Gość: Aga IP: *.chello.pl 14.02.03, 11:55 Czy ktos moglby polecic jakies fajne puby w Olsztynie? Od czasu do czasu przyjezdzamy tu z mezem i zupelnie nie wiemy, gdzie mozna wypic piwo, a gdzie dobrze zjesc. Pozdrawiam Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kern Re: Fajne puby IP: *.chello.pl 19.02.03, 10:52 W Olsztynie nie ma fajnych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Fajne puby 19.02.03, 11:56 Jezeli maz ma krotkie wlosy i gruba szyje o wszystkie puby stoja otworem:) Najwiecej pubow jest na starowce. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Fajne puby 19.02.03, 11:58 Jezeli maz ma krotkie wlosy i gruba szyje o wszystkie puby stoja otworem:) Najwiecej pubow jest na starowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fajne puby IP: *.chello.pl 19.02.03, 13:55 Nie obrazilam sie poniewaz moj maz nie ma grubej szyi. A co? nie lubisz grubych? I skad te podejzenia? Mysle, ze nie wszyscy w Olsztynie sa tak uprzedzeni do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Fajne puby 19.02.03, 17:02 Gość portalu: Aga napisał(a): > Nie obrazilam sie poniewaz moj maz nie ma grubej szyi. A co? nie lubisz > grubych? I skad te podejzenia? Mysle, ze nie wszyscy w Olsztynie sa tak > uprzedzeni do innych. Przepraszam:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL LOKAJ DLA GEJOW. IP: *.skane.se 20.02.03, 03:47 Czy jest w Olsztynie fajny lokal dla gejow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fajne puby IP: *.chello.pl 20.02.03, 09:07 Nie przepraszaj tylko powiedz o jakims fajnym miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin DO AGI 20.02.03, 20:55 Widzę, że nic konkretnego się nie dowiedziałaś, no poza tym, że nie ma żadnych fajnych lokali w Olsztynie. Pozostaje mi Ciebie zaprosić do Elbląga. Jeśli masz chęć przyjechać, to daj temat na forum Elbląga o lokalach, wybór tu mamy dobry i z roku na rok coraz większy. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: IP: *.chello.pl 20.02.03, 22:04 Bardzo ci dziekuje. Chyba zaczne jeździć do Elbląga. Dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek z nikad Re: Fajne puby IP: *.ols.vectranet.pl 21.02.03, 07:12 elbag ma dobry PR przez swoicg forumowiczow a olsztyniacy tak nie lubiacy elblaga i olsztyna tylko potrafia marudzic-wstyd, czy to taki syndrom "warszawki" w wydaniu olsztynskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fajne puby IP: *.chello.pl 21.02.03, 10:57 Mieszkam w "warszawce" i z przykrością muszę przyznać, że warszawskie forum "dorównuje" olsztyńskiemu. Jest to o tyle bolesne, że pochodzę z Olsztyna. Mimo to pozdrawiam Olsztyn. I Elbląg też Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Fajne puby 21.02.03, 12:36 A co Ty mozesz zarzucic olsztynskiemu forum? A co do pubow... przejdzcie sie po starowce. Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Fajne puby 21.02.03, 12:42 Przejśc się i zobaczyć to nie problem, ale jak jest w środku. Więc gdzie iśc w Olsztynie na żarełko? Bo z pewnością odwiedzę was w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Fajne puby 21.02.03, 12:46 Zapraszamy:) nie zapomnij tylko o kasku na glowe bo wszystkie budynki sie rozsypuja:) niestety ja z racji dlugiej nieobecnosci w Olsztynie jestem malo w temacie. Sam jak przyjade to chodze i ogladam z otwarta geba... Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Fajne puby 21.02.03, 12:52 > niestety ja z racji dlugiej nieobecnosci w Olsztynie jestem malo w temacie. > Sam jak przyjade to chodze i ogladam z otwarta geba... Chiałbym zapytać, czy chodzi ci o poadanie w ruinę czy wręcz przeciwnie, bo z tych dwóch powodów można "chodzić z otwartą gębą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt. Re: Fajne puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 16:06 słyszałem,ze pierwszego marca otwierają fajny klub eNka,bedzie tam piwko i dobra muzolka,no i oczywiście super atmosferka(miejsce nie dla karkow i bandytow a dla ludzi,ktorzy chca sobie miło spedzić czas-bez zadym)...a jesli chodzi o miejsca gdzie mozna podjesc to mysle ze na starym miescie pare miejsc sie znajdzie w zaleznosci od gustow smakowych,dla kazdego cos miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Fajne puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 16:54 www.enka.to.pl -sami zobaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_mala_mi Re: Fajne puby 21.02.03, 18:30 mi tam sie podoba w Irish pubie,tylko te ceny;( w ciagu dnia mala grupa(czyli ze 2-3 osoby;) fajnie isc do Express pubu.czesto puszczaja Kult;)ale to tak na marginesie... no i maja fajne lustro w WC;) takie duuuuuuuuuuuuuze:P ale niezaleznie od tego wszystkiego i tak najczesciej ląduje sie z Zoomie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fajne puby IP: *.chello.pl 21.02.03, 22:27 bardzo_mala_mi napisała: > mi tam sie podoba w Irish pubie,tylko te ceny;( > w ciagu dnia mala grupa(czyli ze 2-3 osoby;) fajnie isc do Express pubu.czesto > puszczaja Kult;)ale to tak na marginesie... no i maja fajne lustro w WC;) takie > > duuuuuuuuuuuuuze:P > ale niezaleznie od tego wszystkiego i tak najczesciej ląduje sie z Zoomie...;) A gdzie jest Zoom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fajne puby IP: *.chello.pl 21.02.03, 22:40 Pytam bo 1go marca będę w Olsztynie i chętnie gdzieś bym poszła Odpowiedz Link Zgłoś