martucha30 25.04.05, 21:57 Nooo, czas najwyższy jakiś dobry stołek Pani Petrynie bo już nie jest szefową olsztyńskiego FOZ. Z takimi doświadczeniami to tylko Szpital Wojewódzki. Tylko co z Panią Marcinkowską? proszę o pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Petryna za Marcinkowską IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.05, 22:00 Chyba czas już na emeryturę. To najlepszy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Petryna za Marcinkowską IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.05, 22:03 Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Petryna za Marcinkowską 26.04.05, 06:50 Wiekowa jest,tak dla jasnosci,pani P. Emeryturke bedzia miala wysoka,niech sobie odpocznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina obie dokonaly tyle dobrego 26.04.05, 17:11 ze pora na smietnik. na emeryture trzeba ZAPRACOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Petryna za Marcinkowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 08:59 zgadzam się , pani petryna powinna na emeryturę odejść , zabrać ze sobą panią marcinkowską i według mnie szefem wojewódzkiego powinna zostać młoda osoba, która nie jest uwikłana w żadne brudne gierki, osoba przebojowa z odpowiednim wykształceniem w zarządzaniu. tylko szkoda że tek być nie może Odpowiedz Link Zgłoś
martucha30 Re: Petryna za Marcinkowską 26.04.05, 10:29 Czyli Prezydent Małkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Petryna za Marcinkowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:55 Albo Marcinkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Petryna za Marcinkowską 26.04.05, 17:12 Gość portalu: olsztyniak napisał(a): > Albo Marcinkowski? ten kloszard? zarosniety... br wyglada jakby sie nie myl. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha30 Re: Petryna za Marcinkowską 26.04.05, 17:59 Ja bym obstawała za Jureczkiem Czesiem Małkowskim, jeżeli nie daj Boże nie wybrano by go na następną kadencję (to jest jednak nie możliwe, w końcu i Watykan jest przychylny), to taki facet, elegancki, dżentelmeński, prawy o jednym, jakże subtelnym licu, współczujący, wspomagający, Słońce Olsztyna, już samym wyborczym uśmiechem mógłby uzdrowić. Odpowiedz Link Zgłoś