giga5 25.07.06, 07:28 Dużo zdrowia i radości w dniu imienin :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luna37 Re: Dziś Krzysztofa!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.07.06, 15:09 wszystkim krzysiom Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dziś Krzysztofa!! 25.07.06, 19:04 Duzo Radosci Panie Krzysztofie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dziś Krzysztofa!! 27.07.06, 12:40 W imieniu wszystkich Krzysztofow swiata mowie; D Z I E K U J E !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Dziś Krzysztofa!! 28.07.06, 07:04 normalnie i ode mnie spóźnione.. ale tez w ta stronę.. ukłony i całusy.. dla Krzysiów..:) sorki.. wszystko jakos ucieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Dziś Krzysztofa!! 25.07.07, 22:30 Dużo dobrego:) Imieninowe buziaki Krzysiu:)* Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Dziś Krzysztofa!! 26.07.07, 07:42 sorki..bez dostepu do netu.. ale przyłączam sie do wszelakich uscisków i buziaków dla wszystkich Krzysiów;) duuzo usmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Dziś Krzysztofa!! 26.07.07, 09:32 Ja tam składałam życzenia kameralnie ale co tam, publicznie też mogę. No więc wszystkiego najlepszego wszystkim Krzysiom, ze szczególnym uwzględnieniem jednego takiego kłótliwego indywiduum :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dziś Krzysztofa!! 26.07.07, 22:12 andulka7 napisała: > Ja tam składałam życzenia kameralnie ale co tam, publicznie też mogę. No więc > wszystkiego najlepszego wszystkim Krzysiom, ze szczególnym uwzględnieniem > jednego takiego kłótliwego indywiduum :DDDD Mile zyczenia od starej forumowej paczki oczywiscie wprawily mnie w doskonaly humor. Wielkie dzieki. Swoja droga to jest mi przykro, ze nie jestem "kłótliwym indywiduum" bo moglbym zaliczyc na swoje konto andulkowe zyczenia. Mieszcze sie jedna w szerokiej grupie "wszystkich Krzysiów"... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Dziś Krzysztofa!! 27.07.07, 09:52 bpkw napisał: Swoja droga to jest mi przykro, ze nie jestem "kłótliwym indywiduum" bo moglbym zaliczyc na swoje konto andulkowe zyczenia. Mieszcze sie jedna w szerokiej grupie "wszystkich Krzysiów"... :)) > W szerokiej grupie "wszystkich Krzysiów" TEŻ się mieścisz. Jakkolwiek na granicy błędu statystycznego :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Dziś Krzysztofa!! 27.07.07, 11:22 Biegnę i ja, aby Krzysia uściskać imieninowo (i nie tylko) oraz pożyczyć dni spełnionych i szczęśliwych:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dziś Krzysztofa!! 28.07.07, 09:12 spinkaa napisała: > Biegnę i ja, aby Krzysia uściskać imieninowo (i nie tylko) > oraz pożyczyć dni spełnionych i szczęśliwych:-)))) Wielkie dzieki brzoza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Dziś Krzysztofa!! 27.07.08, 14:03 To już rok minął, ale życzenia wciąż takie same: Krzysiu, spełniaj marzenia i bądź szczęśliwy - a reszta sama przyjdzie:-))))) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Dziś Krzysztofa!! 28.07.08, 09:39 Mam nadzieję, że zdrówko juz lepiej:)? Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dziś Krzysztofa!! 15.09.08, 14:12 I spineczce i ktosi baaaardzo dziekuje. Troszke pozno, ale tak wyglada moj letni kontakt z netem... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dziś Krzysztofa!! 17.06.09, 21:21 Kto pije ostatki ten jest piękny i gładki wychylim po jednym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Dziś Krzysztofa!! 25.07.09, 10:10 Serdeczne życzenia imieninowe:) Dużo dobrego, Krzysiu:)* Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Dziś Krzysztofa!! 25.07.09, 21:03 Krzysiu - jasnych dni, radosnych dni, przyjaźni i miłości, a także spokoju tego codziennego, dobrego i stabilnego w poczuciu bezpieczeństwa:-) Ściskam mocno z nadzieja, ze kiedyś będzie nam dane... poznać się w realu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dziś Krzysztofa!! 26.07.09, 16:51 Wielkie dzieki za piekne zyczenia; dobrze miec przyjaciol... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dziś Krzysztofa!! 26.07.09, 21:14 Pewnie, ze dobrze mieć . Spóźnione, ale co tam , szczere życzenia trzymania się w tym naszym życiu jak najdłużej w zdrowiu, radości i miłości. Odpowiedz Link Zgłoś