Dodaj do ulubionych

"MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI.

IP: *.olsztyn.mm.pl 01.11.05, 15:24
W tym rządzie Pana Marcinkiewicza -"robi" za ministra facet- wybitny spec.od
ludzkich "podrobów"(serca)- niespełniony kandydat na prezydenta RP -pnący do
"władzy" -prof.Religa.Jednej rzeczy nie mogę zrozumięć-pojąć? Nie mając szans na
prezydenturę- Religa zrezygnował,"zapisał" się do Tuska-poparł go-wspierał jego
kandydaturę w walce o najwyższy "stolek" w Polsce .W czasie "kampani"
wyborczej "olewał"-krytykował publicznie program naprawy służby zdrowia
proponowany przez PiS.Po przegranej Tuska -profesor na prośbę
prezydenta-elekta- "hop" do rządu PiS-u i "robi" za ministra.Czas pokazał iż
chyba "robił" za konia trojańskiego "kaczorów". Politycy PO, prawdopodobnie
zniesmaczeni zachowaniem profesora- "kurtuazyjnie" się wypowiadają, albo
milczą.Czy "ktoś" rozumie o co tu "biega" i jak nazwać to zachowanie Religi?
A może otrzymał zadanie "złamania" serc "zwycięzców" w stosunku do opozycji?
Obserwuj wątek
    • Gość: RS Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 16:07
      To typowy przykład chorągiewki - gdzie wiatr zawieje, a także przykład pędu do
      władzy. Pan profesor rozmienił się na drobne. Aż wstd!!!
      • Gość: źle to widzę!!! Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:50
        • Gość: sam_sob Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:28
          Na to jest jeden sposób, wystarczy poczekać na owoce. Od dawna wiadomo to, że
          najlepiej drzewa poznać po ich owocach.
    • Gość: lolo Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.11.05, 21:43
      ja nie mogę zrozumieć innej rzeczy - skoro kaczyński uparcie twierdził że wizja
      służby zdrowia religi i PO oznacza iż bogaty leży w klimatyzowanej sali a
      biedny na korytarzu a sam religa jest wybitnym kardiochirurgiem ale nie
      fachowcem i ekspertem od służby zdrowia, jak to możliwe w takim razie że wyszło
      tak zabawnie jak wyszło
      • Gość: Robi Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:44
        Bo Kaczyński jak już coś mówi, to... mówi.
        • Gość: lolo Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.11.05, 20:41
          kojarzy mi się z tym jedno funkcjonujące kiedyś w świecie futbolowym
          powiedzenie - "nikt ci nie da tyle ile widzew ci obieca"
    • sam_sob Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. 02.11.05, 08:05
      A może jest tak, że profesor chce nadal czynić dobro i wie jak to się robi, o
      czym zaświadcza jego kariera zawodowa wykraczająca daleko poza granice kraju.
      Odnoszę wrażenie, że wiele nieprzychylnych wypowiedzi wynika wyłącznie z
      zazdrości.
      • Gość: Robi Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:06
        Wszyscy politycy chcą czynić dobro. Tylko potem masoni i cykliści
        przeszkadzają...
        • Gość: sam_sob Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:17
          Z uogólnieniami jest chyba tak samo, jak z wyjątkami, nie stanowią one na
          szczęście reguł.:)
          • Gość: tom Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.olsztyn.mm.pl 02.11.05, 16:09
            Uwazasz sam-sob, że niektórzy politycy juz startują z załoźeniem, by czynic zło?
            • Gość: sam_sob Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:14
              Sferę spekulacji pozostawiam dziennikarzom TVN 24, a ja obserwuję jedynie
              działalność osób publicznych (bez względu na opcję) pod kątem zgodności ich
              poczynań z prawem i niekiedy dobrym obyczajem.
    • Gość: maj Re: "MILOWE" SKOKI PROF.RELIGI. IP: *.olsztyn.mm.pl 02.11.05, 17:56
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=10812&wid=8072746&rfbawp=1130948934.230&ticaid=1792
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka