Gość: ol4 IP: *.eranet.pl 24.06.05, 22:59 no az sie nie moge doczekac kiedy pojade i zobacze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrolo Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:25 nie bardzo podoba mi się zę ten zielony płotek między pasami na aleii Piłsudskiego przy skręcaniu w lewo w Kopernika zasłania samochody jadące od strony halii Urania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 02:00 Wy sobie potestujcie, jak ruszą sznury samochodów klientów i sznury samochodów dostawców. Wtedy się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Chwała, czy dokopać IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 02:39 Biorąc pod uweagę stan olsztyńskich ulic wybieram to drugie. Wrażenie, jakie robi aktualna przebudowa jest raczej godne pochwalenia. Jeżeli jednak jakość wykonaniajest taka, jak ul. Dworcowej, należy znowu dokopać ze wzgledu na zmarnowanie pieniędzy. Dla mnie odbiór może być nawet wędkarski, właściwą ocenę wystawi eksploatacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtisek Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.olsztyn.mm.pl 25.06.05, 15:45 odnośnie planów Pana Jaszczuka co do poszerzenie Kościuszki w przyszłym roku, to takie same słowa slyszałem po przebudowie ronda Bama. Miał być szerszy , dwupasmowy wjazd na rondo od centrum ulicą Partyzantów. I co?? i NIC !!! tylko gadanie i puste obietnice!! Ciekawe czy Pan Jaszczuk nie zapomniał , że obiecany jest też remont i poszerzenie 1-Maja, które miało być prowadzone w tym samym czasie co budowa C.H. Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.06.05, 13:20 Wlasnie mialem o to spytac a co z ulica 1-go Maja? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Testujemy aleję Piłsudskiego 28.06.05, 01:29 O ile wiem, sprawa ta była nagłaśniana ok 30 lat temu. Co w tej sprawie dotychczas zrobiono, nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
marduck Tunel na Zatorze? 26.06.05, 22:38 A co z Pieniężnego? Już teraz robią się wieksze korki na pasie w kierunku 1go maja, kiedy kierowcy mogli pojechac też w prawo Piłsudskiego i zaraz w lewo w Dąbroszczaków -> dalej do ronda Bema. A teraz dzięki cudownym rozwiazaniom logistycznym dyrektorka od drog, który ma wizje pomiedzy jedną a druga ksiązką. Pozostanie nam "d.u.p.a. blada" -> A może by tak tunel na Zatorze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Testujemy aleję Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:52 "Po wielu miesiącach" ... Po wielu to znaczy po ilu? Ile dla was to wiele? Moim zdaniem poszło raczej sprawnie, omijałem jak mogłem te ulice ostatnimi dniami, ale wiadomo , że nasi drogowcy, chociażby mocno chcieli , ale magicznej różczki jeszcze nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś