Dodaj do ulubionych

Kaczyński powiedział, że wyremontuje DK16

IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.06, 07:44
Wczoraj, w czasie odpowiadania na pytania przed głosowaniem nad udzieleniem
wotum zaufania, Kaczyński powiedział, że wyremontuje tę "drogę z Olsztyna to
Ełku" (cytat może być trochę zmieniony). Potem dodał, że chodzi o DK16. Może
nie będzie też problemu z obwodnicą Olsztyna, w końcu jedna jej część będzie
fragmentem tej drogi.

Trzymamy za słowo Pana Premiera!
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: Kaczyński powiedział, że wyremontuje DK16 20.07.06, 12:24
      mowil tez o mieszkaniach i autostradach, takze nie spodziewajmy sie zbyt
      wiele :)
      • Gość: zyz Re: Kaczyński powiedział, że wyremontuje DK16 IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.06, 14:24
        ...i o tym, że osobiście zajmie się stosunkami z Afryką...
        • taras70 Re: Kaczyński powiedział, że wyremontuje DK16 20.07.06, 14:30
          a takze o tym , ze niemozliwe jest, zeby bracia pelnili 2 najwazniejsze funkcje
          w panstwie !
          • Gość: Hehehe Re: Kaczyński powiedział, że wyremontuje DK16 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:15
            I że nikt go nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne...
            • Gość: Lewica na madagask Brawo Premier Tysiąclecia IP: *.ols.vectranet.pl 20.07.06, 17:59
              Tak trzymac Jarek,jestes wielki.
              jestem z Toba.Zawsze na Ciebie głosowałem.Wreszcie łżeelita spusciła nosy na kwintę i podkuliła ogonki.
              Na jesieni bierzemy wszystko.
              To Ja Zeeen - zooologiczny antykomunista ;)
              Jestem żyje , az życ się chce po takich wiadomościach po powrocie z Thaiti
              • Gość: zeeen edico i beonig zamurowało was? IP: *.ols.vectranet.pl 20.07.06, 19:18
                oczekuję na komentarze.
                A...i brawo Macierewicz on oczyści przedpole
                • taras70 Re: edico i beonig zamurowało was? 21.07.06, 00:43
                  oczekujesz komentarzy od lewicy, ale doczekales sie ode mnie !
                  juz wiem , ze jestes jedna z tych mend, ktore "chodza kolo polityki", zeby
                  czegos w zyciu sie doczekac !!! chcialbys dostac cos, czego nie uda sie ci
                  nigdy osiagnac w zwyklej , codziennej pracy , ktora malo cie interesuje !
                  myslisz o celach wielkich i :niech wodz prowadzi !!!
                  zanim , wiec wbijesz sie w "garniturek" i zaczniesz lazic po korytarzach w
                  poszukiwaniu "jakiegokolwiek , niewymagajacego pracy" politycznego etatu , to
                  policz do trzech ! uchronisz siebie i Nas od obciachu ! chyba, ze znajdziesz
                  swoje miejsce w "samoobronie" !!!! bedzie ci potrzebna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • taras70 Re: Brawo Premier Tysiąclecia 20.07.06, 23:08
                o jej , jaki podekscytowany ! gdybys rzeczywiscie byl na Thaiti , to twoje
                podekscytowanie mogloby wynikac z tego, ze ktos ci wlozyl czarny , dlugi ,
                egzotyczny kolek w ... a tak, to nie ma sie czym chwalic ! jako modelowy
                patriota powinienes zbierac truskawki w Polsce i donosic na tych, ktorzy nie
                kupili sobie plazmy, zeby obejrzec expose!
                • Gość: z_forum Brawo Brygady Remontowe PiSu IP: *.olsztyn.mm.pl 23.07.06, 16:48
                  gdansk-oliwa.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?p=7883&sid=61f8a5af9ca85057a2147ee1aab2b604
                  • edico Re: Brawo Brygady Remontowe PiSu 25.07.06, 00:00
                    Chciałbym również doczekać się oceny PiS'uarów dotyczących niebywałego
                    specjalisty w zakresie moralności europejskiej :((
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=10654390&s=0
    • generallo Re: Kaczyński powiedział, że wyremontuje DK16 23.07.06, 16:50
      jeszcze wierzycie tej kaczce dziwaczce :(
      • edico Re: Kaczyńscy = Rydzyk 25.07.06, 00:02
        PiS = RM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka