Dodaj do ulubionych

Pierwsze forumowe dziecko cz.1

17.06.05, 18:08
Koobra napisał:
"...dzisiaj o 13.10 Zosia urodzila się :) dla prowadzących statystyki
podaję wzrost 56 cm oraz wagę 3.880 Bardzo się cieszę ,że moglem być świadkiem
tego wydarzenia :)"

Gratulacje!!! Nie ustawajcie w czynieniu nowego zycia. W młodych nadzieja!!!
Obserwuj wątek
    • sola28 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.05, 20:41
      Gratulacje !!!
      :)
      • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.05, 20:44
        oooooooo rany - mamy , mamy
        Kto rozlewa szampan ;)
        Był już pierwszy krzyk
        teraz
        pierwsze 100 lat - to ja śpiewam Zosia - Zosi :)
        Teraz czekamy na zdjęcie
        Gratulacje
        • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.05, 20:45
          no niech to ;)))))
          ide się napić
          • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.05, 20:46
            ale wrażenie :)
            Urodziła sie Zosia w dobie internetu
            • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.05, 20:48
              Niech dobre wrózki czuwają nad nią :)

I pierwsza piosenka dla Zosi

aaaaa kotki dwa
              szare bure oby dwa
              aaaa kotki dwa ..... ;)))))))))))))
              • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.05, 21:54
                a jak sie czuje Angela ?
                • yoanna Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.05, 23:42
                  Gratuluje Mamusi,gratuluję Tatusiowi:)
                  Wszystkiego dobrego dla MAleństwa:)
                  • muraszka1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 18.06.05, 06:23
                    "Ach śpij kochanie,jeśli gwiazdke z nieba chcesz,dostaniesz..."
                    :-*
    • sylaba_01 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 18.06.05, 13:38
      Gratulacje dla całej Rodzinki!
      • oso1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 18.06.05, 17:58
        NO!
        Bartek - gratulacje i ucalowania dziewczynom
        szkoda że moi chlopacy są już tacy starzy ;)
        heyka
        • spinkaa Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 18.06.05, 18:10
          Bardzo, bardzo, bardzo mocno całuję całą Waszą czwórkę, ze szczególnym uwzględnieniem dwóch głównych bohaterek:-))))))
          Ale Ty, Bartek, tez byłęś dzielny...:-))))
          I moze by tak jakąś małą fotke, coooo?
          • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 18.06.05, 21:40
            schlesien.nwgw.de/07_kolysanka11.mp3
            Pierwsza kolysanka dla Zosi
            w wykonaniu Borasci , naszej forumowiczki i mam nadzieje , ze kiedyś , kiedyś,
            że kiedyś napewno sie wszyscy razem spotkamy

• Gość: sud Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:39
              :) Gratuluję!!
              A kołysanka piękna.
              A zdjęcie, to pewnie w GO będzie w przyszłym tygodniu.
              • lustroo Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 20.06.05, 07:24
                Gratulacje, zdrówka dla Wszystkich :)
                • muraszka1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 22.06.05, 08:46
                  Jestescie juz w domu?
                  • spinkaa Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 22.06.05, 23:02
                    Kobra - daj jakis głos, bo zaczynamy sie niepokoić.
                    Oczywiście wszystko jest ok, prawda?
                    • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 23.06.05, 13:05
                      Dzień dobry kochani;-)))
                      Wszystkim serdecznie dziekuje za gratulacje,za trzymanie kciukow i za dobre
                      myśli.My w domku jestesmy juz od wieczorka niedzielnego i czujemy sie
                      świetnie.Zosieńka zdrowa,piękna,spokojna i wreszcie z nami;-))))Marysia
                      cudownie opiekuje sie siostrą i jest tez bardzo zadowolona ,no a dumny tatuś po
                      raz drugi staną na wysokości zadania i przy porodzie okazal zimna
                      krew,opanowanie i spokoj oraz wielkie wsparcie dla mnie.
                      Jeszcze raz dziękuje wszystki calej grupie trzymającej......kciuki ;-)))hihi
                      Jesteście kochani,pozdrawiam.
                      • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 23.06.05, 22:06
                        Angela - a jak nocki - spokojne ?
                        • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 23.06.05, 22:40
                          Tak przesypiamy bez kwiknięcia;-))))))))
                          • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 23.06.05, 22:49
                            to teraz faktycznie macie podział obowiązków
                            i ta pierwsza kąpiel :)
                            Wszystko pewnie pod wrażenim - za czym się wszystko unormuje - przybędą tabuny
                            gości itd...., no i pierwsze werandowanie :)
                            • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 23.06.05, 23:20
                              Ritko kapiel pierwsza juz dawno za nami,a weradujemy i owszem bo w sobote
                              lekarz pozwolil wyjsc na pierwszy spacer,pogoda sprzyja,oczywiscie w cienu;-)
                              • lustroo Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 24.06.05, 14:19
                                zdrówka i spokoju :)
                                • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 24.06.05, 21:17
                                  Angela , a czy dasz radę pomyśleć o zaproszeniu na Forum - z Inką mamy wszystko
                                  już uzgodnione - brakuje tylko Twojego zaproszenia. Może w wolnej chwili
                                  zrobisz oficjalne zaproszenie, a my juz wszystkim się zajmiemy :)
                                  • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 24.06.05, 22:20
                                    _***
                                    __**_**
                                    _**___**
                                    _**___**_________****
                                    _**___**_______**___****
                                    _**__**_______*___**___**
                                    __**__*______*__**__***__**
                                    ___**__*____*__**_____**__*
                                    ____**_**__**_**________**
                                    ____**___**__**
                                    ___*___________*
                                    __*_____________*
                                    _*____0_____0____*
                                    _*___/___@___\___*
                                    _*___\__/*\__/___*
                                    ___*____W_____*
                                    _____**_____**
                                    _______*****
                                    *´¨)
                                    ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
                                    (¸.•´ (¸.•` * ♥ Dla Zosieńki :)
                                    • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 24.06.05, 22:56
                                      ¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸
                                      ¸.
                                      ::: (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*..*
                                      *: (=´ :´) : Śpij spokojnie Zosiu :)
                                      •.. (,(´´)(´´)¤...*...*...*...*...*...*..*
                                      ¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸
                                      • oso1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 24.06.05, 23:05
                                        Ładne zdjęcia :)
                                        • ktos2104 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 25.06.05, 23:27
                                          Piękne..słodkie zdjecie Angelo:)
                                          Baaaardzo dziekuję:)
                                          • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 26.06.05, 22:49
                                            Ja też otrzymałam - śliczniutka - obydwie siostry są śliczne :)
                                            dziekuję za zdjęcia

.............__.................__...........
                                            ............(...(`.-``'´´-.´)...).......... jestem
                                            ..............)......--.......--....(...........
                                            ............./......(o..._...o)....\.......... miś
                                            .............\.........(..0..)......./..........
                                            ..........__.`.-._...'='.._.-.´.__.......mały
                                            ......./.......'#.'#.,.--.,.#'.#.'....\.....
                                            .......\__))..........'#'.........((__/..... miś
                                            ...........#..........Oi ...........#........
                                            .............#.................!....#......... dla Zosi
                                            ........../......#...............#....\........
                                            ......__\.....\...#.........#./...../__.... dziś
                                            ....(.(.(____).....'.#.'....(____).)....
                                            • spinkaa Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 28.06.05, 07:26
                                              No to prosze mi powiedziać, GDZIE JA mam obejrzeć te zdjęcia,
                                              skoro na mojej wsi nie ma Waszej gazety?????
                                              • lustroo Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 28.06.05, 07:34
                                                Śliczna Zosia widziałam jedną fotkę pt "Dziewczyny" dostałam od Andulki :D
                                                Czy ja zawsze wszystkie foty z Olsztyna musze przez Wa-wę dostawać? :D
                                                Inne były w takim formacie, co mój komp nie otwiera.
                                                Pozdrówka dla całej rodzinki :)
    • thor_tr Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 28.06.05, 11:22
      Gratulacje Angi i Koobra.Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki.
      • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 28.06.05, 22:01
        __________________###*
        ______________.*#####
        _____________*######
        ___________*#######
        __________*########.
        _________*#########.
        _________*######*###*
        ________*#########*###
        _______*##########*__*##
        _____*###########_____*
        ____############
        ___*##*#########
        ___*_____########
        __________#######
        ___________*######
        ____________*#####*
        __..__________*####*
        ......._________*####
        ___DLA ZOSI_______*##*
        __________________*##
        ___________________*##.
        ____________________.#####.
        _________________.##########
        ________________.####*__*####
        *________________.#________#
        • muraszka1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 29.06.05, 06:24
          Coobra,masz piekne trzy dziewczyny!
          Angela dziekuje za fotki :)
          • zbyszek07 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 02.07.05, 18:52
            Gratulacje!!!!
            :-)))))
            :-)
    • edico Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 02.07.05, 22:43
      Podziwiam. Takiej ciekawostki przyrodniczej nigdy bym się nie spodziewał. Wynika
      z tego, że jeszcze wiele muszę się uczyć :))

Życzę wszystkiego najlepszego ze zrealizowaniem ciekawych perspektyw życiowych
      włącznie!!!
      • muraszka1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 11.07.05, 07:37
        Coobra,co u Twoich Pań?
        Jak sie czuje Angela?
        • muraszka1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 22.07.05, 06:47
          ciekawe,co u Nich słychac?
          • lustroo Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 22.07.05, 07:40
            Zakopały się w domku :)
            • muraszka1 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 05.08.05, 07:42
              halooo,Angela,jestescie?jak wszystko leci?
              • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 07.08.05, 22:10
                Jesteśmy;-))))U nas wszystko dobrze;-)Marysia w lipcu byla z babcią nad
                morzem ,dwa tygodnie w Łebie,wrocila wypoczeta,opalona i duza;-0 urosla
                hehe,Zosia tez rośnie juz 2 kg. przybrala jest kluseczką o wilczym
                apetycie,pieknie sie juz usmiecha i zaczyna "rozmawiac"ze mną a-gu to ulubiona
                zabawa;-)Mamy sie doskonale,dziekuje za troske,pozdrawiam,a to fotki moich
                dziewczyn:
                Marysia i Zosia
                Kruszynki
                sie kochamy
                • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 07.08.05, 22:34
                  Angela - mina Marysi dość kapryśna - skad ja to znam - czy czasmi nie
                  obarczacie obowiązkami opieki nad Zosią Marysi ?
                  Tak się tylko pytam ;)))))))
                  • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 07.08.05, 22:38
                    No cos Ty ona ma dopiero 5 lat i nie ma obowiazkow przy Zosi, a zreszta to ona
                    sie pcha sama aby cos przy niej robic jest taka kochana,ciągle chce przytulac
                    zosie,pchac wozek itp.do niczego nie jest zmuszana ,a ma taka mine bo Zosia
                    ciezka i krucha,a tu trzeba trzymac takiego kloca,ale na zdjeciu drugim i
                    trzecim juz ma inna minke.
                    • angela-rt Zdjecia dziewczyn;-) 07.08.05, 23:11
                      a tu jeszcze takie fotki;-)
                      Dziewczynki
                      Siostrunie
                      Marysia i Zosia
                      dziewczynki
                      • muraszka1 Re: Zdjecia dziewczyn;-) 08.08.05, 05:30
                        Wspaniale sa Wasze coreczki Angela :)
                        • lustroo Re: Zdjecia dziewczyn;-) 08.08.05, 07:55
                          Fajne dziewczynki :)Pozdrówka dla Wszystkich :)
                          • ktos2104 Re: Zdjecia dziewczyn;-) 08.08.05, 09:05
                            Pełnia szczęścia:)
                            • angela-rt Re: Zdjecia dziewczyn;-) 09.08.05, 09:48
                              Dziekuje ,tez tak mysle ze są wspaniale heheh;-)))|))To fakt pelnia szczęścia;-)
                              • rita100 Re: Zdjecia dziewczyn;-) 09.08.05, 21:17
                                i jak na wadze przychodzą ?
                                Powiedz nam Angela jakie slowo Zosia powie najprędzej ?
                                Zakladam sie , że mama :)
                                Angela - a jak Zosie nazywacie zdrobniale lub tak inaczej , jak kruszyneczka,
                                bombeleczka ......
                                • angela-rt Re: Zdjecia dziewczyn;-) 10.08.05, 11:25
                                  Zosia przybrala juz ponad 2 kg. a mowimy do niej
                                  Zosieńka,Zosiula,Zolinka,Kluseczka,Kruszynka;-))))))))Czasami biedroneczka
                                  poniewaz dostaje wysypki (uczulenie na niektore produkty w mojej diecie-nie
                                  wszystko moge jesc);-)))
                                  • rita100 Re: Zdjecia dziewczyn;-) 10.08.05, 22:00
                                    haha, a Marysia jest Marysią czy tez ma zdrobnienia ?
                                    • rita100 Re: Zdjecia dziewczyn;-) 12.08.05, 22:05
                                      Trzymajcie się dziewczyny, biedny ten jeden rodzyneczek męski ;)))))
                                      • angela-rt Re: Zdjecia dziewczyn;-) 14.08.05, 10:45
                                        Marysia :Marysieńka,Mańka,Mańćka,Konczita,Kruszyna,Dupka kochana,Marynia;-)))))
                                        Maria;-)))))
                                        • muraszka1 Re: Zdjecia dziewczyn;-) 14.08.05, 10:50
                                          :))))))
                                          • lustroo Re: Zdjecia dziewczyn;-) 31.08.05, 14:40
                                            Fajnie :) Pozdrówka.
                                            • brzoza Re: Zdjecia dziewczyn;-) 01.09.05, 11:35
                                              Dziewczyny sa prześliczne:-)))))))))))
                                              (Nawet wiem, po kim to mają!)
                                              • ktos2104 Re: Zdjecia dziewczyn;-) 01.09.05, 12:10
                                                czy bedzie szansa jakiaś zobaczyć..naocznie..??:)
                                                to jest na własne oczy:)??
                                                • angela-rt teraz tak Zosia wygląda;-) 29.09.05, 13:11
                                                  pierwsze am am jabluszko
                                                  Zosieńka
                                                  • lustroo Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 29.09.05, 13:31
                                                    w sobotę w eNce sie zjawisz Angi?
                                                  • angela-rt Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 29.09.05, 22:09
                                                    lustro-kochana ja mam male dziecko i karmie je piersią,musze coś jeszcze
                                                    tlumaczyć?????
                                                  • lustroo Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 30.09.05, 07:21
                                                    Nie musisz. Szkoda, myślałam, że chociaż nie pokażesz się na chwilkę. Pozdrówka.
                                                  • lustroo Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 30.09.05, 07:43
                                                    nie dopisałam, że myślałam, że z Zosią przyjdziesz :) Innej wersji nie było :)
                                                  • rita100 Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 30.09.05, 23:03
                                                    Zosieńka jest najważniejsza, niech nam rośnie w siłe :)
                                                    Angela - mamy wylicznki, wybieraj i posyłaj dziewczynkom.
                                                    pozdrawiam
                                                  • angela-rt Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 01.10.05, 11:59
                                                    Dzięki Rita
                                                    Lustro kochane o tej porze to ja Zośke spac klade,a po godzinie Marysie,no a
                                                    dziewczynki to jeszcze za mlode na wizyty w pubie;-))))
                                                  • rita100 Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 01.10.05, 19:58
                                                    Ja rozumie Angela, juz to przeszłam, a Lustereczko ma to przed sobą :)
                                                    Będziemy ją tez dopingowywać :)

Angela, a jak tam Marysia w przedszkolu ?
                                                    Chodzi do ?
                                                  • angela-rt Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 02.10.05, 19:18
                                                    Chodzi, chodzi i jest bardzo szczęśliwa z tego powodu;-)
                                                    Mam nadzieje ,że dobrze sie wczoraj bawili w eNce nasi forumowicze;-)
                                                  • rita100 Re: teraz tak Zosia wygląda;-) 02.10.05, 21:57
                                                    Napewno, zawsze bawia sie tam dobrze :)
                                                    A Marysia przynosi jakieś nowe piosenki i wierszyki - wiem jaka moze być
                                                    twórczość przedszkolna ;)))) Sama byłam zakoczona takimi fajnymi wierszykami ;)
                                                  • angela-rt Zosia i piękny Olsztyn 02.11.05, 19:06
                                                    Olsztyn jest piękny<a href="http://img489.imageshack.us/img489/4431/olsztynpikny6ub.png">Olsztyn
                                                    jest piękny</a>
                                                  • lustroo Re: Zosia i piękny Olsztyn 03.11.05, 07:28
                                                    Wypisz wymaluj, skóra z Koobry zdarta :)
                                                  • rita100 Re: Zosia i piękny Olsztyn 04.11.05, 21:05
                                                    hehe, co tu podziwiać , może ten mlody Olsztyn czyli mlodziutką Olsztyniankę :)
                                                    Dzieki Angela za zdjęcie :)
                                                  • angela-rt A tu chodzimy na spacery 05.11.05, 00:04
                                                    Rita poznajesz?????

tutaj
                                                    chodzimy
                                                    na
                                                    spacerki
                                                  • muraszka1 Re: A tu chodzimy na spacery 05.11.05, 09:39
                                                    o to oswajcie malutka z woda ;-)
                                                  • rita100 Re: A tu chodzimy na spacery 07.11.05, 22:51
                                                    Poznaje Angela, to jest jezioro Dlugie i najpiekniejszy mostek drewniany. Fajne
                                                    macie spacerki - wspominasz nas ? :)
                                                  • muraszka1 Pierwsze forumowe dziecko 06.12.05, 06:25
                                                    hej,hej,co u Was ?
                                                  • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko 07.12.05, 12:05
                                                    Zębulce dwa wylazły,idą kolejne więc cierpimy,ale rośniemy;-)))))))))))))
                                                  • muraszka1 Re: Pierwsze forumowe dziecko 07.12.05, 12:52
                                                    to macie teraz czasem ciezko,ale trzeba przez to przejsc :)
                                                  • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko 07.12.05, 21:06
                                                    damy rade,juz jest lepiej;-)))))))))))))))))
                                                  • angela-rt nowe fotki 04.01.06, 12:09
                                                    SIEDZIMY
                                                    SUPER STAR
                                                    SOBIE ĆWICZE hihi
                                                  • giga5 Re: nowe fotki 04.01.06, 22:22
                                                    Pozdrowienia dla przemiłej rodzinki:))
                                                  • muraszka1 Re: nowe fotki 05.01.06, 11:25
                                                    Slicznosci ta Zosia,pozdrawiam :)
                                                  • lustroo Re: nowe fotki 05.01.06, 14:18
                                                    Super star :) jakie oczy wielkie :)
                                                  • rita100 Re: nowe fotki 05.01.06, 20:51
                                                    ale rośnie jak na drożdzach, a jak pozuje Zosia do zdjęcia hehe
                                                    Artystka z niej :) A na brzuszku ma zdjecie ? Najczęsciej robi się takie
                                                    zdjecia z glową w górze.
                                                    I jak jej sie podoba świat na siedząco ?
                                                  • angela-rt Re: nowe fotki 05.01.06, 22:43
                                                    dziękuje za mile slowa,świat na siedząco bardzo sie podoba;-)
                                                    na brzuszku
                                                    leże
                                                    uśmieszek
                                                    Ubaw
                                                    sama pije
                                                    z siostrunią kochaną
                                                    i jeszcze jedno

ale sie pochwaliłam;-))))))))))))))))
                                                  • rita100 Re: nowe fotki 05.01.06, 23:06
                                                    dzięki, już musze lecieć , ale tak szybko sie zapytam - czy masz Angela też
                                                    album z fotografiami , czy teraz się takie jeszcze robi, bo myslę , że już nie ?
                                                    Wiesz, o jaki mi chodzi taki z papieru :), te dawne.
                                                  • lustroo Re: nowe fotki 06.01.06, 07:41
                                                    Fajne fotki :) Z papieru taki, co trzeba było przyklejać "rogi" i w te rogi
                                                    wstawiac foty ja mam jeden :) Pamiętam, że rogi dostałam z Niemiec, były
                                                    strasznie drogie i przezroczyste, teraz się niektóre odklejają ;)
                                                  • rita100 Re: nowe fotki 06.01.06, 10:33
                                                    Lustro , ja też mam takie albumy z rogami klejącymi, alez spędzałam wieczory
                                                    nha klejeniu tych rogów i wkladania zdjęć. Teraz to skaner by sie przydał i
                                                    zrobic taki album na monitorze.
                                                    A Angela ma jeszcze mniej pracy , bo nie musi czesać Zosieńkę jeszcze.
                                                    Zauważyliscie, ze Marysia zgubiła ząbka z przodu ? ;)))Ciekawe jak jej
                                                    wyleciał ?
                                                  • muraszka1 a gdzie jest Koobra! 06.01.06, 11:08
                                                    zdominowaly go te trzy sliczne dziewczyny i przepadl?
                                                  • angela-rt Re: a gdzie jest Koobra! 08.01.06, 12:18
                                                    Kobra to pracuje biedak aby spełniać zachcianki swoich trzech babeczek;-))))
                                                    Albumy takie mam 2 ze swoimi zdjęciami z czasów gdy dziecięciem bylam ,a
                                                    dziewczynki maja albumy na plytach i takie nowsze do zdjęć juz z foliowymi
                                                    kieszeniami
                                                    ;-)
                                                  • angela-rt Marysia ząbka zgubila w czerwcu 08.01.06, 12:23
                                                    Marynia ząbka zgubila w czerwcu,byl lekko trafiony(wypadek na rowerku) zrobil
                                                    sie martwy wiec szybciej troche wypadl;-)Pomagaliśmy mu nawet u
                                                    stomatologa .Marysia z a 9 dni konczy 6 lat a Zosia za 9 dni kończy 7 miesiecy;-
                                                    )
                                                  • rita100 Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 08.01.06, 21:51
                                                    Dokładnie to prowadzisz Angela - pewnie to komputerowy album :)
                                                    Marysi to jaż prawie dorosła dziewczynka ;))) Pewnie największy okres zadawania
                                                    pytań i ciekawości świata. Ale już chyba sama się zabawia. Co najbardziej
                                                    zajmuje jej czas ?
                                                  • angela-rt Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 17.01.06, 21:58
                                                    dzisiaj Marynia skończyla 6 lat a Zosia 7 miesięcy;-)
                                                    torcik
                                                    moje ciasteczka
                                                    Minki Marysi
                                                    Zosia
                                                    siostry
                                                  • rita100 Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 17.01.06, 22:31
                                                    haha, ale wspaniałe urodzinki w karnawale. Pewnie połączyłas to z zabawą ;)
                                                    Faktycznie same uśmiechniete minki. Czy Marysia dostała prezent ?
                                                    Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin dla Marysia, takie cieplutkie i
                                                    radosne jak radosna jest jej minka.
                                                    Nie wiem jak wyjdzie moja niespodzianka, ale zobaczymy razem Marysiu :)

-------_,=.=,_
                                                    ------,'=.-o---`\___
                                                    -----/---o\--(0-----D
                                                    ----/-o----\--
                                                  • rita100 Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 17.01.06, 22:47
                                                    wyszedł piesek :)
                                                  • lustroo Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 18.01.06, 13:20
                                                    Fajne fotki :)
                                                  • angela-rt Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 20.01.06, 17:36
                                                    Dziękuje bardzo;-)))))))))
                                                  • muraszka1 Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 22.01.06, 11:56
                                                    Angela,Coobra,czy macie cieplo w mieszkaniu,jak dziewczynki
                                                  • angela-rt Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 22.01.06, 13:51
                                                    mamy swoje ogrzewanie,w domku cieplo i walnięte kotły miejskie nie robią nam
                                                    krzywdy;-)))Dziewczynki mają sie dobrze;-)DZIĘKUJE!!!!!!!!
                                                  • jana2706 Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 22.01.06, 16:04
                                                    pozdrawiam :)
                                                  • oso1 Re: Marysia ząbka zgubila w czerwcu 28.01.06, 23:59
                                                    Pozdrówka :)
                                                  • angela-rt setny ;-) 29.01.06, 11:58
                                                    My tez pozdrawiamy ,dzięki ;-)))))))
                                                  • giga5 Re: setny ;-) i pierwszy 20.02.06, 21:50
                                                    Z radością informuję , że spotkałam dziś Zosię z mamą :))
                                                    Super dziewczyny, obie:))
                                                  • angela-rt Re: setny ;-) i pierwszy 25.02.06, 00:13
                                                    Giga dzięki ;-))))
                                                    a tutaj prosze:
                                                    Zosia
                                                    tak sie kochamy i wygłupiamy
                                                    <a href ="http://img507.imageshack.us/img507/7696/zkaczula1fj.png">Takie mam
                                                    oczy</a>
                                                  • angela-rt Re: setny ;-) i pierwszy 25.02.06, 00:14
                                                    takie mam oczy
                                                    moze sieudało
                                                  • Gość: giga Re: setny ;-) i pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:43
                                                    Dzięki, zdjęcia bardzo milutkie:))
                                                    Trzymajcie się cieplutko:))
                                                  • jana2706 hej,hej 28.03.06, 06:55
                                                    co u Was ?
                                                  • angela-rt Re: hej,hej 14.04.06, 09:06
                                                    A wszystko ok.Dziewczynki rosna,są zdrowe Maryśka to juz pannica,sama
                                                    czyta,pisze,lubi dodawać i odejmować,od września idzie do zerówki;-)Zolinka
                                                    czworakuje az miło,kombinuje ze wstawaniem (za kilka dni -tygodni zacznie
                                                    kombinowac z chodzeniem) teraz mowi mama tata datadata blable blo blu nyhabyha
                                                    i inne tym podobne "słowa" robi kosi kosi,brawo,papa,podnosi tez rączki do góry
                                                    mówuiąć Neeeejjjj co oznacza hura!Pozdrawiam wszystkich moze za jakiś czas
                                                    jakieś fotki wrzuce;-)
                                                  • muraszka1 Re: hej,hej 14.04.06, 13:46
                                                    czekamy na swiateczne fotki :)
                                                  • muraszka1 Re: hej,hej 25.04.06, 08:03
                                                    nie uwierze,ze nie bylo nowych fotek,to pierwsza Zosi Wielkanoc,
                                                    ciekawa jestem jej reakcji na pisanki ,pozdrawiam :)
                                                  • angela-rt Fotki moich coreczek 07.05.06, 21:49
                                                    Pysiaczek
                                                    Lalunia
                                                    sisterki
                                                    Marysia
                                                    taka cudna
                                                    Marysienka
                                                    ale ubaw
                                                  • muraszka1 Re: Fotki moich coreczek 08.05.06, 09:39
                                                    bardzo szczesliwe sa te Wasze dziewczynki,cieplo pozdrawiam :)
                                                  • lustroo Re: Fotki moich coreczek 08.05.06, 12:19
                                                    Rany, ale Marysia już duża :) Pozdrówka.
                                                  • angela-rt Re: Fotki moich coreczek 21.05.06, 10:20
                                                    To moje gwiazdeczki tyzień temu na ślubie wujaszka ;-)))
                                                    Marysia

Zosiaczek
                                                    Marysia niesie obrączki
                                                    Zosia
                                                    siostrzyczki
                                                    ale ubaw
                                                  • angela-rt Re: Fotki moich coreczek 21.05.06, 10:21
                                                    To moje gwiazdeczki tyzień temu na ślubie wujaszka ;-)))
                                                    Marysia
                                                    Zosiaczek
                                                    Marysia niesie obrączki
                                                    Zosia
                                                    siostrzyczki
                                                    ale ubaw
                                                  • Gość: koleżanka angeli Re: Fotki moich coreczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:10
                                                    Śliczne panny :D
                                                  • lustroo Re: Fotki moich coreczek 31.05.06, 07:29
                                                    Pikne dziewczynki :)
    • Gość: tauron10 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 IP: *.system.szczecin.pl 31.05.06, 13:41
      witam serdecznie. Wszystkich!!!!.Dopiero teraz zdecydowałem się dolaczyc.Śledzę
      Wasze (Nasze)forum ze Szczecina od ponad roku i gratuluję wątków i
      tematów.Kocham Olsztyn i Barczewo tutaj się urodziłem i spedzilem najlepsze
      lata.Teraz troche mi się ckni!Pozdrawiam kochających Olsztyn i Warmię.Dlaczego
      w tym watku?przecież dopiero się "narodziłem".Koobra wiem,ze jestem :)młodszy:p
      od :)Zosi :)życzę Jej dużo zdrowia i cominutowych uśmiechów na buzce (oprocz
      pory nocnej)chyba pozwoli trochę odpocząc rodzicom
      • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 02.06.06, 22:09
        tauron10 witaj ;-) coś tutaj pustawo ale jak będziesz pisał znajdziesz
        słuchaczy i towarzystwo do rozmów;-)Dziękuje za zyczenia dla Zosi ,pozdrawiam
        serdecznie angi:-)))))))))
        -------------
        • tauron10 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 05.06.06, 12:14
          Witaj Andzia!zdrówka dla Dzieci,Ciebie i "okularnika"
          • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 17.06.06, 07:38
            A DZISIAJ MOJA ZOŚKA KOŃCZY ROCZEK -ot jak ten czas leci ;-)))))))))))))))))
            -------------
            • giga5 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 18.06.06, 20:20
              Serdeczne życzenia dla Zosi:)))
              Niech duża rośnie!!!!!!!!!!!!!
              • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 22.06.06, 15:40
                Dziekujemy bardzo ;-))))))))))))))))))
                img333.imageshack.us/img333/2003/jemtort0wg.png
                img388.imageshack.us/img388/9467/35lz.png
                img320.imageshack.us/img320/2098/urodzinychrzciny0356pc.png
                img320.imageshack.us/img320/4153/urodzinychrzciny0408df.png
                img320.imageshack.us/img320/2874/urodzinychrzciny0418bg.png
                img277.imageshack.us/img277/448/urodzinychrzciny0446zx.png
                img277.imageshack.us/img277/2278/urodzinychrzciny0506vk.png
                img266.imageshack.us/img266/1891/urodzinychrzciny0569mt.png
                img388.imageshack.us/img388/1926/10ri.png
                img319.imageshack.us/img319/7222/20cf.png
                img388.imageshack.us/img388/2317/44by.png
                img388.imageshack.us/img388/5466/50mp.png
                img320.imageshack.us/img320/66/jemtort8tg.png
                img320.imageshack.us/img320/9599/urodzinychrzciny0227cm.png
                • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 23.06.06, 22:36
                  * . * .. ** .. * . * . * . * . *.*Dla Zosi
                  ___00000___00000 *.*. * . * .. *Urodzinowo
                  __0000000_0000000. * . * . *
                  __0000 ZOSIA 00000. * . * . *Minął rok, śliczny rok
                  ___0000000000000 * . * . * . *Czas płynie, że aż szok!
                  ____00000000000 * . *. * . * .*Niech
                  ______0000000 * . *. * . * . * .. *Zosia
                  ________000 * . *. * . * . * . *.*Raduje serca rodziców
                  _________0* . * .. ** .. * . *.*Niech zdrowo się chowa
                  * . * .. ** .. * . * . * . * . *.*I szczęscia doda :)

A Marysię niech duma rozpiera
                  Że ma siostrzyczkę , której serce otwiera :)
                  Bo dziś Marysia świadectwo szkolne ma w rękach
                  I laba, i zabawa i wakacje.....la, la, la, ach

..(_.'.............`''-.-'`......`'.
                  ..../................../................\_)
                  (_|.... _,.-'""'-,-'""'-.,_.....|
                  ....\../.--'.................'--.\ ./_)
                  ,__\).(_(_(.......)_)_)..)/_,
                  .\...(_, ( o)..........( o),_/..../
                  ..`--.-` '-'..…c...... '-' ..`-'-`
                  .....(o)\ ..................../.(o)
                  …...…...'-...._w_.….-'
                  ........…....-'............'-.
                  .......…./.., .--. .--._ ..\
                  .....…../ /.(...\/...)`\ \
                  ...…../ /...\......../.....\ \
                  ..…..\ \.....)......(....../ /
                  .......`\ .\./........\./\/
                  .........`.//.'.........\; .|
                  ............/...............\/
                  ....... ,_/ _,-,_ _,-,_\_,
                  .......`--' \..`|...../ '--'
                  ...............`....|=/
                  ................>..|...|
                  ................/...|...| I z przytupem !
                  ...............|...Y../ la, la, la ,la, la, tralala ;)
                  ..................:::...¸.•*¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) Niech żyją
                  wakacje !!!!! *.* . * .* . * . *
                  (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•`
                  • rita100 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 23.06.06, 22:43
                    Angela, wspaniale zdjecia , zachwycające. Zdjęcia to wspaniała pamiatka. Nieraz
                    sięgam po nie i mysle gdzie ten czas. Ciągle żyjesz wśród nas - a my z Wami
                    myślami. I choć zdarza sie zapomnieć o takiej rocznicy to się ją nie zapomni,
                    bo takich wrażeń się nie zapomina.
                    Pozdrawiam , zycząc radości jakiej widać na zdjeciach. Pozdrów Koobre - bo i to
                    nasza rocznica - najstarszych na forum.
                    Trzymajcie się
                    • brzoza Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 25.06.06, 09:39
                      Dołączam sie do życzeń, pozdrowień i zachwytów:-))))
                      Duża i urodzinowa (nie tylko) buźka:-))))
                      • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 27.06.06, 19:54
                        rita,brzoza-dziękuje Wam dziewczyny za życzenia,a koobra oczywiście pozdrowie;-)
                        • lustroo Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 28.06.06, 07:14
                          Wszystkiego dobrego :) 3majcie się ciepło :)
                          • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 29.06.06, 22:21
                            dzięki lustereczko ;-))))
                            • lustroo Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 10.01.07, 07:48
                              Co tam u całej rodzinki? Pozdrówka :)
                              • angela-rt Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 12.01.07, 16:58
                                A żyjemy i mamy sie dobrze ;-))))))))))DZIĘKI ZA PAMIĘĆ!!!!
                                Pozdrawiamy wsystkich !!!!!!!
                                A tu fotki z okresu świątecznego
                                img134.imageshack.us/img134/1791/zosia241206rtr4.jpg
                                img134.imageshack.us/img134/9718/marysia241206rnu0.jpg
                                img204.imageshack.us/img204/1149/7xu7.jpg
                                img265.imageshack.us/img265/5012/4yb0.jpg
                                • bystra2000 Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 13.01.07, 09:11
                                  Trzymajcie się cieplutko.
                                  Fajnie dzieciaki.
                                  • lustroo Re: Pierwsze forumowe dziecko cz.1 15.01.07, 09:10
                                    Fajne :)

Angi, a może byś coś na gotowaniu napisała, hmmm? Pozdrówka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka