Dodaj do ulubionych

Do redakcji - prośba o podforum Elbląg

10.06.06, 23:10
Kolejny raz w ostatnim czasie nastąpił wysyp głupkowatych postów nielicznej grupy zakompleksionych mieszkańców Elbląga. Ile można czytać o tramwajach, morzu i podobnych duperelach? Czy nie lepiej utworzyc na Forum Olsztyn podforum Elbląg? Jest już kilka innych podforów, można doczepić jeszcze jedno. Może zrobić prywatne podforum, przyczepić link i niech beda tam przenoszone wszystkie wpisy tramwajarzy-zadymiarzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: El Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:43
      Czy ktos tu robi zadyme? TAk! Wasi! Typu ol4
      • luna37 Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg 11.06.06, 11:02
        being...zgadzam się z tobą...jestem na formu Olsztyna a czytam o
        elblągu...przecież wcale a wcale mnie to nie interesuje. Proponuję założyć
        forum małej mieściny jakim jest Elblą.( byłam tam ostatnio służbowo
        i....tragedia...mieścina mała, oznakowań zero , ludzie nieuprzejmi...)
        • Gość: Elblazanin Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:02
          mieścina mała? może nie byłas w Elblagu?

oznakowań zero? nazwy ulic sa na rogach kazdej glownej i mniejszej wazniejszej
          ulicy! drogowskazy na trasach przelotowych sa widoczne! numerów i nazw ulic nie
          brakuje na zadnym bloku!

ludzie nie urzejmi? jak wszedzie! od razu oceniasz wszystkich? wiec twoja
          opinia jest warta tyle co zero..
          • the_jazz Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg 11.06.06, 16:01
            Zgadzam się z "Elblążaninem". Jesli mialbym wyciagac takie wnioski jak Wy, to po
            klilku wizytach w Olsztynie musialbym stwierdzic, ze jestescie strasznymi
            niechlujami, brudasami i calkowicie niezorganizowana spolecznoscia... Zdaje
            sobie jednak sprawe z tego, ze to, co widzialem to zaledwie jakis wycinek z
            calosci i nie uogólniam. Proponuję zastosowanie podobnego podejscia...
    • Gość: kolo Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg IP: *.ols.vectranet.pl 11.06.06, 11:38
      elblag jest zbyt maluczki, aby zasluzyl na wlasne forum...
      • Gość: Elblazanin Elblag ma wlasne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:03
        o co ci chodzi KOLO?

• Gość: xyz Re: Elblag ma wlasne forum! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.06, 12:16
          > o co ci chodzi KOLO?
          Jak macie własne forum, to piszcie na nim, a nie na naszym.
          • Gość: El to tylko kontynuacja waszych postow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:25
            Przedewszystkim sami zaczeliscie poruszac temat Elblag, wiec pewnie jest wiele
            osob zainteresowanych, stad te nasze posty.
    • Gość: swiatowy Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg IP: *.range86-142.btcentralplus.com 11.06.06, 14:02
      Forum Olsztyn stalo sie swego rodzaju lecznica dla zakompleksionych wiesniakow
      z Elblaga Ile jeszcze bedziemy wysluchiwac o ich wielkosci ,porcie dla
      kajakow,czy tramwajach Na sile chca nam zaimponowac i udowodnic ze ich miescina
      jest cos warta a powiatowy Elblag zyje 24h/dobe ( zyciem Olsztyna)
      • Gość: Blążeczek:D Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:25
        To zalezy od wiesniakow pochodzacych z olsztyna, trzeba bylo nie dawac
        kompromitujacyh watkow nt Elblaga.

p.s. port dla kajakow to masz, ale w olsztynie nad jakims jeziorkiem.
      • the_jazz Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg 11.06.06, 16:14
        Najsmieszniejsze jest to, ze Elbląg w porównaniu do Olsztyna naprawde nie ma
        powodu, aby sie wstydzic. Miasto jest o wiele ladniejsze, przejrzyste i
        czysciutkie w porównaniu z Olsztynem. Komunikacja jest o niebo lepsza, drogi jak
        wszedzie...
        Co do portu to niech tylko sprawa z zalewem sie wyjasni i wszystko pojdzie tak,
        jak zostalo zaplanowane, a wtedy kopary Wam opadna. Najbardziej zalosne jest to,
        ze wypowiadacie sie na tematy, których kompletnie nie zbadacie. A wierzcie mi to
        wlasnie Olsztyn bardziej sie powinien obawiac Elbląga niźli miałoby być
        odwrotnie drodzy Państwo...
        • 999s Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg 11.06.06, 18:58
          No to w czym problem?
          • the_jazz Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg 11.06.06, 19:23
            Ja problemu nie widze.
            Swoja droga sam sie zastanawiam o co te wszystkie spory...
            Niech kazdy pilnuje wlasnego interesu i tak bedzie najlepiej.
            • Gość: swiatowy Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg IP: *.range86-142.btcentralplus.com 11.06.06, 19:27
              Skoro nie widzisz problemu to idz na swoje forum Umiesz czytac? Forum Olsztyn
              • the_jazz Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg 12.06.06, 00:44
                Nudny jesteś z tym swoim tekstem, wiesz?
                Cale szczescie Twoj poziom nie przeklada sie na wszystkich uczestnikow tego
                forum bo byloby naprawde nieciekawie. Nie mam tu zamiaru z Toba polemiki
                uskuteczniac bo nie widze w tym najmniejszego sensu i przyjemnosci, ktora z
                dyskusji niewatpliwie plynac powinna. Tak wiec juz opuszczam "Twoje" wspaniale
                forum...

P.S. Ja czytac umiem doskonale, ale Ty chyba nie do konca znasz zasady
                interpunkcji. ;]
                • Gość: swiatowy Re: Do redakcji - prośba o podforum Elbląg IP: *.range86-142.btcentralplus.com 12.06.06, 20:51
                  Kolego moj poziom jest taki ze w przeciwinstwie co do mieszkancow(forumowiczow)
                  twojego miasteczka zarowno ja jak i inni olsztynianie nie mam kompleksow i nie
                  leczymy ich na forach innych miast robiac im kloake Ja wiem co to jest kultura
                  panie kolego .Nie lubie chamstwa ,natrenstwa i temu podobnych a interpunkcja
                  nie ma z tym nic wspolnego Forum sluzy do przekazywania swoich mysli w kilku
                  zdaniach tak samo jak np sms-y To nie jest dyktando z jezyka polskiego
    • Gość: Blążeczek:D Do beinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:29
      sam zalozyles kompromitujacy watek dotyczacy elblaga, wiec sie nie dziw ze ktos
      chce to poprawic.
      • ol4 Re: Do beinga 11.06.06, 18:29
        elblomki idzcie do siebie. Wy naprawde nikogo nie interesujecie.
        Macie przeciez swoje forum (na ktorym nikt nie pisze haha)
        • Gość: alfik Re: Do beinga IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 12.06.06, 22:01
          Jak polikwiduja oddzialy wyborczej w malych miastach ,to i u was bedzie mniej
          forumowiczow.
          • 999s Re: Do beinga 12.06.06, 23:36
            Są inne fora. Jakby co założyć forum to nie problem. Skasowanie Gazety
            Wybiórczxej w Olsztynie nie jest tragedią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka