Gość: andy IP: *.makronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:38 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Justyna nie chce amnestii z matury IP: *.ols.vectranet.pl 27.07.06, 21:28 Dokładnie, to jej problem. A dziennikarze szukają tematu na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
theedge Re: Justyna nie chce amnestii z matury 27.07.06, 21:35 Biedactwo sie zszokowalo. Az strach myslec co to bedzie jak ja zycie zweryfikuje a nie jakies pokrecony minister Giertych. Tez sie wtedy nadasa, obrazi i powie - nie chce? :-))) Dziewczyno ciesz sie ze Cie do matury wogole dopuscili :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menisz Re: Justyna nie chce amnestii z matury IP: *.olsztyn.mm.pl 27.07.06, 22:09 Cóż chcecie od dziewczyny, jak nie zdała matury to chociaż ma swoje 5 min. w gazecie. Porąbane moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: I ma rację 27.07.06, 22:54 W moim odczuciu przedwyborczą łaskawą amnestię maturalną Giertychą mogą przyjąć wprost tylko ci, których ambicje kończą się na uzyskanym "kwicie" zaświadczającym o przebywaniu w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Bez łaski panie Giertych 27.07.06, 23:13 www.gazetaolsztynska.pl/?main=15&c=118,3,5628 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Justyna nie chce amnestii z matury IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.07.06, 11:02 Niech się debil uczy,a jak ma ułomność umysłową to na saksy do plewienia truskawek. Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Justyna nie chce amnestii z matury 28.07.06, 21:45 naucz się droga, inteligentna Joasiu czytać ze zrozumieniem, Osoba niepełnosprawna wcale nie musi oznaczać upośledzenia umysłowego kretynko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Brawo, Justyna! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:14 Wielkie brawa dla Justyny! Widać, że jest osobą ambitną i daleko w życiu zajdzie. Wierzę w to. Jeżeli teraz przyjmie świadectwo z rąk Giertycha to nigdy nie dowie się, czy jest ją w stanie samodzielnie zdać. Może skończyć najtrudniejsze studia a zawsze będzie czuła niedosyt. Mam nadzieję, że wśród tych, którym głupi Giertych okazał swą wspaniałomyślność jest więcej ludzi z takimi dylematami. Reszta to tacy, których dewizą życiową będzie cwaniactwo i liczenie na przypadek. Ci świadectwa przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Re: Brawo, Justyna! IP: *.ols.vectranet.pl 28.07.06, 19:00 Gdyby była osobą ambitną to nie polałaby matury i tym bardziej nie opowiadałaby o swojej porażce. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Brawo, Justyna! IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 29.07.06, 07:09 czy to prawda, ze po poprawionej maturze za rok dostaje sie tylko aneks ? czy tegoroczni maturzyści po amnesti całe zycie będą legitymowali się świadectwem ze złym wynikiem z jednego przedmiotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: Brawo, Justyna! IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.06, 07:30 Jak się dalej nie będziesz uczyć i nie uzyskasz świadectwa pomaturalnego, czy ukończenia szkoły wyższej to zabierzesz to świadectwo ze sobą do grobu. Ucz się więc jak dali ci szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Brawo, Justyna! IP: *.ols.vectranet.pl 29.07.06, 11:32 cccc, bardzo mi zaimponowałeś, właśnie tak samo myślę, weźcie się do roboty, a nie liczycie na cud absolwenci takich sobie liceów. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Mikołaj z MEN-u idzie dalej 02.08.06, 00:42 Ja też nie mam większych złudzeń dotyczących prawdziwych powodów tak litościwego postępowania rządowego Mikołaja ;(( fakty.interia.pl/felietony/piasecki/news/Miko%B3aj_z_MEN-u,771135 Odpowiedz Link Zgłoś