Gość: BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:24 bez podszywaczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą 01.12.05, 22:26 haha To dlaczego się nie zalogowałeś ? Teraz to faktycznie robisz bigos ;)))) No to rozmawiajmy Tylko o czym , co chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą 01.12.05, 22:29 rita100 napisała: > haha > To dlaczego się nie zalogowałeś ? > Teraz to faktycznie robisz bigos ;)))) > No to rozmawiajmy > Tylko o czym , co chcesz wiedzieć ? Właśnie jestem zalogowany. I zawsze się tutaj będę logował. Każde BleBle w tym wątku nie będzie mną, czyli BleBle prawdziwym. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą 01.12.05, 22:30 dobra, to jest ok. Teraz czekam na temat. W czym jesteś mocny ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą 01.12.05, 22:34 Długo każesz na siebie czekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą 01.12.05, 22:35 w międzyczasie Przychodzi męzszczyzna do sklepu i pyta: - Macie jakieś bardzo trudne puzzle ? - Tak, niech pan kupi bułkę tartą i poskłada sobie z niej rogalik .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:37 mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą 01.12.05, 22:43 I to wszystko ? Sam męższczyzna kojarzy mi się z tulipanem ;)))) Ale BB , założyłes wątek i żadnego tematu do bajdurzenia nie dajesz. Ty chyba sobie robisz ze mnie żartownisie :) I nie jesteś BB, bo BB ten kawał właśnie kiedyś włożył na forum. Nie przeszkadza to mi, ale dlaczego raz jesteś taki drugi raz taki ? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Zakładam nowy wątek, aby porozmawiać z Ritą 01.12.05, 22:46 Sorry, przepraszam, ale przez chwilę musialem nie być.. Już jestem. Niezły dowcip napisałaś. Odwzajemnię się. Wczoraj jadąc z pracy słyszałem w RFM FM: Puka facet do drzwi wróżki, a wrózka - kto tam? Facet: - ooo to ja już Pani bardzo dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada męŻCZyzna, kurzy móżdżku!!!!! (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:dowcipy 01.12.05, 22:48 W samolocie siedzi mocno podenerwowany Arab. Po chwili podchodzi do niego stewardesa i pyta: - Może drinka ? - Nie , dzieki, zaraz będę prowadził .... No to ładnie zaczynają sie pogaduszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re:dowcipy 01.12.05, 22:52 Starsza pani opowiada przyjaciolkom: - A wczoraj na przyjeciu wszyscy podziwiali moje zeby. - I pewnie podawali je sobie z reki do reki? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:dowcipy 01.12.05, 22:54 bardzo dobre :) Przychodzi do knajpy bardzo stara babcia o lasce z papugą na ramieniu. Podchodzi do baru, zamawia kolejkę i zwraca się do zgromadzonych w barze męższczyzn: - Kto zgadnie, jakie zwierzę siedzi u mnie na ramieniu, z tym spędzę upojną noc. Jeden facet z głębi knajpy krzyszy: - Aligator ! Na to babcia: - Myślę, że mogę uznać tą odpowiedż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re:dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:58 Droga Ritko, pisze się "MĘŻCZYZNA" i "uznać TĘ odpowiedź". Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:dowcipy 01.12.05, 23:00 Gość portalu: ktoś napisał(a): > Droga Ritko, pisze się "MĘŻCZYZNA" i "uznać TĘ odpowiedź". Wydaje mi się , że bies siedzie w pisowni 'męższczyzna' ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re:dowcipy 01.12.05, 22:55 i Jeszcze jeden, więcej na razie nie pamiętam. Zmęczony jestem... Nurek pracuje na dnie morza. Nagle w sluchawkach slyszy glos kapitana: - Natychmiast z powrotem na poklad! - Co się stalo? - Statek tonie! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:dowcipy 01.12.05, 22:58 no popatrz się , jak ładnie rozmawiasz, mam nadzieję , że i ładne zdjęcie dasz do galerii :) I na ostatek też taki fajny kawał - prawie na sen ;))) Taksówkarz pyta pasażera : - Dokąd pana zawieżć ? - Nie chce mi się żyć, skręć pan w drzewo. Jak chcesz to jutro możemy śpiewać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re:dowcipy 01.12.05, 23:04 > Jak chcesz to jutro możemy śpiewać ;)) Nie umiem :(( A zdjęcie postaram się wrzucić jeszcze dziś. Ciekawe kiedy się ukaże? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:dowcipy 01.12.05, 23:07 Rickky, miły jesteś, może nie jesteś taki zły :) To w takim razie już na dobranockę - I wtedy , wysoki sądzie, oskarżony powiedział, że mnie zabije..... - I zabił pana ? - Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada rita poczytaj słownik ortograficzny przed snem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:10 na naukę nigdy nie jest za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:dowcipy 01.12.05, 23:11 przepraszam , źle się wyraziłam , nie byłes nigdy zły , tylko bardziej tajemniczy , tak chciałam to określić Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re:dowcipy 01.12.05, 23:13 Właśnie przez chwilą wyslalem zdjęcie... :) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś