Dodaj do ulubionych

w Pojezierzu grzeją

IP: *.olsznet.ec.pl 28.05.06, 19:24
Od 2 dni zimno jak diabli.
Dziś od godziny 16 kaloryfery są ciepłe na Wyszyńskiego.
Czy w Olsztynie w innych budynkach też grzeją ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kik Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:56
      Tak, u mnie też grzeją i stwierdzam, że to zasługa słynnej rury Procyka, za
      którą musiał siedzieć.
      • Gość: lokatorka Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:49
        u mnie na Dworcowej też grzeja, z czego bardzo sie cieszę, bo już nie marzną
        moje dzieci. Brawo i dziekuję Procykowi!
        • Gość: &&&& Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:55
          U nas na żołnierskiej też grzeją!Hurrra!!
          • Gość: Helmi Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.05.06, 22:14
            Wam się coś pomieszało. Ja rozumiem, że jeszcze nie ma upalnego lata ale to nie
            Syberia. Normalni ludzie śpią już przy otwartych oknach. Ja bym się na waszym
            miejscu martwił i poszedł do lekarza. Jecie te świństwa produktopodobne z
            biedronek itp. Nic dziwnego, że organizm ma niedobory i marznie.
            • Gość: lokatorka Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:29
              Jakbyś miał małe dzieci, to też byś sie cieszył, że sie nie pochoruja.
              • Gość: sari Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.ols.vectranet.pl 28.05.06, 22:39
                Ja mam male dzieci,ale nie trzymam ich pod puchową kołdrą tylko dlatego, że w
                nocy temperatura spada poniżej 5 stopni! Jakbym je przegrzała to dopiero by się
                pochorowały
                • Gość: Helmi Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:33
                  Sari popieram. Ja rozumiem dbałość o zdrowie dzieci. Ale nie popadajmy w
                  skrajność. Przegrzeje się w domku wyjdzie na dwór, przewieje i grypka gotowa.
    • paewlek Re: w Pojezierzu grzeją 28.05.06, 22:45
      To nic złego nie mieć wilgoci w domu, nie trząść się jak galareta po kąpieli. U
      mnie nie grzeją i pewnie nie będą. A dziecko narzeka, że mu zimno i spał w
      skarpetach.
    • Gość: xxx Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.olsztyn.mm.pl 29.05.06, 06:36
      Chyba że gorzałę!!!!!!
      • Gość: Zuzia Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:51
        U mnie na Dworcowej grzeją w kaloryferach i cieszę się z tego, bo o to przecież
        chodzi, żeby grzać, jak jest zimno.
        • Gość: ewa Re: w Pojezierzu grzeją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:07
          A co zrobić żeby u mnue na Gotowca też grzali
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka