mika_1 27.01.03, 22:00 No, w takim tempie, to 700 jest zasięgu dwóch dni. teraz was opuszczam, ciekawe, ile nastukacie do nocy.... Pozdr, :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uma Re: teraz 700!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 22:15 widze ze forum ogranicza sie do paru osob i czasami jakis gosc sie pojawi,ale i to dobre bo ci co sa ladnie nabijają licznik i miłe pogawędki prowadzą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 700!!! 27.01.03, 23:20 ja ostatnio tez czuje sie jak gośc staram sie raz dziennie chociaz tu wpadac.Miałam troche zakręcone dni ale sie uspokaja,jutro dam Wam popalić:)))) Mozna jednak polegac na stałych bywalcach:koobra,mika tylko gdzie jest birda czy sie dzisiaj pojawiła zaszyfrowana czy mi sie wydawało jak czytałam wszystkie posty??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 700!!! 27.01.03, 23:54 Angela, ja Cię proszę, ty się już przestań uczyć, tylko siadaj do kompa i umilaj nam dyskusje.... Mam nadzieję, że jak wróci birda, to nam trochę poprawi statystyki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 700!!! 27.01.03, 23:56 ja tu jestem mika i sie wcale nie ucze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 00:09 mika_1 napisała: > Angela, ja Cię proszę, ty się już przestań uczyć, tylko siadaj do kompa i > umilaj nam dyskusje.... Mam nadzieję, że jak wróci birda, to nam trochę poprawi > > statystyki :-) domyślam sie ze birda dziś sie pojawiła zalogowana,jeśli dobrze zrozumiałam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 00:03 no jak bede tak pisac sama do siebie ,bo mi nie odpowiadzsz na posty,to nadrobie zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja, mika_1 Re: teraz 700!!! IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 00:47 Sorry, ogłuchłam, ale to do Ciebie pisałam, ale innym kabelkiem :-) Do jutra, bo nie wstanę rano, pa wszystkim nocnym markom, czyli Tobie Angelo :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: teraz 700!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 28.01.03, 09:17 wrócilam wczoraj,ale pod inna postacia. dziś znowu prawdziwa ja!!!! bravo, robaczki, idzie nam coraz lepiej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 09:53 no tak myslałam ze to Ty byłas alke nie bylam pewna dolaczysz sie teraz do nas mysle?? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 700!!! 28.01.03, 13:51 Birda!!!! Wróciłaś! Napisz nam, gdzie byłaś i jak było, strsaznie ciekawska jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: teraz 700!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 28.01.03, 13:59 Praha!! :)))) no i pieknie bylo, choc zimno troche. Przytyla chyba ze trzy kilo od tych knedliczkow bulaczanych i bramborowych (czyli ziemniaczanych). Usmialam sie z ich jezyka, bo zabawny okrutnie, np. blok na pokutu to - mandat :)))) wlepili nam za parking niezaplacony:(((ale poprawilismy sobie humory wedrujac po praskiej straowce i popijajac grzane wino i poncz oferowane na zmiane z piwem w kazdej budce co 5 metrow:))) uliczki cudne, na moscie wielkim karola co krok to grajkowie, ale nie jacys smetni, tylko cale bandy z kontrabasami, saksofonami itp. turystow bylo malo, wiec i miejsc w pubach i na ulicach mnostwo. Polecam. tanio jest ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 700!!! 28.01.03, 14:08 Już od dawna zasadzam się na Pragę - bo i blisko, i tanio, jak zauważyłaś. Tylko trochę przeraża mnie ta pogoda. Ja straszny zmarźluch jestem ;-) No, ale jeśli wyjazd był udany, to suuuuper. Jesteś w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 700!!! 28.01.03, 15:45 ja tez chetnie bym sie tam wybrala moze wiosną super by bylo-zazdroszcze birdo,ale jak bede tam jechac to zwroce sie do Ciebie o jakies namiary fajnych ...(wszystkiego) Odpowiedz Link Zgłoś