Dodaj do ulubionych

Akcja "Wyborczej" już przynosi skutki. Śmiertelne.

IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.05.05, 20:10
motoryzacja.interia.pl/news?inf=623358
Działajcie dalej, cmentarzy u nas dostatek....
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Akcja "Wyborczej" już przynosi skutki. Śmiert IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 20:43
      Po prostu wprowadź zakaz poruszania sie samochodami bedzie pewniejsze...
    • Gość: też kierowca Re: Akcja "Wyborczej" już przynosi skutki. Śmiert IP: *.man.olsztyn.pl 15.05.05, 21:05
      Najpierw wyciąć przydrożne drzewa, jak nie pomoże wyrównać wszystkie przydrożne
      rowy, jak dalej będa ludzie ginąć zalać wszystko asfaltem. Wtedy damy po garach
      i nic nas nie powstrzyma...............
      Przetestowałem się ostatnio jadąc podrzędną szosą pod Olsztynem, pełną
      przydrożnych drzew. BYły też dziury w asfalcie. Bałem się konsekwencji dlatego
      jechałem powoli. Nic mi się nie stało. A wariat, który mnie wyprzedzał na to
      nie zważał. Omal nie skończyło sie to dla niego tragicznie, bo wyprzedzając
      mnie wpadł w dziurę, stracił panowanie nad samochodem. Prawie wylądował w rowie
      (akurat miejsce to było pozbawione drzew). I jakie z tego wnioski????
      Oczywiście ciąć drzewa ;-)
      • gieroy_asfalta Re: Akcja "Wyborczej" już przynosi skutki. Śmiert 15.05.05, 22:37
        przeczytałeś link?
        • Gość: ol4 Re: Akcja "Wyborczej" już przynosi skutki. Śmiert IP: *.eranet.pl 15.05.05, 22:53
          Oj ci ludzie z ełku to głupi...
          Czlowieku jak mozesz oskarzac gw o takie rzeczy?
          • Gość: kierowca brakuje wam argumentów IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 17.05.05, 13:25
            pozostały tylko bluzgi....
            • Gość: sari Re: Idiotyzm! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.05.05, 13:52
              Wiadomo, że po takich drogach nie jeździ się 100 km/h. A dla mnie jest ważny
              jest jeden,niezaprzeczalny argument: po wycięciu drzew będzie po prostu
              brzydko,tylko pola - jak na Mazowszu. Jak się komuś taki krajobraz
              podoba,proszę bardzo, można wyjechać pod Warszawę. I proponuję wycieczkę do
              Gietzrwałdu przez Sząbruk - właśnie dzięki przydrożnym drzewom jest to piękna
              trasa
            • Gość: też kierowca Re: brakuje wam argumentów IP: *.man.olsztyn.pl 17.05.05, 13:59
              Nie, nie brakuje nam argumentów. Przeczytaj mój poprzedni post. Ja też jestem
              kierowcą, a nie samobójcą i wiem że moje życie zależy w największej mierze ode
              mnie a nie od drzew
    • Gość: detritus Re: Akcja "Wyborczej" już przynosi skutki. Śmiert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:42
      Po wycince drzewa nadal sa niebezpieczne...

info.onet.pl/1098870,11,item.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka