Dodaj do ulubionych

Loch będzie odwołany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:30
A kto może zawnioskować o odwołanie Wojewódzkiej Inspektor nadzoru
Budowlanego? Przeciż to wirtualne stanowisko utworzone za podatników
pieniądze. Skoro Rada Miasta rozpatruje skargi na Powiatowego INB, to po
jakiego czorta to stanowisko z dobrym uposażeniem. Czrną robotę robią
powiatowi a reszta.... ? Niech to szlak trafi takie prawa. Locha mi nie
szkoda, bo to mięczak, ale nie myślcie, że będzie lepiej z innymi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Loch będzie odwołany - NaReSzCiE! Amen. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:40
      • Gość: Gość Re: Loch będzie odwołany - NaReSzCiE! Amen. IP: 87.207.86.* 26.04.06, 15:18
        Podobno koleżanka pani Ewy była bardzo zła że musi czekać na pracę tak długo,
        pani Ewa obiecała jej pracę dwa miesiące temu, a tu niedobry prezydent nie chce
        odwołać pana Locha, posada musi się zwolnić trzeba pomagać znajomym.
      • Gość: Gość "Na inspektora było też dużo skarg" IP: 87.207.86.* 26.04.06, 15:40
        Ludzie! to jest dopiero powód! w walce między sąsiadami zawsze jedna ze stron
        jest niezadowolona z decyzji, więc ma pretensję do wszystkich a głównie do
        osoby podpisującej decyzję. A biorąc pod uwagę to że nasze społeczeństwo woli
        kłócić się z sąsiadem za pieniądze podatnika a nie swoje więc idzie do BINBu i
        skarży na byle okienko, schodek, kominek. Powody są całkiem inne, ale w sądzie
        mogę zapłacić, więc może dowalę mu rekoma PINBu, a jak się nie uda to złożę
        skargę. 90% niezadowolonych nie miało Prawa Budowlanego w reku, więc myśli że
        decyzje pana Locha to jego widzimisię. A pani Madeja niech się też nie uważa za
        ideał i powie ile uchyliła decyzji wydanych przez PINB tylko z tego powodu że
        delikwent zaczął się awanturować, Ja jestem dobra to Loch jest zły.
        • Gość: kapitanas nie osmieszaj sie Gosciu IP: *.iscnet.pl 26.04.06, 17:06
          pinb funkcjonowal, jakby nikt nie znal tam prawa budowlanego. odejdz. akysz.
    • Gość: andreas nie bedzie lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 01:16
      z tym prezydentem nie bedzie tez lepiej...
    • Gość: Cynik Ręka rękę myje IP: *.chello.pl 26.04.06, 07:51
      No i proszę altankę diabli wezmą.
    • Gość: to ja Re: Loch będzie odwołany IP: *.asternet.pl 26.04.06, 09:16
      to co teraz "wywalić" wszystkie zamieszkane altanki????? o to chodzi??czy tylko
      ta jedna "gryzie w oczy"???
      • Gość: marian paździoch Re: altanka zagraża mieszkańcom Szczecina IP: 87.207.54.* 26.04.06, 09:26
        tylko jedna?
        czy może wszystkie ponadnormatywne?

mp
        • Gość: zaopatrzeniowiec Re: altanka zagraża mieszkańcom Szczecina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:53
          ...i postawione bez zgłoszenia. O nawet uproszczonym projekcie nie mówiąc.
    • Gość: lupus181 Re: Loch będzie odwołany IP: *.devs.futuro.pl 26.04.06, 11:39
      wspolczuje panu Lochowi to jest chory kraj
      • Gość: kera Re: Loch będzie odwołany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.06, 13:36
        lopusie, przyłaczam się do Ciebie, to chory kraj i nie tylko p.Loch jest biedny,
        wielu takich jest...
        to kraj dla manipulatorów, cwaniaczków i takich wojewódzkich inspektorów.
        To babsko obwinoia Locha o to, że były jakieś tam zaległości, to, co miał biegać
        od szafy do szafy i sprawdzać czy inspektorzy term terminowo wykonują obowiązki,
        wówczas p. inspektor wojewódzki oszkżyłaby p. Locho o mobbing.
        Współczuję p. Lochowi - dla mnie to jest zwykly atak na Jurczyka w którym
        posłużyc ma Loch . To wszystko
        • Gość: andreas Re: Loch będzie odwołany IP: *.centertel.pl 26.04.06, 18:37
          widze że Ty masz taka koncepcje pracy kierownika czy dyrektora,
          jak i prezydenta, który nic nie kontroluje i nie rozumie,
          no moze czasem sie zainteresuje, ale niekoniecznie!

Pewnie co ma biegac i kontrolować... sie przemęczyc moze...

Zawsze powie, ze nie wie, nie wiedział, nie rozumie...
          proste to takie...
        • Gość: sandra Re: Loch będzie odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:23
          nareszcie,
          się kera po raz kolejny odezwała w obronie swojego pryncypała,
          biedny jest ci on, biedny,
          taka sama ty jesteś biedna, tylko, że twoja bieda wynika z czego innego,
          chory kraj, chory w rzeczy samej i biedny ten Loch, jak ma takich obrońców.
    • Gość: kroki Re: Loch będzie odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:09
      Przecież do pinb wpływaja tylko skargi i donosy na tych którxy coś budują to
      jak można mówić iz WPŁYNEŁO DUŻO SKARG skory wpływaja tylko skargi
    • Gość: kit Re: Loch będzie odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:19
      No właśnie - co z tym nadzorem wojewódzkim? Przecież to czysta biurokracja,
      manipulacja. Czy ten twór też może unieszkodliwić p. Prezydent ?

Szkoda Pana Locha, zanim nowy dyrektor się zapozna z tymi stosami skarg do
      załatwienia to trochę potrwa, mieszkańcom się od tegonie poprawi....
      • Gość: jolka Re: Loch będzie odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:49
        szkoda
        to jest wtedy jak się studnie zanieczyści
    • Gość: kapitanas mam satysfakcję... IP: *.iscnet.pl 26.04.06, 17:02
      od 1999 toczy sie sprawa, w ktorej glowna role, bardzo negatywna zreszta,
      odegral pan Loch. i jeszcze sie toczy...
      • Gość: kapitanas Re: mam satysfakcję... IP: *.iscnet.pl 26.04.06, 17:09
        czytam to i sie z was smieje. inna sprawa jest to,ze pod jego pieczatka
        wystepowali wszyscy inspektorzy z pinb. to swiadczy tylko o pracy calego
        zespolu. marniutko panowie... ktos sie boi?!
        • Gość: wtajemniczony wojewoda dba o miejskie stołki IP: *.system.szczecin.pl 26.04.06, 19:21
          ostatnio duze zainteresowanie okazuje wojewoda w temacie miejskich dyrektorow i
          kierowników, czyzby brakowało juz posadek w UW ?
      • Gość: Gość Re: mam satysfakcję... IP: 87.207.86.* 26.04.06, 22:33
        jak ktoś pisze ciągle donosy to sprawa będzie się toczyła i 10 lat! A co pan
        inspektor nie chce dołożyć sąsiadowi mandatu za samowolną wymianę cieknącej
        dachówki?
        • Gość: kapitanas Re: mam satysfakcję... IP: *.iscnet.pl 27.04.06, 23:32
          donosy. niezle. widac,ze kolega... epokowy. wszystko jawnie sie toczy.
          jak sie nie umie stosowac prawa, to sie nie powinno wykonywac takiej
          funkcji.proste. sady tez glupie sa, to sie w pinb dowiedzialem (parafrazujac).
          i dobrze mu tak.
          pojecie legalizacji wg locha: prosze naniesc zmiany na planie i jeszcze raz go
          dostarczyc!!!!
          smiech na sali!!!
          tak samo altanke zalegalizowal jurczykow! niekompetentne dranie i... prymitywy.
          • Gość: pokrzywdzony Re: mam satysfakcję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:16
            Odejscie Locha z PINB to jest coś na co sobie zasłużył. Dla niego lokal ktory ma
            18 niezgodności z prawem budowlanym / fakt autentyczny/ to lokal którego
            określil jako "stan lokalu dobry".Ten człowiek już dawno powinien zostać
            pozbawiony stanowiska za kompromitację organu administracji ktorą reprezentuje.
            Bezczelnie w poczuciu bezkarności dopuścił się nie udzielenia na 16 wniosków i 3
            postanowienia innych organów. Ten facet wydał w mojej sprawie aż 5 decyzji,
            ktore zostaly uchylone prze WINB , GINB WSA i NSA. Wystarczy? Dzięki Bogu, że
            odchodzi a to że w niesławie , sam sobie winien.
            • Gość: kapitanas Re: mam satysfakcję... IP: *.iscnet.pl 28.04.06, 00:36
              fakty same sie bronia. zaraz i tak jakis cwiercinteligent wyskoczy ze spiskiem
              obywateli przeciw pinb...
              nie bede sie powtarzal, bo nie ma sensu, ale wielu, ktorzy podpisywali sie pod
              pieczecia locha nie nadaja sie do tej pracy. pinb wielokrotnie wprowadzal do
              postepowania irracjonalny pierwiastek chaosu. jak popelnial bledy to trzeba je
              bylo skarzyc, a ten kto sie z tym nie godzi nie moze byc urzednikiem
              publicznym.
            • Gość: kera Re: mam satysfakcję... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.06, 00:07
              pokrzywdzony, ty mi raczej wyglądasz na pieniacza, tyle biegania po WINB,GINB
              WSA, NSA aleś miał czasu człowieku.........
              • Gość: kapitanas Re: mam satysfakcję... IP: *.iscnet.pl 29.04.06, 22:27
                pogłówkowała...
                najlepiej wogole nie zastanawiac sie nad praca urzednikow a ich decyzje
                traktowac jak wole Bożą. nie te czasy... tatus tam pracuje? jak czlowiek zna
                sie na prawie troche to latwiej mu dostrzec pewne absurdy, ktore dla osob nie
                zorientowanych w tym temacie wogole nie istnieja. odwolali go na pewno nie za
                dobre sprawowanie... slabiutki urzad.
                • Gość: kapitanas Re: mam satysfakcję... IP: *.iscnet.pl 29.04.06, 22:32
                  w sumie to nie do mnie bylo, ale na to samo wychodzi wlasciwie.
                  szkoda,ze sam urzad nie moze dostrzec od razu niektorych ewidentnych bledow i
                  trzeba sie meczyc z tymi wszystkimi pismami. z checia bym tego nie robil, ale
                  tak wlasnie dzialaja te biurokratyczne potwory, na przetrzymanie i zmeczenie.
                  do upadlego beda bronic kretynskich decyzji i zdecydowana wiekszosc ludzi nie
                  reaguje. a instancja wyzsza tez z reguly sekunduje decyzji instancji nizszej..
                  uniwersalny schemat
    • Gość: sandra Re: Loch będzie odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:05
      jolka,
      podbijam !
      powiedz wreszcie,
      co tam słychać u biednego?
      • Gość: kera Re: Loch będzie odwołany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.06, 00:04
        Sandra, drzesz się,
        Jolka,
        podbijam !
        powiedz wreszcie, co tam u biednego........
        Jolka milczy, więc ja ci odpowiem, a właściwie zapytam ..
        a co, czy jesteś rządną krwi biednego ??
        czy popychadłem tego babska z wojewódzkiego nadzoru ???

• Gość: pokrzywdzony Re: Loch będzie odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:33
      Odejście Locha z PINB to jest coś na co sobie zasłużył. To człowiek wyjątkowo
      nieuczciwy jakiego spotkałem w życiu. Dla niego lokal który ma aż 18
      niezgodności z prawem budowlanym / fakt autentyczny/ potwierdzone ekspertyzą 2
      biegłych sądowych na wniosek prokuratury, ekspertyzą eksperta powołanego przez
      Jurczyka. i dwóch innych rzeczoznawców , to lokal którego
      określił jako "stan lokalu dobry". Ten człowiek już dawno powinien zostać
      pozbawiony stanowiska za kompromitację organu administracji którą reprezentuje
      od 1999 roku..
      Bezczelnie w poczuciu bezkarności dopuścił się nie udzielenia odpowiedzi na 16
      wniosków i 3
      postanowienia innych organów. Ten facet wydał w mojej sprawie aż 5 decyzji bubli
      z rażącym naruszeniem prawa.aby nie ujwnić kompromitującej oceny lokalu wym.
      wyżej..Wszystkie wymienione decyzje zostały uchylone decyzjami WINB , GINB,
      WSA i NSA. Czy potrzeba wam więcej dowodów ? Dzięki Bogu że odchodzi a to że w
      niesławie , sam sobie winien. Może nastanie normalność w PINB i poczucie
      respektu dla prawa.
      • Gość: kapitanas Re: Loch będzie odwołany IP: *.iscnet.pl 28.04.06, 00:38
        trzeba by bylo jeszcze pewnie z polowe skladu wymienic...
        ale jakiegos kompetentnego prosimy! a nie kolejnego łacha, znaczy locha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka