Gość: ADAM 151 IP: *.olsznet.ec.pl 04.12.05, 15:46 WPISUJ SKLEPY NIEBPRZYJAZNE DLA KLIENTOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.olsztyn.mm.pl 04.12.05, 15:48 Galeria Mokotów. Straaaaasznie daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcde Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.12.05, 16:06 ...ale za to jak fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM 151 Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.olsznet.ec.pl 04.12.05, 15:48 ORSAY W ALFIE (EKSPEDYJETKI MAJA GDZIES KLIENTOW, HAMSTWO 1 PKT. TEGO SKLEPU) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.olsztyn.mm.pl 04.12.05, 15:52 I z powodu tego HAMSTWA one są juz eks. A PEDYJETKI mają klientow w dobrym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.12.05, 21:02 MediaMarkt -51,06% polaków nie obsługują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
an761 Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 04.12.05, 21:37 Hurtownia gracja na Wyszyńskiego- nie wpuścili mnie tam z wózkiem, a myślałam że te czasy już za nami!! A jak mam robić zakupy z miesięcznym dzieckiem na rękach? bo wózek kazali mi zostawić przed wejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z bielizną Gracja sklep IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.12.05, 21:45 ekspedientka która traktuje klientki jak wroga.Odpowiada z łaski, a najlepiej to zeby jej nikt nie przeszkadzał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.ols.vectranet.pl 04.12.05, 23:42 Sklep ROXY na Wilczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 06:36 wszystkie sklepy na Zatorzu, kóre mają ekspedientki z wieloletnim doświadczeniem w branży. Wydaje im się, ze jest jeszcze komunizm i to klient powinien skomleć i błagać je o obsługę. Same księżniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.range81-155.btcentralplus.com 05.12.05, 12:56 IKEA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edta Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.olsznet.ec.pl 05.12.05, 14:44 Hurtownia Gracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.ols.vectranet.pl 05.12.05, 17:19 Również Hurtownia Gracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.olsznet.ec.pl 05.12.05, 18:37 firma SZUMIEL idealna dla klientów którzy lubia tygodniami czekać na rolety i otrzymać szajs. MEDIA MARKT to również sklep tylko dla idiotów - zarówno obecne ceny jak i czas spędzony w oczekiwaniu na obsługę, która poleca produkty które nie idą, nie wspomnę już o bramkach włączających się przy co drugim kliencie i doprowadzające do zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
algreg Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 06.12.05, 22:34 Wystarczy zobaczyć szefową-wiochę gracji i wiadomo dlaczego,a burakowy wystrój to z nieba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:43 Gracja, jak najbardziej nieprzyjezny sklep, Panie pracuja tam za karę.Mnie również kazano zostawić wózek z malutkim , śpiącym dzieckiem za barierkami.Co za chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łajka Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: 83.9.232.* 06.12.05, 22:45 Mat.budowlane STOREX.Sprzedawczynie obłęd w oczach i zero wiedzy na temat sprzedawanych materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.man.olsztyn.pl 08.12.05, 00:19 Sklep Reserved w Alfie!Nie chodzi o obsługe bo obsługa jest miła i kulturalna ale pani hehe kierownik!Jest to tragiczna osoba!Reklamowałem odziez i pani hehe kierowni krobiła problemy z przyjeciem reklamacji a towar był źle wyprodukowany miał wady fabryczne.Cała sprawa trwała tydzień czasu!Byłem odsyłany z jednego dnia na drugi!Brak sacunku dla klienta!Ocena dla pani kierownik z Reserved w Alfie to PAŁA!Pozdrawiam klientów Reserved! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 08.12.05, 00:29 przypadek nie mój i nie negatywny, ale opiszę, bo wydał mi się ciekawy:) koleżanka opowiadała, jak zwróciła w olsztyńskim H&M spodnie zakupione w poznańskim sklepie. kiedy po dwóch miesiącach poprzecierały się, poszła z reklamacją i od razu spodnie przyjęli, a pieniądze przelali na konto. miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: 81.246.17.* 08.12.05, 09:28 Sklep z butami CCC obok Reala. Bardzo trudno zareklamowac tam wadliwy towar. Jeżeli się to w końcu uda, to trwa b.długo. Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 08.12.05, 15:52 wiekszosc rzeczy z HiM jest do wyrzucenia po kilku praniach Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 08.12.05, 15:58 być może, sam nic tam nie kupiłem jeszcze. ale przynajmniej uczciwie kasę całą oddali, zawsze te dwa miesiące noszenia spodni za darmo;) Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 08.12.05, 16:02 obsluge trzeba pochwalic, ale czyz nie powinien to by standard? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 09.12.05, 09:59 ba! pewnie że powinien. ale dlaczego jest raczej wyjątkiem?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 09.12.05, 10:29 mameluch napisał: > ba! pewnie że powinien. ale dlaczego jest raczej wyjątkiem?:/ wydaje mi sie ze duzo zalezy od polityki wlasciciela sklepu, nie kazdemu zalezy zeby u niego w sklepie bylo milo, zwlaszcza jak sie jest gburem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: 83.9.42.* 08.12.05, 16:16 A co się dziwić jak te tzw. marki firmowe większość z Chin sciągają!!! Przecież oni tych ubrań nie szyją i nie mają własnych zakładów. Zamawiają w innych firmach podwykonawczych i sprzedają pod własną marką. Wystarczy też popatrzeć kto się o zwiększenie limitu na import z Chin starał!!! "Taki kraj i takie obyczaje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii w radomiu tez IP: *.infoplus.com.pl 16.03.06, 01:16 4 niecale miesiace temu dokonalam zakupu spodni, przy spisywaniu umowy nie potrafilam podac dokladnej daty kiedy zauwazylam wade- wiec ekspedientka zasugerowala, ze najlepiej napisac "juz w pierwszym miesiacu". Moja rekamacja mimo, ze sluszna zostala odrzucona z powodu kilku dni opoznienia. Podobno moge reklamowac- ale o zgodnosci towaru z umowa powinnam poinformowac sklep 2 miesiace po zauwazeniu wady. Znalazlam te ustwe- przyznaje tak jest napisane, ale ja tak naprawde wade zauwazylam w lutym - teraz jest marzec..... Kierownik sklepu nie chcial ze mna rozmawiac- powiedzial, ze skoro tak jest napisane nie mamy o czym mowic- poniewaz ma czarno na bialym- ale sam tez zrobil blad w dacie w pismie w ktorym poinformowal mnie o negatywnym rozpatrzeniu reklamacji... co wiecej przynioslabym do sklepu spodnie wczesniej gdyby nie fakt, ze z tylu na paragonie byla informacja: nie mozna zwracac towaru, ani wymieniac na nowy- myslalam, ze to oznacza, ze nie mam prawa ubiegania sie o reklamacje i zwrot gotowki lub wymiane.. prosze o pomoc- co robic???/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może tu Re: w radomiu tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:37 Spróbuj zapytać tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=553 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: 81.246.17.* 16.12.05, 14:01 Z firmą "Szumiel" też mam nie nalepsze wspomnienia. Krótko mówiąc partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: 83.9.19.* 08.12.05, 15:29 Hermes przy Dworcowej, co z tego, że na półce jest towar z promocyjną ceną jak przy kasie i tak okazuje się, że klient płaci normalną cenę. Tu warto sprawdzać paragon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migi Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 08:55 Sklep PAULA w DH JAKUB/TOMEK.. Ubranka fajne, ale wszystkie smierdza papierosami... I panie myla sie co do cen.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.12.05, 09:10 Zdecydowanie Media Markt! Beznadziejni sprzedawcy i obsługa posprzedażowa oraz serwis. Można wpaść tam tylko po gierkę albo film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:49 Nie na temat ale co tam. Serdecznie odradzam bar w budkach w Kortowie. Kupiłem kebaba, nie jakiegoś tam przecenionego, tylko "pełnowartościowego". I co, dostałem "danie" w niekoniecznie świeżej bułce, "sos" trochę ketchupu wymieszanego z majonezem- bez wyrazu, mięso kompletnie zimne- a może tylko ja głupi żyję w błędnej świadomości że powinno być ciepłe. Dużżo kapusty i i śladowe ilości innych dodatków. Fu, zjadłem, bo co zrobić przecież jedzenia nie wyrzucę do śmietnika, ale tam już nic nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: NEPRZYAZNE SKLEPY W OLSZTYNIE 19.12.05, 20:38 bo to pewnie buda głównie zapiekankowa, kebab jest dla picu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edta Nieprzyjazne sklepy w Olsztynie IP: *.olsznet.ec.pl 16.03.06, 17:21 Malwa, oszukuja na kazdym kroku, ostatnio wędlina miala inną cene nabitą przez ekspedientke niz byla na produkcie, przy kasie trzeba sprawdzac liste bo nie pierwszy raz licza cos podwojnie, a poza tym wyraz twarzy kasjerek sklania do kupna zyletek i podciecia sobie żył-taki optymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Nieprzyjazne sklepy w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.06, 17:48 Uwaga na firme " Szumiel" widzę, że nietylko mnie wrobiono, ta firma ma juz wyrobioną opinię, ale cena na stoisku różni sie od ceny rzeczywistej, gosc na stoisku podał inna cene , a później sie tego wyparł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Szumiel po raz drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:59 Drzwi wstawili po miesiącu dopiero po interwencji gościa z PIHu. Za każdym razem w sklepie był inny pracownik i inna bajeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
argmex Re: Szumiel po raz drugi 24.05.17, 12:46 przedsiębiorstwo Szumiel Marzena Szumiel krętacze, oszuści i lokalni kowale. zainteresowanie i troska firmy kończy się wraz ze sprzedażą produktu. to co zostaje dostarczone i jakość montażu to już nie ich zmartwienie. Dziwię się, że firmy tego typu jeszcze istnieją na rynku. Dla własnego zdrowia i przez szacunek do swoich ciężko zarobionych pieniędzy radzę omijać szerokim łukiem. No chyba, że ktoś lubi być wykorzystywanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabita w butelkę Salon meblowy Elżbieta IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 16.03.06, 20:20 Nie polecam sklepu meblowego Elżbieta przy ul. Pstrowskiego w Olsztynie. Kupiłam sofę. Niby -10% rabatu ale nie od ceny która bylła na meblu.To mnie zastanawia zatem po co podawac cenę, jak rabat nie jest odliczany od tej podanej kwoty na meblu?? No to ile kosztuje tak naprawdę kupowany mebel...???Na miejscu okazało się, że sofa jest uszkodzona. Telefonicznie zaraz to zgłosiłam. Nadmieniam, że sprawdzenie mebla przy pracowniku nie było możliwe bo pan spieszył się. Kiedy udaliśmy sie do sklepu,pan sprzedawca o jasnych włosach, spiętych w kitkę był bardzo przykry. Wmawiał, nam, ze to my uszkodziliśmy mebel. Nie trafiały do niego nasze argumenty. Nawet powiedział, cytuje..."co się pan tak głupio uśmiecha" do starszego od siebie mężczyzny. Ten pan robi łaskę, że nawet coś doradzi w sklepie. W rezultacie reklamacja nie została przyęta. Po kilku dniach udałam się do sklepu ponownie, tym razem sama. Rozmawiałam z kierownikiem. W pierwszej chwili też powiedział mi, że mysmy uszkodzili mebel. Ale ja zaprzeczyłam i spokojnie toczyłam rozmowę. Wówczas i pan się trochę uspokoił i przyznał, ze często meble są rzucane do samochodu jak worki z ziemniakami. Nie skomentowałam tego. Kierownik, też nie przyjął mojej reklamacji. Powiedział, że wymiana mebla nie wchodzi w grę. Oferował mi tylko naprawę na miejscu. Pierwszy raz z czymś takim się spotykam. Mam rozumieć,że przyjedzie do mnie do domu i sam wymieni uszkodzony element...??? Nie zdecydowaliśmy się na to. Sami zabezpieczyliśmy uszkodzenie (na szczęście nie jest to widoczne)Został mi uraz i wiem,że zakupów nie będę już robić w tym sklepie, w sklepie gdzie liczy się to, by sprzedać a nie to, by klient był zadowolony i z przyjemnością wracał do sklepu robić zakupy. PS. Urządzamy mieszkanie dalej ale już w innych salonach meblowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Salon meblowy Elżbieta IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 17.03.06, 22:33 Uwazajcie na paragony ! Z niektórych sklepów po jakimś czasie blakną tak ze niczego nie można odczytać! Gracja faktycznie - tylko dla grzecznych paniuś z wioski a Media Markt tylko dla IDIOTÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wss Re: Salon meblowy Elżbieta IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.06, 23:10 Juz byl temat sklepu Elzbieta.Jest to typowy sklep z czasow komunistycznych. Rowniez ceny inne na metce a inne przy kasie.Personel nie umie sie wypowiedziec na ten temat.Rowniez nic nie wspominaja o wnoszeniu do domu klienta towaru a zaskoczenie jest jak przyjada z towarem.Wniesiemy ale za kase. Z DALEKA OMIJAC TEN SKLEP !!!!!!! NIE POLECAM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykl Re: Salon meblowy Elżbieta IP: *.olsztyn.mm.pl 06.04.06, 20:01 media markt - pani w punkcie obsługi klienta ( z kręconymi włosami) chyba włosy odzwierciedlają stan budowy mózgu. Jest mało kompetentna nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie nt zasad gwarancji więc moim skromnym zdaniem powinni ją przesunąc do prac np. porządkowych i zrobić z niej menadżera powierzchni płaskich czytaj sprzątaczkę aby nie miała bezpośredniego kontaktu z kupującym. Ten sklep chyba prowadzą IDIOCI więc jest nie dla idiotów. Już wolę dokonać zakupu w innej sieci (polskiej) awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Salon meblowy Elżbieta IP: *.net.hawetelekom.pl 17.01.15, 12:58 Słowo gwarancja i reklamacja to coś co działa w tym salonie na sprzedawców jak płachta na byka. Kupiłem uszkodzoną wersalkę wada fabryczna salon na Pstrowskiego umywa ręce zero pomocy czy wsparcia. Pan z kitką kpi z klienta w żywe oczy!!! NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
starababa11 Re: Salon meblowy Elżbieta 31.05.17, 08:59 Większość "handlowców" nie rozumie,że biznes bardziej się opłaca, kiedy klient wraca lub opowiada znajomym o zakupie. Nie zdają sobie sprawy,że więcej stracą wpychając bubel lub kiedy są niesympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
argmex Re: nieprzyjazne sklepy w olsztynie 24.05.17, 12:46 Przedsiębiorstwo Szumiel Marzena Szumiel Krętacze, oszuści i lokalni kowale. Zainteresowanie i troska firmy kończy się wraz ze sprzedażą produktu. To co zostaje dostarczone i jakość montażu to już nie ich zmartwienie. Dziwię się, że firmy tego typu jeszcze istnieją na rynku. Dla własnego zdrowia i przez szacunek do swoich ciężko zarobionych pieniędzy radzę omijać szerokim łukiem. No chyba, że ktoś lubi być wykorzystywanym. Odpowiedz Link Zgłoś