? 04.03.05, 19:55
                    No toż pija zdrowie Soli
                    Z wykrziknikym jak kto woli!
                    • bpkw Re: Sola, a jestes Polka? 04.03.05, 19:56
                      Jak zwykle, jestes niesamowity Bronku... :)))
                      • broneknotgeld Re: Sola, a jestes Polka? 04.03.05, 20:03
                        Hehe - żech tyż chcioł uszczelić z fraszki
                        Jednak Ponboczek poskompioł łaski.
                        • rita100 Re: Sola - gratulacje 04.03.05, 20:32
                          I ja śpiesze z gratulacjami, choć zwycięstwo mi przeleciało koło nosa.
                          Proponuję Sola byś zagrała w totka , to chyba dobry znak :)
                          A ten wykrzyknik trzeba potraktować jako okrzyk zwycięstwa :)
                          Hurra Sola !
                          Czas odebrac nagrody i się pochwalić przed nami:)
                          Mam nadzieje, że Redakcja nie przygotowała figę z makiem lecz ogromny kosz
                          smakowitości , który sie Soli należy.

Co do beinga , to żart był wyśmienity i na czasie ;)
                          jeszcze raz gratuluję
                          Rita
                          • giga5 Re: Sola - gratulacje 04.03.05, 21:04
                            Nie było mi dane powalczyć:(
                            Soli gratuluję:)

• rita100 Re: Sola - gratulacje 04.03.05, 21:06
                              a gdzie zwycięzczyni ?
                              • Gość: Ed Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 21:18
                                Hmm...
                                Brzmi to dumnie i było nadzwyczaj zręcznie zawalczone :)
                                Serdeczne gratulacje dla Soli za precyzyjny strzał!!!

Pozdrawiam
                                • wolej5 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 04.03.05, 21:32
                                  Równiez gratuluje Soli.
                                  Jesli chodzi o ironiczny post beinga to trzeba miec IQ conajmniej na poziomie
                                  mojego pudla. Nizszy nie pozwala go zrozumiec. Moj pudelek tarzal sie ze
                                  smiechu, gdy mu przeczytalem ten post. A faszysta dalej nic nie kapuje.
                                  • oso1 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 04.03.05, 23:32
                                    A to Ślimak jeden - a ja ją wyciągnąłem na wierzch by strzelała - i po co ;)
                                    • muraszka1 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 05.03.05, 06:50
                                      Oso1 ,przegapiles ;-(
                                      Po co biegales po Dublinka?
                                      • sola28 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 05.03.05, 08:16
                                        Dziękuję za gratulacje :)
                                        To była rozgrzewka przed dzisiejszym losowaniem Dużego Lotka ;)
                                        Pozdrawiam
                                    • sola28 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 05.03.05, 08:23
                                      oso1 napisał:

> A to Ślimak jeden - a ja ją wyciągnąłem na wierzch by strzelała - i po co ;)

Spcejalne podziękowania dla Ciebie :) Jakby nie patrzeć masz swój udział w moim
                                      trafieniu ;)
                                      • being28 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 05.03.05, 16:50
                                        Sola, wszystkiego najlepszego!!! Teraz przed Toba walka o 1000 000 post. Ale
                                        czy tego dozyjemy? Czy wybralas juz jakiej organizacji charatytatywnej
                                        przekazesz nagrode? Moze wtedy redakcja dałaby cos wiecej? Moze zrzutka w
                                        redkacji? Jak nie bedziesz wiedziala na co przekazac nagrode to znam taki
                                        biedny konkubinat w Krakowie:)))

Sola28, chyba sie nie obrazilas za wczesniejszy post. Jestesmy przeciez jedna
                                        rodzina 28 :) I co wazne to Polska rodzina!!! Ballest nie uzywa mozgu, a co
                                        gorsza nie ma poczucia humoru, wiec jest smiertlenie nudny. A my sie jeszcze
                                        przy piwie nie raz zobaczymy:)))
                                        • oso1 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 05.03.05, 18:44
                                          Chciałem tylko przypomnieć, że Sola wzięła już nagrody za 50 tys., proponuję by
                                          Redakcja dała Soli nagrodę za 200, 500 tys. i 1 mln z góry
                                          :)
                                          • Gość: sari Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 07:40
                                            Piszecie głupoty żeby tylko być 100 tysięcznikiem,milionem,itp.-kretyństwo! Czy
                                            to jakieś zawody czy forum?
                                            • Gość: izi Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.05, 09:23
                                              zazdrośnica jedna, pazurami wydrapałaby gdyby mogła
                                              • Gość: sari Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.ols.vectranet.pl 07.03.05, 16:16
                                                Trudno zrozumieć, że ktoś ma takie ściganie się w d...,co??
                                                • Gość: izi Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.05, 18:38
                                                  A Ty Sari o przyjemnościach w tej d...., patrz aby z tego tylko co nie wyszło.
                                                  • Gość: sari Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.ols.vectranet.pl 07.03.05, 21:16
                                                    Martw się o siebie. A najlepiej stwórz 400 wątków o niczym,może dostaniesz
                                                    kubek od GW?
                                                  • bpkw Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 07.03.05, 21:30
                                                    Cos Cie gnebi Sari ?.
                                                  • Gość: sari Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 08:09
                                                    Po prostu nie rozumiem dlaczego się tak podniecacie, że ktoś napisał
                                                    kolejny,okrągły post??!! Myślałam, że liczy się jakość a nie ilość.
                                                  • inka28 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 08.03.05, 11:53
                                                    Liczy się jakość, a jak przychodzi 100 000 to liczy się kto w to trafi:) To
                                                    jest fajna zabawa, (Ty jej nie rozumiesz, Twoje prawo, ale nas prostaczków to
                                                    bawi:))), która zajmuje kilka wątków, w jeden wieczór nabijamy ponad 100 postów
                                                    i świetnie się przy tym bawimy:))) Taka tradycja bicia okrąglaków pewniej
                                                    części forumowiczów. Krzywdy Ci chyba tym nie robimy?
                                                    Żyj i daj żyć innym:)
                                                  • Gość: izi Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.olsztyn.mm.pl 08.03.05, 11:59
                                                    Ja nie biorę udziału w tej zabawie, jednak uważam ją za całkiem fajną. Z tego co
                                                    widać to tylko Olsztyn w całej Polsce stworzył zabawę na forum. I to się liczy.
                                                    Gratuluję świetnego pomysłu. Być noże i ja dołączę do strzelanki kiedyś :)
                                                  • Gość: sari Re: 100-tysięcznik Sola? :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 13:24
                                                    Trochę mi przeszkadza, bo zaśmiecacie forum. Nie możecie w to bawić tylko w tym
                                                    Waszym klubie forumowicza?
                                                  • being28 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 08.03.05, 18:17
                                                    Po kilku dniach watki spadly i juz nie ma sladu. Teraz trzeba nowe progi
                                                    wykombinowac:

111 111
                                                    121 121
                                                    133 331
                                                    150 000
                                                    200 000
                                                    2......
                                                  • jana2706 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 08.03.05, 18:34
                                                    Sari,a w czym Ci to przezkadza?
                                                  • rita100 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 08.03.05, 20:43
                                                    Dziekuję niebiosom, że to ja nie strzeliłam tego 100000, bo aż przykro czytać
                                                    takie niektóre krzywdzące opinie.

sola jak sie spotkamy wypijemy za zwycięstwo :)
                                                    pozdrawiam
                                                    jestem z Tobą
                                                  • oso1 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 08.03.05, 21:10
                                                    a co na to Sola?
                                                  • rita100 Re: 100-tysięcznik Sola? :)) 08.03.05, 21:13
                                                    sola, jak sola, ale my wspolnie braliśmy udział w strzelaniu - czyli trzeba
                                                    ukarać całą naszą paczkę ;)))))))))))))
                                                    zgłaszam projekt samobiczowania ;)
                                                  • Gość: sari Re: do Rity IP: *.ols.vectranet.pl 08.03.05, 21:35
                                                    Ja nie chcę nikogo krzywdzić ! Po prostu moim zdaniem jest to głupia zabawa i
                                                    tyle.
                                                  • sola28 A Sola na to... 08.03.05, 21:14
                                                    Oczywiście podczas spotkania trzeba będzie koniecznie uczcić zwycięstwo.
                                                    Byłam dziś w redakcji GW i odebrałam część nagrody... :)
                                                    Cdn.
                                                    Pozdrawiam :)
                                                  • inka28 Re: A Sola na to... 08.03.05, 21:30
                                                    co dostałaś?????????????????? jeśli to nie tajemnica:)
                                                  • rita100 Re: A Sola na to... 08.03.05, 21:31
                                                    zgadujemy

podkładkę pod mysz ;)
                                                  • cat_s Re: A Sola na to... 08.03.05, 22:10
                                                    > podkładkę pod mysz ;)

A może... podkładkę pod kota? ;)

pzdr
                                                  • rita100 Re: A Sola na to... 09.03.05, 20:38
                                                    Sola nam powie, przeciez to przelomowy strzał był :)
                                                    nawet historyczny
                                                  • giga5 Re: A Sola na to... 09.03.05, 21:27
                                                    Rita, Sola choruje:(
                                                    Mogliśmy ją oglądać(i o niej czytać) w dzisiejszej GW,
                                                    w dodatku olsztyńskim.
                                                    Sympatyczny akcent ze strony Redakcji:)

• rita100 Re: A Sola na to... 09.03.05, 21:29
                                                    świetnie, to bardzo miłe ze strony Redakcji :)
                                                    gratuluję wszystkim
                                                  • inka28 Re: A Sola na to... 09.03.05, 21:47
                                                    Giga, zachowaj nam ten numer, bo elektronicznie chyba nie puszczą. I pozdrów
                                                    solę:))) I co wygrała???
                                                  • giga5 Re: A Sola na to... 09.03.05, 21:55
                                                    Gazetkę zachowam:)
                                                    Sola wróci do zdrowia, to napewno coś napisze.
                                                    Inka, Ty też nam zdrowiej szybciutko:))
                                                  • oso1 Re: A Sola na to... 09.03.05, 22:08
                                                    Sola dostała kubek (pusty) i obiecano nagrodę ekstra, ale znając ostatnie
                                                    obiecanki dla Soli od różnych osób oby nie zakończyło się na marzeniach.
                                                    A nawiasem - wracaj Sola do zdrowia.
                                                    :)
                                                  • inka28 Re: A Sola na to... 09.03.05, 22:11
                                                    ja już mówię! a raczej chrypię:) ale dzięki
                                                    Oso, żeby tam jakaś w tym kubeczku miła zawartość się trafiła, to by było
                                                    fajne, nie?:)
                                                  • rita100 Re: A Sola na to... 09.03.05, 22:14
                                                    może trzeba jakąś składkę zorganizować na plyn do kubka soli ? ;)
                                                  • giga5 Re: A Sola na to... 09.03.05, 22:15
                                                    Jak się wychoruje, to się coś zmontuje:))
                                                    Ale się rymło:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka