being28 19.04.05, 22:05 Morliny to też Constar? Niby firma z Ostródy to hiszpański biznes, ale słyszałem plotki o wykupieniu przez Constar. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Morliny to też Constar? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.05, 00:47 jednym słowem "Smacznego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ichak Re: Morliny to też Constar? IP: *.aster.pl 21.04.05, 08:44 Nie, to nie tak. Morliny to nie Constar. Ale zarówno Morliny jak i Constar to spółki córki kontrowersyjnego amerykańskiego giganta żywieniowego "Smithfield Foods". Z tego co wiem, Europa Zachodnia już dawno ich pogoniła ze swojego terytorium, za to u nas mają się doskonale. Podobno instalacja tej firmy w Polsce, to część legendarnego offsetu za F16 Smacznego... Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Morliny to też Constar? 21.04.05, 14:27 Morliny jakiś czas temu wizytował służbowo mój tata (nie jako kontroler, tylko jako kolega z branży) i przyjrzał się dokładniej produkcji. Nadal w domu kupujemy ich wyroby, więc chyba są ok? Odpowiedz Link Zgłoś