Gość: birda IP: *.bial.gazeta.pl 11.09.02, 14:09 W sobotę 21 września biore slub w tym pieknym mieście. Trzymajcie kciuki za ładna pogodę.i za moje szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 11.09.02, 17:29 Ja brałem w Stoczku Klasztornym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 22:18 ...bedziemy trzymać...tylko określ godzinę ..bo caly dzień bez netu..to nie na moje siły;-))życzę powodzenia na nowej drodze życia..birdo..i łatwych kompromisów:-)) pozdrawiam P.S....ja ślubowałam w Kłębowie:-)Stoczek Klasztorny..piękne miejsce,szkoda że tak zniszczone ,przydałby się gruntowny remont bocznych krużganków,ale mimo wszystko lubię tam wracać otho,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 12.09.02, 07:26 Zdecydowanie uważam że konieczny jest jakiś spory zastrzyk finansowy, bo co prawda są przeprowadzane jakieś remonty ale jest to kropla w morzu potrzeb. Co do Twojego ślubu to nie wiedziałem że w Kłębowie jest kościół. Jakoś go nigdy nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:42 ...otho..jest:-)stoi tam już od sześciuset lat...lubię tam wracać,choć ostatnie odnawiania nie dodały mu uroku,a wręcz zniszczyły atmosferę przeszłych wieków,no cóż...dobrze że trwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 12.09.02, 17:54 Ale mi głupio. No cóż bywam w Lidzbarku bardzo sporadycznie. Nawet mój ostatnio planowany przyjazd w te rejony niestety musiałem odłożyć. Niebawem jednak będę w tych okolicach i nie omieszkam zobaczyć owego sześćsetletniego kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 19:37 ...odwiedz..otho,ale na rewelacje nie ma co liczyc ,może to jest tak...dla mnie ona ma szczególnie duże znaczenie bo to mój rodzinny,ale myślę...że można zajrzeć i jezioro tak przy okazji:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 13.09.02, 17:53 No jezioro to za każdym razem kiedy tylko jestem w Lidzbarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: ślub w Lidzbarku IP: 217.97.141.* 13.09.02, 17:55 Ejsi czy Ty jesteś z Lidzbarka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: ślub w Lidzbarku IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 21:48 ...nie jestem z Lidzbarka otho,ale w tym mieście się uczyłam i uznaję je za "swoje",a jak widac po IP,mieszkam w Bartoszycach...całe życie zamyka sie więc w niewielkim okregu gmin:lidzbarskiej i bartoszyckiej:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konop Grób w Lidzbarku.. 30.09.02, 10:19 Trochę Wam zazdroszcze...u mnie tylko rodzinny grób w Lidzbarku (dziadkowie) i wciąż jakoś bez szans na odwiedziny...ale całe lata w dzieciństwie na Mazurskiej a potem na Nowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: ślub w Lidzbarku 20.01.03, 17:10 Gdy juz wiem kim jesteś to pozdrawiam serdecznie Ulo juz nie A....-tylko pewnie inaczej;-)))Gratuluje !!!dopiero teraz poniewaz zaglądam tu od niedawna pozdrawiam Cie serdecznie -a pogodę ładną miałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: ślub w Lidzbarku IP: *.lodz.gazeta.pl 20.01.03, 17:44 pogoda była piekna :))) tylko ten urząd - brrr..... Odpowiedz Link Zgłoś