Gość: jola IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 21.04.05, 22:16 ...i słusznie, że tak sie stało. Należało się już Temu Panu dawno temu:>>> Gratuluję!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student KPINA !!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.05, 00:57 Chciałbym wiedziec kiedy to tak uwaznie dr Cymerman wysluchiwal studentow???? Nie przypominam sobie jakoś. Takich opini w środowisku równie trudno sie spodziewać, a zatem kto glosował na tego najlepszego belfra, na samej geodezji mozna znaleźć wielu bardziej sympatycznych belfrów, a w to , że na uczelni bedzie ich jeszce wiecej nie ma co watpic. Radziłbym raczej nie odwiedzać Pana Cymmermana jeśli nie ma takiej konieczności, bo jeszcze można trafić na zły humor tegoż osobnika a wtedy .......uhhhhuuuuhuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: KPINA !!!!! IP: 194.204.184.* 22.04.05, 09:34 eeee tam - bez przesady... Kosiarz Umysłów jest w porządku. Zdawałem u Niego rachuneczek - pełen Wersal. Uszanowanie dla profesora Cymermana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betko31 Re: KPINA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:21 jestem na rocznych podyplomowych i powiem tylko, że jeden dzień zajęć z p. Cymermanem odpowiada połowie semestru z innym wykładowcami. to co studiuję od roku mógłbym w tydzień załatwić u niego na korkach :))) gratulacje dla p. Cymermana, ciesze się że młodzież umiała Pana docenić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz P. Re: KPINA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:50 chyba masz racje z tym humorem... ale za caloksztalt, pomimo nieprzyjemnych doswiadczen jestem na tak:) gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex BRAWO SŁUSZNA DECYZJA!!!!! : )) IP: *.piorunek.pl 22.04.05, 19:54 Gratuluje słusznego wyboru p.Cymermana na Belfra 2004.Zasłużył na ten tytuł swoją pracą i postawą.Ciesze się, że w końcu ktoś to docenił.Chciałbym rownież z tego miejsca zanegować wypowiedź "studenta"(post"Kpina).Uważam że była ona subiektywna i bezpodstawna.Po 1 myślałem podobnie jak "student" gdy się nie uczyłem, ale prawda jest taka, że już 3 godziny zajęć z p.Cymermanem dają więcej niż z innymi wykładowcami miesiąc.Po 2 "student" pisze post w dośc paradoksalnych oklicznościach-na stronce o najlepszym Belfru 2004, więc z czego tu kpić?!Chyba ludzie wybrali jak uważali a poza tym było tych osób odpowiednio dużo.Stajemy więc przd faktem dokonanym i ZDECYDOWANIE należy uznać ten wybór słusznym.Po 3 nie wiem co rozumiemy przez słowo sympatyczny??Mało wymagający?! No chyba nie!!Dlatego fakt, że p.Cymerman jest wymagającym wykładowcą świadczy tylko o tym, że zależy mu na studentach(nie wspomne o tym, że p.Cymerman został ponownie wybrany na stanowisko Dziekana, co świadczy o dużym zaufaniu również wśród innych pracowników UWM). Jeszcze raz serdecznie gratuluję, życzę dalszych sukcesów i mam nadzieje że będzie więcej takich belfrów!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś