Dodaj do ulubionych

teraz 700!!!

27.01.03, 22:00
No, w takim tempie, to 700 jest zasięgu dwóch dni. teraz was opuszczam,
ciekawe, ile nastukacie do nocy.... Pozdr, :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Uma Re: teraz 700!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 22:15
      widze ze forum ogranicza sie do paru osob i czasami jakis gosc sie pojawi,ale i
      to dobre bo ci co sa ladnie nabijają licznik i miłe pogawędki prowadzą;)))
    • angela-rt Re: teraz 700!!! 27.01.03, 23:20
      ja ostatnio tez czuje sie jak gośc staram sie raz dziennie chociaz tu
      wpadac.Miałam troche zakręcone dni ale sie uspokaja,jutro dam Wam popalić:))))
      Mozna jednak polegac na stałych bywalcach:koobra,mika tylko gdzie jest birda
      czy sie dzisiaj pojawiła zaszyfrowana czy mi sie wydawało jak czytałam
      wszystkie posty???
      • mika_1 Re: teraz 700!!! 27.01.03, 23:54
        Angela, ja Cię proszę, ty się już przestań uczyć, tylko siadaj do kompa i
        umilaj nam dyskusje.... Mam nadzieję, że jak wróci birda, to nam trochę poprawi
        statystyki :-)
        • angela-rt Re: teraz 700!!! 27.01.03, 23:56
          ja tu jestem mika i sie wcale nie ucze :)))
        • angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 00:09
          mika_1 napisała:

> Angela, ja Cię proszę, ty się już przestań uczyć, tylko siadaj do kompa i
          > umilaj nam dyskusje.... Mam nadzieję, że jak wróci birda, to nam trochę
          poprawi
          >
          > statystyki :-)

domyślam sie ze birda dziś sie pojawiła zalogowana,jeśli dobrze zrozumiałam:))))
    • angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 00:02
      a Ty co? jeszcze nie w lozu?
    • angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 00:02
      miko to do ciebie bylo to wyzej
    • angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 00:03
      no jak bede tak pisac sama do siebie ,bo mi nie odpowiadzsz na posty,to
      nadrobie zaległości
      • Gość: ja, mika_1 Re: teraz 700!!! IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 00:47
        Sorry, ogłuchłam, ale to do Ciebie pisałam, ale innym kabelkiem :-) Do jutra,
        bo nie wstanę rano, pa wszystkim nocnym markom, czyli Tobie Angelo :-))))
        • Gość: birda Re: teraz 700!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 28.01.03, 09:17
          wrócilam wczoraj,ale pod inna postacia. dziś znowu prawdziwa ja!!!! bravo,
          robaczki, idzie nam coraz lepiej :))))
          • angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 09:53
            no tak myslałam ze to Ty byłas alke nie bylam pewna dolaczysz sie teraz do nas
            mysle??
            • mika_1 Re: teraz 700!!! 28.01.03, 13:51
              Birda!!!! Wróciłaś! Napisz nam, gdzie byłaś i jak było, strsaznie ciekawska
              jestem ;-)
              • Gość: birda Re: teraz 700!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 28.01.03, 13:59
                Praha!! :)))) no i pieknie bylo, choc zimno troche. Przytyla chyba ze trzy kilo
                od tych knedliczkow bulaczanych i bramborowych (czyli ziemniaczanych). Usmialam
                sie z ich jezyka, bo zabawny okrutnie, np. blok na pokutu to - mandat :))))
                wlepili nam za parking niezaplacony:(((ale poprawilismy sobie humory wedrujac
                po praskiej straowce i popijajac grzane wino i poncz oferowane na zmiane z
                piwem w kazdej budce co 5 metrow:))) uliczki cudne, na moscie wielkim karola co
                krok to grajkowie, ale nie jacys smetni, tylko cale bandy z kontrabasami,
                saksofonami itp. turystow bylo malo, wiec i miejsc w pubach i na ulicach
                mnostwo. Polecam. tanio jest ;))))
                • mika_1 Re: teraz 700!!! 28.01.03, 14:08
                  Już od dawna zasadzam się na Pragę - bo i blisko, i tanio, jak zauważyłaś.
                  Tylko trochę przeraża mnie ta pogoda. Ja straszny zmarźluch jestem ;-)
                  No, ale jeśli wyjazd był udany, to suuuuper.
                  Jesteś w pracy?
                  • angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 15:45
                    ja tez chetnie bym sie tam wybrala moze wiosną super by bylo-zazdroszcze
                    birdo,ale jak bede tam jechac to zwroce sie do Ciebie o jakies namiary
                    fajnych ...(wszystkiego)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka