oso1 09.07.05, 14:37 Starszy Budrys (Paweł-syn) mał dzisiaj wypadek (złamany bark) i będzie operowany (dr Kołakowski). Odwiedzać można w poniedziałek na ortopedii w Szpitalu Wojewódzkim, jak wyjdzie z sali pooperacyjnej. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Niestety 09.07.05, 14:40 Aha Nie były to skoki na główkę do wody. Jedyna pociecha, że jesteśmy wysoko ubezpieczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Niestety 09.07.05, 14:51 tak mi przykro,mam tez problem zdrowotny,czekam na karetke :( Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Niestety 09.07.05, 18:08 strasznie przykra sprawa - w takim razie jak to się stało, na drodze też nie jest slisko Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Niestety 10.07.05, 00:37 Ale jest po operacji i jest już gucio. Być Może we wtorek do domu zostanie wypisany, a potem 4 tygodnie w gipsie. Został założony stabilizator czy coś takiego? Bólu troszku i siur wakacje! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Niestety 10.07.05, 08:38 Jeszcze i tu zapytam: Muraszka, czy u Ciebie to coś poważnego? Oso, jak rozumiem, syn co najgorsze, to ma już za sobą,prawda? Biedny, takie porąbane wakacje...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Niestety 10.07.05, 12:49 Brzozo,juz chyba dobrze,jeszcze jest zakazenie,po tym pokasaniu, biedne Szczescie,ale tez biedny zwierzaczek, czy ci weterynarze nie znaja swoich pacjentow? To byla trzecia przymiarka do eNki,co jest?! moze jestem juz zbyt wiekowa?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Niestety 10.07.05, 15:25 I ja nie dotarlam nawet na te 5 minut,dopadla mnie choroba 39 stopni na termometrze przekroczylam i nie bylam w stanie nawet ruszyc sie z lózka.Dziekuje za upominki dla Zosi no i Rito dziekuje za tort;-))))))Mam nadzieje,ze dobrze sie bawiliście i za rok spotkamy sie w podobnym ale powiększonym o nieobecnych skladzie;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Niestety 10.07.05, 22:34 Tak teraz, można mysleć o następnym spotkaniu :) Oso - koszykowka...... a zaczynałam podejrzewać rower :) W koszykowce, to musiał się z drugim chlopakiem zderzyć barkiem, chyba tak. Oj, oso, dobrze, że nie masz więcej chlopaków - gipsu w Polsce by zabrakło ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś