Dodaj do ulubionych

IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwaga!!!

IP: 195.117.255.* 24.07.06, 15:18
nie polecam! cos strasznego!
knajpe prowadzi nienormalny dziad ktory po 1. traktuje swoje pracownice jak
jakies niewolnice, krzyczy na nie itp a po 2. (i co najwazniejsze) goscie
zagladajacy do jego speluny sa traktowani jak smieci!
mialam "przyjemnosc" byc w ta niedziele na obiedzie - dostalam zupe
pomidorową z wlosem w srodku wiec ja grzecznie zareklamowalam (poprosilam o
nową - logiczne - w kazdej sznaowanej sie knajpie daja nową potrawe i nie
zadaja zazwyczaj jeszcze zaplaty w ramach przeprosin,ale nie wazne)a ten
stary dziad ironiecznie zapytal sie co wymyslilam i dlaczego tak dłubie w tej
zupie, po czym oddal mi moje 4 zł i kazal ISC W PIZDU (dosłownie tak
mowil)!!! w XXI wieku tak sie traktuje klienta????? i to w tak pieknym
miesicie jak Ilawa...szkoda!
takze nie polecam tego miejsca i apeluje aby omijac to miejsce szerowki
łukiem - nie tylko dlatego ze jest tam niedobre jedzenie, bardzo niemily i
chamski wlasciciel ktory wtraca sie w kazde zamowienie jakie sie tam sklada i
sie wymądrza, to jeszcze opieprza swoje kelnerki przy gosciach i krzyczy na
nie!!!
mam nadzieje ze w te wakacje splajtuje mu ta knajpa i ze pojdzie z torbami
ten chamowaty staruch!

Obserwuj wątek
    • Gość: Turystka II Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: 195.117.255.* 24.07.06, 15:26
      Tak sie składa że byłam tam z truystką z warszawy i na pozegnanie szanowny pan
      właściciel pomachał nam środkowym palcem. Zobaczymy jak długo pociągnie on i ta
      jego pozal sie boze knajpa...niech idzie w pizdu!
      • Gość: ojojoj Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 16:01
        Dwie turystki z Warszawy?
    • Gość: cieciu Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.06, 17:39
      Dzięki za ostrzeżenie.
      • Gość: ojojoj Warszawa w Iławie: Porażka!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 18:09
        Nie ma za co. Po prostu lepiej na tę Warszawę uważać.
        • Gość: Blanka O Iławie IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 19:56
          Urodziłam sie w Iławie i tam sie wychowałam. Dzis mieszkam w Olsztynie, ale
          bywam nad Jeziorakiem. Znajomym zawsze polecam Yellow - z widokiem na jeziorko,
          swietna kuchnia (sprawdziłam chyba wszystko) i z rewelacyjnym klimatem.
          A'propos - w ostatnią niedzielę lipca odbywa się tam jedyna w swoim rodzaju
          impreza - regaty oldboyów w klasie optymist, czyli duzi chłopcy (i
          dziewcznynki) ścigają się na najmniejszych żaglówkach na świecie. Po prostu
          rewelacja. Polecam! I nie zrażajcie sie do Iławy przez jednego palanta!
          • Gość: turystka z wawy Re: O Iławie IP: 195.117.255.* 25.07.06, 09:47
            w yellowy bylam rok temu i tez polecam!
            Ilawe nadal bede odwiedzac bo to bardzo ładna miescina ale napewno nie zajze w
            okolice ryby fryty!
        • Gość: turystka z wawy zapraszam do wawy to sie przekonasz!!! nt IP: 195.117.255.* 25.07.06, 09:53
    • Gość: rybcia Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:57
      Krewki knajpiarz z Iławy który posyła warszawskie turystki "w pizdu" powinien
      zostać honorowym patronem akcji prowadzonej przez olsztyńską GW której idea
      ogranicza się do hasła "Przepędzimy tych wstrętnych warszawskich buców z naszej
      pięknej ziemi" ;)
      • Gość: Blanka Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 20:04
        Mój jestem kawałek podłogi, prawda? Nie zrażajcie sie!!! W Iławie jest naprawde
        fajnie i oprócz przereklamowanej Fryty jest wiele innych knajp, całkiem
        fajnych. Chetnie podam adresy.
        Buziaczki
        • Gość: turystka z wawy Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: 195.117.255.* 25.07.06, 09:48
          oprocz ryby fryty jest bardzo fajnie w Ilawie:-)
      • Gość: Zyga Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 20:07
        Bywałem często w tej knajpie przy różnych okazjach i raczej nie potrafie sobie
        TAM wyobrazić opisanej sytuacji. Natomiast łatwo mi sobie wyobrazic te dwie
        panie z Warszawy, bo wiele takich w życiu widywałem.
        • Gość: turystka z wawy to sobie wyobraz! IP: 195.117.255.* 25.07.06, 09:50
          dla mnie ten typ co prowadzi ta knajpe powinien wystepowac w filmach o obozach
          koncentracyjnych jako zolnierz niemiecki!

reszta Ilawy bardzo OK!
        • Gość: Turystka II Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: 195.117.255.* 25.07.06, 10:24
          Słuchajcie wieśniaki! Bo tak sie zachowujecie, Do Iławy przyjeżdżam kilka razy
          w roku i zostawiam tu kupe kasy w związku z tym wymagam od takiego palanta,
          czyli szefa w rybie frycie odrobiny kultury, to takie trudne szanować klienta?
          Akurat z koleżanką byłam czyli z turystką z Warszawy... jejku z Warszawy, co
          mam sie nie przyznawać do tego że jestem z Warszawy bo jakiemuś wieśniakowi sie
          to nie podoba? Kurna skąd sie takie bydło bierze? Nie można już nic napisać?
          Chciałyśmy ostrzec tych którzy chodzą do ryby... bez żadnych złośliwości ale
          wydze że same pustaki sie zaczeły wypowiadać...Tak na marginesie to uwielbiam
          to miasto ale właśnie takie gadki mnie zniechęcają, po co takie bzdury
          gadacie? Macie sie za lepszych? Wątpie... zazdrościcie i tyle...
      • Gość: Turystka II Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: 195.117.255.* 25.07.06, 10:26
        Bez nas i naszej kasy byście zdechli!
        • Gość: Turystka II Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: 195.117.255.* 25.07.06, 10:41
          Zwłaszcza najmądrzejsz rybka, która nie miała do powiedzienia nic
          interesującego... rybka pipka ehehehheeee
        • Gość: zyz Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.06, 10:43
          Dziękujemy, panie dokładnie spełniają wszystkie kryteria. :/
    • Gość: turystka z wawy do Blanka: dzieki za normalne odp z Twojej str a IP: 195.117.255.* 25.07.06, 10:55
      nie chamowate odzywki Twoich poprzedników z Ilawy
      • Gość: zyz Re: do Blanka: dzieki za normalne odp z Twojej st IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.06, 11:03
        Turystka II napisała:
        > Tak sie składa że byłam tam z truystką z warszawy i na pozegnanie szanowny
        pan właściciel pomachał nam środkowym palcem. Zobaczymy jak długo pociągnie on
        i ta jego pozal sie boze knajpa...niech idzie w pizdu! <

Ciekaw jestem: jaki rodzaj turystyki panie uprawiają?

• Gość: Turystka II Re: do Blanka: dzieki za normalne odp z Twojej st IP: 195.117.255.* 25.07.06, 11:10
          Nie ma co dyskutować, byłyśmy miłe a to wy zaczeliście nam jechać że z
          warszawy...to sie zaczęło, nie tak to miało wyglądać
          • ozzy10 U nas na Warmii bydło takie samo jak wszędzie 26.07.06, 09:41
            Nie róbcie scen dziewczyny,dzieki za info.
        • Gość: Fan ZDM Re: do Blanka: dzieki za normalne odp z Twojej st IP: *.chello.pl 26.07.06, 18:00
          >
          > Ciekaw jestem: jaki rodzaj turystyki panie uprawiają?
          >

A szanowny pan z tych turystów, którzy zwiedzają tylko najbliższą agencję towarzyską?
        • Gość: Fan ZDM Knajpiarz wypłacze się red. Wojciechowskiej... IP: *.chello.pl 26.07.06, 18:02
          ... i za parę dni przeczytamy o kolejnym matizie na warszawskich numerach, z którego wysiadły dwie wytapetowane laski z grubymi karkami i złotymi łańcuchami, po czym nie poznały się na głębokim dowcipie właściciela i obrażone wyszły.
    • Gość: Pan Stachu Re: IŁAWA: knajpa "Ryba- Fryta" - Porażka!!! Uwag IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.06, 22:35
      Dżizas... ale beka!!! :))))) Sex-Turystki ze Stolicy...
    • Gość: Hakenbu Ma klimacik ta "Fryta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:30
      ... cóż, właściciel "Fryty" nieco rubaszny jest, nie przeczę, ale podejrzewam
      też, że panie turystki stołeczne zbytnio w pretensjach się rozgościły to i
      facetowi puściły nerwy. Znam ja takie paniusie - typowe roszczeniówy z
      kompleksami wyższości. Dziwię się tedy, że Panie wybrałyście siermiężną i dosyć
      kiczowato urządzoną "Frytę" miast rozkoszować sie wysmakowanym, wspomnianym juz
      na forum "Yellow", czy też ja z kolei polecam bardzo "Tawernę" tuż obok.

Bardzo kulturalna i profesjonalna obsługa i smaczne jedzenie. Sama nazwa
      "Ryba-Fryta" jest nieco absurdalna. Trzeba wczuć się w ten klimat. Taki post PRL
      nieco. Jak się ma odrobinę dystansu to może się nawet podobać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka