Gość: xxx IP: *.ols.vectranet.pl 23.10.02, 08:57 smieszy mnie spot kandydatów sld do rady miasta olsztyn. szkoda, ze malkowski spacerujac na spocie promuje nie plaze miejska tylko prywatna knajpe kicermana. ale tak juz musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konx Re: spot SLD IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 09:50 to jeszcze nic. spot ogolny sld z warmii i mazur prezentowany w pasmie regionalnym tv, ten dlugi - to jest dopiero kaszana, jakiej nie widzialem nigdy w zyciu. za to zupelnie dobry spot ma rynski - krotki, nie przegadany i dobrze zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill loco Re: spot SLD IP: *.lo2.olsztyn.pl 28.10.02, 10:38 nie wiem czy słyszeliście piosenkę wyborczą SLD-UP w Radiu Olsztyn.To jakoś takleci: "Rozejrzyj się wokół , są między nami tacy , ludzie SLD , ludzie Unii Pracy" ,całkiem śmieszna pioseneczka , choć słyszałem tylko raz na kilka tygodni przed wyborami. PS. Małkowski chyba nagrywał swój spot na motorówce (chyba że to wywiad dla tv) podczas regat o puchar prezydenta , w których brał udział K.Jabłoński. Najpierw Małkowski troche pooglądał z ludźmi wyścigi , potem wsiadł na motorówkę i kilka razy przepływał koło mola , chyba kręcąc duble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaćLeninazPoronina Re: spot SLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 16:23 nieźle się napocili a dawniej wystarczyło w gacie pocałować Odpowiedz Link Zgłoś