Gość: sam_sob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 07:23 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3380928.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Brawo Jola! 30.05.06, 08:28 dawno sie tak nie wstydzilam. czy ktos czuje sie podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brawo Jola! 30.05.06, 08:42 najpierw Klewki teraz Dywity. Warmia coraz sławniejsza.Jezus Maria! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Brawo Jola! 30.05.06, 08:43 Załątwili ją jej własną bronią- zrobili z niej pośmiewisko. Zdobyła 158 głosów, nie pracuje, mieszka na wsi - śmiech na całą Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brawo Jola! 30.05.06, 08:45 mieszkanie na wsi - rzecz normalna.nie widzę w tym nic złego. głupota w tym kraju też normalna.i tego należy się już wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo Jola! 30.05.06, 08:45 being28 napisał: > Załątwili ją jej własną bronią- zrobili z niej pośmiewisko. Zdobyła 158 głosów, > > nie pracuje, mieszka na wsi - śmiech na całą Polske. a pracy nie ma chociaz "skonczyla wielekursow" wow! w biedronce sa przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak75 Re: Brawo Jola! IP: 193.227.131.* 30.05.06, 08:48 pracy nie ma chociaz "skonczyla wielekursow" wow! > w biedronce sa przyjecia. Maretina, takimi wypowiedziami duzo sie od niej nie roznisz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak75 Re: Brawo Jola! IP: 193.227.131.* 30.05.06, 08:46 trzeba sie smiac a nie wstydzic, a Jola to czesć samoobronnego folkloru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo Jola! 30.05.06, 08:51 Gość portalu: prusak75 napisał(a): > trzeba sie smiac a nie wstydzic, a Jola to czesć samoobronnego folkloru ;) tylo czemu ten folklor, z ktorego polska sie smieje znowu jest z warmii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak75 Re: Brawo Jola! IP: 193.227.131.* 30.05.06, 08:59 wszedzie mozna spotkac takie "egzemplarze" nie tylko u nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo Jola! 30.05.06, 09:02 Gość portalu: prusak75 napisał(a): > wszedzie mozna spotkac takie "egzemplarze" nie tylko u nas:) tylko czemu o nas rozpisuja sie media? moze to poppegeerowski czar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak75 Re: Brawo Jola! IP: 193.227.131.* 30.05.06, 09:09 nie za bardzo sie orientuje o czym Jola pisze na forach, ale moze ona ma te "cos" w sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo Jola! 30.05.06, 09:36 Gość portalu: prusak75 napisał(a): > nie za bardzo sie orientuje o czym Jola pisze na forach, ale moze ona ma > te "cos" w sobie;) bardzo dziwne rzeczy jola pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brawo Jola! 30.05.06, 13:08 z całą pewnością "coś"w sobie ma.sam_soba to kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: Brawo Jola! 30.05.06, 14:00 venus99 napisała: > z całą pewnością "coś"w sobie ma.sam_soba to kręci. przed chwilą pytałem kolege z pracy, powiedział ze Jola jest całkiem ładna, nie pracuje z sam_sobem:) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brawo Jola! 30.05.06, 14:16 możesz coś bliżej na ten temat? uroda zamiast rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: Brawo Jola! 30.05.06, 14:22 venus99 napisał: > możesz coś bliżej na ten temat? > uroda zamiast rozumu? spytałem się go: Podoba Ci sie ta Pani na zdjeciu, łypnął okiem i powiedział - Nio, i tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Brawo Jola! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:18 venus99 napisał: > z całą pewnością "coś"w sobie ma.sam_soba to kręci. Gdybyś była prawdziwa (venus), to byś też "kręciła" zamiast plotkować z zazdrości!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brawo Jola! 31.05.06, 14:07 w dzisiejszych czasach nadmierne zainteresowanie taką samą płcią nie jest zbyt dobrze widziane i może być niebezpieczne.w każdym razie uroda Jolki bardziej chyba pociąga (niektórych) niż poglądy i intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Brawo Jola! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:24 Uroda jest zawsze mile widziana, a na brak intelektu i niewłaściwe poglądy najczęściej uwagę zwracają ci mniej urodziwi lub źle wychowani. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Kilkaset głosów więcej i ... 30.05.06, 09:52 ... i nasza Jola mogła byc np. wicewojewodą, moze wicemarszałkiem sejmu, przewodniczaca komisji sejmowej... Powstańcy Warszawscy przewracają sie w grobach - czy o taką Polskę walczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kilkaset głosów więcej i ... 30.05.06, 10:00 being28 napisał: > ... i nasza Jola mogła byc np. wicewojewodą, moze wicemarszałkiem sejmu, > przewodniczaca komisji sejmowej... Powstańcy Warszawscy przewracają sie w > grobach - czy o taką Polskę walczyli? obawiam sie, ze posrednio tak. tylko czy mieli o tym pojecie? chcieli demokracji.... podejrzewam, ze nie wiedzieli ,ze owa demokracja moze dojsc do absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Kilkaset głosów więcej i ... 30.05.06, 10:40 being28 napisał: > ... i nasza Jola mogła byc np. wicewojewodą, moze wicemarszałkiem sejmu, > przewodniczaca komisji sejmowej... Powstańcy Warszawscy przewracają sie w > grobach - czy o taką Polskę walczyli? ale właśnie tych kilkuset głosów nie dostała, co kolejny raz nieżle świadczy o nas jako wyborcach.ponieważ GW przedstawiła w artykule panią Jolę całej Polsce to warto byłoby dowiedzieć się jak na takie "coś" głosowaliby mieszkańcy innych regionów.jest kilka województw , w któtych pJ dostałaby wiecej głosów, a po kilku dodatkowych "kursach" ...lepiej nie myśleć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Brawo Jola! IP: *.160.235.237.olsznet.ec.pl 30.05.06, 13:41 Coz, jaka partia, tacy dzialacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Brawo Jola! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:25 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3380928.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Brawo Jola! IP: *.olsztyn.mm.pl 31.05.06, 15:01 Wszystkie Jole to fajne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon Re: Brawo Jola! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:13 No cóż czego innego można spodziewać się po GW ? Dominik Uhlig użył swojego całego intelektu, by wyśmiać człowieka na podstawie prowadzonych dyskusji internetowych. Użył do tego również poglądów innych obecnych na forum, czyli poglądów własnych lub może dzieci (jeżeli nie zna osoby osobiście). Oczywiście nikt nie zabroni redaktorom GW szczególnie z Olsztyna prób ośmieszania ludzi na podstawie ich poglądów, zaangażowania partyjnego, wykształcenia czy wiary. Każdy kto wiele lat przeżył pod bolszewickim zaborem i prawie 16 kolejnych lat nadal trwających ich rządów rozumie zaangażowanie „Joli” w walce o sprawiedliwość społeczną. Z GW wiele lat temu rozpocząłem dyskusję na temat łamania praw Konstytucyjnych, praw człowieka, praw pacjenta, które nagminnie są łamane przez olsztyńską sitwę. Pomimo przedstawianych przeze mnie dowodów w postaci dokumentów i nagrań na dyktafonie nikt nie podjął tematu. Moje wypowiedzi na forum były nagminnie usuwane. Powodem było pisanie o osobach publicznych przy użyciu ich inicjałów. Ten sama wypowiedź napisana z podaniem pełnych nazwisk i stanowisk też została usunięta. Tym razem z powodu podania nazwisk. Po e-mailowej dyskusji udowodniłem, że mam prawo pisać prawdę. Jako, że jestem inwalidą z powodu bezmyślnych, oszukańczych i bezprawnych działań olsztyńskich lekarzy i ukrywania tych przestępstw przez olsztyńskich prokuratorów oraz chronienia tego układu przez olsztyńskich sędziów. Na tych właśnie forach czasami wyrażam swoje zdanie. Tak oczywiście nie zgadzam się z obecnymi strajkami lekarzy ponieważ jako grupa zawodowa tak naprawdę to istnieją tylko w tedy, gdy chronią się nawzajem przed odpowiedzialnością karną i cywilną. Po za tym, tak naprawdę to walczą między sobą na wszelkie sposoby. Pomówienia i niebanalne opowieści o lekarzach można usłyszeć jedynie od lekarzy – pacjent jest zastraszony i zastraszany przez nich samych i między innymi GW często i gęsto opisującą wybrane przypadki lekarzy łapowników, pijaków czy zwykłych bandziorów. Jednak moja wypowiedź ma dotyczyć próby oszkalowania przez GW Pani „Joli” jako jola_z_dywit - internetowy strażnik Samoobrony Co prawda wczoraj zrezygnowałem z dalszego uczestniczenia na forum GW ponieważ usunięto moje wypowiedzi i pozbawiono mnie prawa do uczestniczenia w forum. Powodem było skopiowanie wypowiedzi na forum i jej e-maila Pani maretina Odpowiedz Link Zgłoś