Dodaj do ulubionych

Testujemy aleję Piłsudskiego

IP: *.eranet.pl 24.06.05, 22:59
no az sie nie moge doczekac kiedy pojade i zobacze:)
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrolo Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:25
      nie bardzo podoba mi się zę ten zielony płotek między pasami na aleii
      Piłsudskiego przy skręcaniu w lewo w Kopernika zasłania samochody jadące od
      strony halii Urania
      • Gość: Robi Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 02:00
        Wy sobie potestujcie, jak ruszą sznury samochodów klientów i sznury samochodów
        dostawców. Wtedy się okaże.
    • Gość: Ed Re: Chwała, czy dokopać IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 02:39
      Biorąc pod uweagę stan olsztyńskich ulic wybieram to drugie. Wrażenie, jakie
      robi aktualna przebudowa jest raczej godne pochwalenia. Jeżeli jednak jakość
      wykonaniajest taka, jak ul. Dworcowej, należy znowu dokopać ze wzgledu na
      zmarnowanie pieniędzy.
      Dla mnie odbiór może być nawet wędkarski, właściwą ocenę wystawi eksploatacja.
    • Gość: Wojtisek Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.olsztyn.mm.pl 25.06.05, 15:45
      odnośnie planów Pana Jaszczuka co do poszerzenie Kościuszki w przyszłym roku,
      to takie same słowa slyszałem po przebudowie ronda Bama. Miał być szerszy ,
      dwupasmowy wjazd na rondo od centrum ulicą Partyzantów. I co?? i NIC !!! tylko
      gadanie i puste obietnice!! Ciekawe czy Pan Jaszczuk nie zapomniał , że
      obiecany jest też remont i poszerzenie 1-Maja, które miało być prowadzone w tym
      samym czasie co budowa C.H. Alfa
      • Gość: swiatowy Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.06.05, 13:20
        Wlasnie mialem o to spytac a co z ulica 1-go Maja?
        • edico Re: Testujemy aleję Piłsudskiego 28.06.05, 01:29
          O ile wiem, sprawa ta była nagłaśniana ok 30 lat temu. Co w tej sprawie
          dotychczas zrobiono, nie słyszałem.
    • marduck Tunel na Zatorze? 26.06.05, 22:38
      A co z Pieniężnego? Już teraz robią się wieksze korki na pasie w kierunku 1go
      maja, kiedy kierowcy mogli pojechac też w prawo Piłsudskiego i zaraz w lewo w
      Dąbroszczaków -> dalej do ronda Bema. A teraz dzięki cudownym rozwiazaniom
      logistycznym dyrektorka od drog, który ma wizje pomiedzy jedną a druga ksiązką.
      Pozostanie nam "d.u.p.a. blada" -> A może by tak tunel na Zatorze?
      Pozdrawiam
    • Gość: Teodor Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:52
      "Po wielu miesiącach" ...
      Po wielu to znaczy po ilu? Ile dla was to wiele?
      Moim zdaniem poszło raczej sprawnie, omijałem jak mogłem te ulice ostatnimi
      dniami, ale wiadomo , że nasi drogowcy, chociażby mocno chcieli , ale magicznej
      różczki jeszcze nie mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka