Dodaj do ulubionych

Wykładowca najlepszy dla studentów

IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 21.04.05, 22:16
...i słusznie, że tak sie stało. Należało się już Temu Panu dawno temu:>>>
Gratuluję!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: student KPINA !!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.05, 00:57
      Chciałbym wiedziec kiedy to tak uwaznie dr Cymerman wysluchiwal studentow????
      Nie przypominam sobie jakoś. Takich opini w środowisku równie trudno sie
      spodziewać, a zatem kto glosował na tego najlepszego belfra, na samej geodezji
      mozna znaleźć wielu bardziej sympatycznych belfrów, a w to , że na uczelni
      bedzie ich jeszce wiecej nie ma co watpic. Radziłbym raczej nie odwiedzać Pana
      Cymmermana jeśli nie ma takiej konieczności, bo jeszcze można trafić na zły
      humor tegoż osobnika a wtedy .......uhhhhuuuuhuuu
      • Gość: bratek Re: KPINA !!!!! IP: 194.204.184.* 22.04.05, 09:34
        eeee tam - bez przesady...
        Kosiarz Umysłów jest w porządku. Zdawałem u Niego rachuneczek - pełen Wersal.
        Uszanowanie dla profesora Cymermana.
        • Gość: betko31 Re: KPINA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:21
          jestem na rocznych podyplomowych i powiem tylko, że jeden dzień zajęć z p.
          Cymermanem odpowiada połowie semestru z innym wykładowcami. to co studiuję od
          roku mógłbym w tydzień załatwić u niego na korkach :)))
          gratulacje dla p. Cymermana, ciesze się że młodzież umiała Pana docenić :)
      • Gość: Tomasz P. Re: KPINA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:50
        chyba masz racje z tym humorem... ale za caloksztalt, pomimo nieprzyjemnych
        doswiadczen jestem na tak:) gratuluje
    • Gość: Alex BRAWO SŁUSZNA DECYZJA!!!!! : )) IP: *.piorunek.pl 22.04.05, 19:54
      Gratuluje słusznego wyboru p.Cymermana na Belfra 2004.Zasłużył na ten tytuł
      swoją pracą i postawą.Ciesze się, że w końcu ktoś to docenił.Chciałbym rownież
      z tego miejsca zanegować wypowiedź "studenta"(post"Kpina).Uważam że była ona
      subiektywna i bezpodstawna.Po 1 myślałem podobnie jak "student" gdy się nie
      uczyłem, ale prawda jest taka, że już 3 godziny zajęć z p.Cymermanem dają
      więcej niż z innymi wykładowcami miesiąc.Po 2 "student" pisze post w dośc
      paradoksalnych oklicznościach-na stronce o najlepszym Belfru 2004, więc z czego
      tu kpić?!Chyba ludzie wybrali jak uważali a poza tym było tych osób odpowiednio
      dużo.Stajemy więc przd faktem dokonanym i ZDECYDOWANIE należy uznać ten wybór
      słusznym.Po 3 nie wiem co rozumiemy przez słowo sympatyczny??Mało wymagający?!
      No chyba nie!!Dlatego fakt, że p.Cymerman jest wymagającym wykładowcą świadczy
      tylko o tym, że zależy mu na studentach(nie wspomne o tym, że p.Cymerman został
      ponownie wybrany na stanowisko Dziekana, co świadczy o dużym zaufaniu również
      wśród innych pracowników UWM).
      Jeszcze raz serdecznie gratuluję, życzę dalszych sukcesów i mam nadzieje że
      będzie więcej takich belfrów!!:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka