generallo 30.01.06, 12:02 aby nie stało się coś podobnego jak w Katowicach :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: SPRAWDZCIE WASZĄ URANIĘ IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.06, 12:46 Urania ma dosyć stromy dach, nadmiar śniegu raczej spadnie na zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik SPRAWDZCIE WASZĄ URANIĘ i nie tylko. IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.06, 13:14 A przedewszystkim centrum "Alfa"- pobliski "Dukat".Alfa w projektowaniu "jechała"już na nowych współczynnikach wytrzymałościowych-konstrukcja w miarę XXIw. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo SPRAWDZCIE WASZĄ URANIĘ I ALFĘ 30.01.06, 16:17 obyście tego nie musieli sprawdzać w "Katowicki" sposób :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: SPRAWDZCIE WASZĄ URANIĘ I ALFĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:33 generallo napisał: > obyście tego nie musieli sprawdzać > w "Katowicki" sposób :-( Sprawdź u siebie - TAMTEJSZE realia znasz. My znamy nasze. Ja powiem, że nie widziałem, aby snieg zrzucano w OZOS-ie z wielu nowych płaskich kratownicowo-blaszanych hal magazynowych i niektórych produkcyjnych, z grubsza "rówieśników" hali chorzowskiej. W tych halach latem smażą się Ludzie. Nie wiem, czy wiecie, ale w latach 70-tych (dokładnie nie pamiętam) w OZOS runął pewnej zimowej nocy, pod ciężarem śniegu, dach w nowo zbudowanej hali tkalni kordów. Szczęśliwie bez ofiar, bo jeszcze nawet nie postawiono maszyn, Obecna hala kordów, to coś kompletnie nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SPRAWDZCIE WASZĄ URANIĘ IP: *.barczewo.macrosat.pl 31.01.06, 01:01 Nie strasz mój syn chodzi tam na aikido. Teraz będe miała watpiwości. Odpowiedz Link Zgłoś