Dodaj do ulubionych

ślub w Lidzbarku

IP: *.bial.gazeta.pl 11.09.02, 14:09
W sobotę 21 września biore slub w tym pieknym mieście. Trzymajcie kciuki za
ładna pogodę.i za moje szczęście.
Obserwuj wątek
    • Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 11.09.02, 17:29
      Ja brałem w Stoczku Klasztornym.
    • Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 22:18
      ...bedziemy trzymać...tylko określ godzinę ..bo caly dzień bez netu..to nie na
      moje siły;-))życzę powodzenia na nowej drodze życia..birdo..i łatwych
      kompromisów:-))

pozdrawiam

P.S....ja ślubowałam w Kłębowie:-)Stoczek Klasztorny..piękne miejsce,szkoda że
      tak zniszczone ,przydałby się gruntowny remont bocznych krużganków,ale mimo
      wszystko lubię tam wracać otho,pa.
      • Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 12.09.02, 07:26
        Zdecydowanie uważam że konieczny jest jakiś spory zastrzyk finansowy, bo co
        prawda są przeprowadzane jakieś remonty ale jest to kropla w morzu potrzeb.
        Co do Twojego ślubu to nie wiedziałem że w Kłębowie jest kościół. Jakoś go
        nigdy nie zauważyłem.
        • Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:42
          ...otho..jest:-)stoi tam już od sześciuset lat...lubię tam wracać,choć ostatnie
          odnawiania nie dodały mu uroku,a wręcz zniszczyły atmosferę przeszłych
          wieków,no cóż...dobrze że trwa.

pozdrawiam
          • Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 12.09.02, 17:54
            Ale mi głupio. No cóż bywam w Lidzbarku bardzo sporadycznie. Nawet mój
            ostatnio planowany przyjazd w te rejony niestety musiałem odłożyć. Niebawem
            jednak będę w tych okolicach i nie omieszkam zobaczyć owego sześćsetletniego
            kościoła.
            • Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 19:37
              ...odwiedz..otho,ale na rewelacje nie ma co liczyc ,może to jest tak...dla mnie
              ona ma szczególnie duże znaczenie bo to mój rodzinny,ale myślę...że można
              zajrzeć i jezioro tak przy okazji:-)

pozdrawiam
              • Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 13.09.02, 17:53
                No jezioro to za każdym razem kiedy tylko jestem w Lidzbarku.
    • Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 13.09.02, 17:55
      Ejsi czy Ty jesteś z Lidzbarka???
    • Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 21:48
      ...nie jestem z Lidzbarka otho,ale w tym mieście się uczyłam i uznaję je
      za "swoje",a jak widac po IP,mieszkam w Bartoszycach...całe życie zamyka sie
      więc w niewielkim okregu gmin:lidzbarskiej i bartoszyckiej:-)

pozdrawiam
      • konop Grób w Lidzbarku.. 30.09.02, 10:19
        Trochę Wam zazdroszcze...u mnie tylko rodzinny grób w Lidzbarku (dziadkowie) i
        wciąż jakoś bez szans na odwiedziny...ale całe lata w dzieciństwie na
        Mazurskiej a potem na Nowej....
    • angela-rt Re: ślub w Lidzbarku 20.01.03, 17:10
      Gdy juz wiem kim jesteś to pozdrawiam serdecznie Ulo juz nie A....-tylko pewnie
      inaczej;-)))Gratuluje !!!dopiero teraz poniewaz zaglądam tu od niedawna
      pozdrawiam Cie serdecznie -a pogodę ładną miałaś??
      • Gość: birda Re: ślub w Lidzbarku IP: *.lodz.gazeta.pl 20.01.03, 17:44
        pogoda była piekna :))) tylko ten urząd - brrr.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka