Dodaj do ulubionych

Fotoradar w Olsztynie

IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.02, 21:14
Olsztyn i okolice to naprawde wielka a to wielka wiocha....
Potrzeba dowodow?
Prosze bardzo , na okropnach drogach "asfaltowych" w stanie techn.jak po 2
wojnie swiatowej ,w samochodach ,ktorych stan tech. o pomste do nieba wola-
mkna z pedalami gazu wcisnietymi do podlogi(przerdzewialej)ze widac przez nia
tysiace rozjezdzonych psow i kotow kierowcy z calkowita i czesciowa amputacja
muzgu.Nagle cos nowego , co to zatrzymuja sie i podarzaja do zaparkowanego auta
-a to Policja z Fotoradarem ----Ludzie ; SENSACJA:NIESAMOWITE:SZOKUJACE.
Wiecie co kierowcy Woj.Warm .Mazurskiego cos podobnego stosowane jest juz od z
gora 20 lat . I kto za szybko jedzie pozuje i placi za te Fotke- naprawde,i nie
trzebe sie dziwic ze na fotce tej mozliwe jest rozpoznanie kierowcy i kolegi
obok....
Wiecej gazu rajdowcy , wiecej gazu..............................
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:18
      Mózg pisze się przez "ó". Oczywiście słusznie nie przywiązujemy tu wielkiej
      wagi do ortografii, ale w kontekście ostatniego posta ma to pewne znacznie.
      • Gość: OKO Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 11:18
        Gość portalu: jd napisał(a):

> Mózg pisze się przez "ó". Oczywiście słusznie nie przywiązujemy tu wielkiej
        > wagi do ortografii, ale w kontekście ostatniego posta ma to pewne znacznie.

Drogi -jd- jesli zwracasz uwage i byc moze slusznie na ortografie bedziesz musial
        przyznac iz takze geniusz taki jak ty popelnia bledy choc byc moze tak malutkie
        ze nizauwazalne.W poscie mym chcialem zwrocic takze geniuszowi uwage iz poziom
        rodzimej motoryzacji osiagnal level Turecki,a kultura na drodze pozostawia wiele
        a to wiele do zyczenia.<kapito?
        Przepraszajac za bledy ortograficzne pozdrawiam
        OKO.
    • Gość: pioter Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 22:10
      Tu nie chodzi o sensację. Rozdmuchiwanie faktu pracy fotoradaru ma cel
      prewencyjny. Sam widzę to po sobie - odkąd został ustawiony, na głównych
      arteriach bardzo często zerkam na licznik.
      • Gość: kuniek Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.tvk.tpsa.pl 25.06.02, 22:49
        a ja do skrytki pocztowej czy już przyszło wezwanie
      • Gość: detritus Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 06:10
        Gość portalu: pioter napisał(a):

> Tu nie chodzi o sensację. Rozdmuchiwanie faktu pracy fotoradaru ma cel
        > prewencyjny. Sam widzę to po sobie - odkąd został ustawiony, na głównych
        > arteriach bardzo często zerkam na licznik.

Ja takze :o)
        I staram sie omijac Warszawska, bo nigdy nie zapamietam ze na dwupasmowce trzeba
        jechac w ktoryms momencie 40km/h :o)

• Gość: spoko Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 01:37
      Na ten temat wypisano już ponad 60 postów na forum Auto-moto

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=AUTO-
      MOTO&wid=2221430&aut=+bobo&aid=2221430

• Gość: 100 KMH Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 22:13
      Brawo OKO tego bylo tu potrzeba - jesli przejezdzajac przez Polske co pare
      kilometrow zauwazam czarne punkty i ilosc zabitych -wlos sie jezy na lysej
      glowie.A krytyke jd co do ortografii uwazam za odwracanie uwagi od problemu .
      Nie wazne czy brak mozgu napiszemy przez "U" czy tez "Q" -wodoglowie zawsze
      zostanie wodoglowiem i ten ktory odwraca od tego uwage jest prawdopodobnie
      tym ktorego to miales na mysli .OKO rob tak dalej nie zniechecaj sie OK?
      • Gość: jd Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.06.02, 22:27
        Ok, sypię na głowę garść popiołu, choć moje czepialstwo ortograficzne miało byc
        skierowane w tę samą stronę, o której pisze 100 KMH. Ale nie zawsze jest tak,
        że udaje sie to, co poeta ujął następujaco :
        "Chodzi mi o to, aby język giętki,
        Powiedział wszystko, co pomyśli głowa".
        Dodam, że kiedyś też tam zapłaciłem mandat. Jechałem 55, a można było 40. Poza
        tym jeżdżenie ponad 100, nawet przy sprzyjających warunkach, uważam za mocno
        podejrzane.
        Niezależnie od tego okrzyk "Olsztyn to wiocha" uważam za pochopny i wynikający
        ze zdenerwowania.
        • Gość: sznake Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 22:55
          Moze mi ktos zdradzi, gdzie ustawione sa te fotoradary, bo niedlugo wybieram
          sie do Olsztyna i dobrze byloby wiedziec, gdzie sobie to stoi.
    • Gość: zeus Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 19:26
      gdzie u licha jest ten fotoradar? jakos nie widzialem, a nie chce zyc w
      niezwiadomosci.
      • Gość: M Re: Fotoradar w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 20:44
        Wczoraj widziałem przy trzecim słupie przed mostem na Łynie na Obr.Tobruku
        jadąc w stronę Sikorskiego.
    • Gość: detritus Oszczednosc! IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 22:49
      Cytat za GW:
      "Na razie fotoradar każdego dnia pojawia się w innej dzielnicy Olsztyna. Jak
      pisaliśmy, policjanci zarejestrowali już ponad 200 osób łamiących przepisy
      ruchu drogowego. Z powodu oszczędności funkcjonariusze znaleźli nowy sposób na
      pouczanie przyłapanych kierowców. - W Olsztynie nasi policjanci osobiście
      odwiedzają ich w domach - mówi Grzegorz Kwieciński, kierownik sekcji ruchu
      drogowego Komendy Miejskiej Policji w Olsztynie. - Oszczędzamy w ten sposób na
      wysyłce listów poleconych.".

Wydano kupe forsy na fotoradar, a zal 3,30zl na wysylke zdjecia??? Ja bardzo
      przepraszam, ale chyba policjanci maja wazniejsze zadania niz doreczycielstwo???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka