Gość: majki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:25 czesc, nie wiem o co chodzi z tym arytulem ale przedstawiciele do sadu kolezenskiego byli od dawna wybierani w samorzadzie - www.uwm.edu.pl/russ/index_pliki/zdjecia/1komisje.htm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Re: Studenci osądzą się sami IP: *.dyn.optonline.net 05.12.05, 04:10 moj kumpel ostatnio mowil mi, ze zwymyslal babie z dziekanatu, ale to ona go sprowokowala swoja opieszaloscia i brakiem kompetencji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak na emig Re: Studenci osądzą się sami IP: *.riviera.ds.pw.edu.pl 05.12.05, 13:55 Sąd koleżeński powinien istnieć w uczelniach od 15 lat. Czy to nie jest lekkie spóźnienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Studenci osądzą się sami IP: 83.9.50.* 06.12.05, 11:24 kolejna śmieszna instytucja - sąd koleżeński - będą rozliczać z godzin spędzonych na kortowskim "kac rondzie" z browarem w ręku Dziekanat na studiach to w większości wypadków święte leniwe krowy, które czują się niedowartościowane. Bywają jednak wyjątki np. wydział (były) mechaniczny gdzie sprawy załatwiało się z uśmiechem i bardzo często "od ręki". P.S. Proponuje, żeby stworzyć Sąd Koleżeński Kierowców - w którym będą rozpatrywane sprawy o zapinanie pasów, nieodśnieżone szyby i inne pierdoły do których czepia się policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!! Re: Studenci osądzą się sami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 09:11 Idz do dziekanatu wydzialu humanistycznego i pogadaj z babkami od filologii... odechce ci sie zyc i sam sie zglosisz do tego sadu..tam nic nie zalatwisz, a w dodatku jeszcze za to oberwiesz, bo przeszkodziales paniom w piciu kawy i plotkach. calymi dniami lażą po korytarzach i nic nie robia. przez ich "prace" jakies trzy lata temu rektor musial zmienic swoja decyzje, "bo one wiedza lepiej"...Przez ich lekcewazacy stosunek do terminow i decyzji dziekanskich skreslono z listy studentow, a gdy blad naprawily (z moja pomoca) nawet nie zajaknely sie z przeprosinami... a krolowa leserow powinna byc ta mloda tlusta baba... zycze cierpliwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Re: Studenci osądzą się sami IP: 83.9.23.* 08.12.05, 14:37 Odwiedź dziekanat Wydz. Prawa i Administracj- dzienny, tam kumulują się wszystkie negatywne stereotypy o "paniach z dziekanatu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: Studenci osądzą się sami IP: 83.9.42.* 08.12.05, 14:50 To po co wy na taką durną uczelnie poszliście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111111111 Re: Studenci osądzą się sami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:02 Nie poszlam na uczelnie dla pan z dziekanatu...Musze tylko przyznac, ze niestety potrafia uprzykrzyc zycie. Te z Prawa i Administracji znam, tez sa "madre", ale od tych z Humana moga sie jeszcze czegos nauczyc(tego niepotrzebnego oczywiscie :)) Niestety, te niezbyt mile istoty nie potrafia zrozumiec, ze one sa dla studentow, a nie odwrotnie. Dzis jestem madrzejsza i wiem jak to rozwiazaly inne uczelnie - wystarczylo kilka pisemnych skarg do rektora i , co dziwne, naprawde pomoglo. zaczely szanowac prace, bo udowodniono, ze nie wszyscy absolwenci znajduja zajecie i chetnie przejma schede po nich w dziekanacie..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś