Gość: Kinoman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 07:43 Amen... i co teraz? Jakiś "super" czy "hiper"? A może "galeria"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: videodrome "Kurczak malutki"? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.08.06, 09:58 Tak, to faktycznie bardzo wymowne jest.. Nawet na zamknięcie włodarze kina nie byli w stanie się postarać i odejść w glorii i z przytupem. Zamiast tego jakiś 'kurczak' - nie wiem, jak wielkie pokłady dobrej woli trzeba mieć, żeby chodzić do kina na takie filmy (zwłaszcza przy takich cenach za bilet:/). Smutno się robi i tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmiak Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:42 I BARDZO DOBRZE, JA NIE NAWIDZE SYMBOLI PRLU, I POWINNI ICH BURZYC BULDOZERAMI JAK NAJSZYBCIEJ, LACZNIE Z OSIEDLAMI Z PLYT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:48 I co zostanie? Puste pole, Ty i wyroby firmy Sosak & Sosak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: 195.136.48.* 04.08.06, 21:42 Ło Matko! a kiedy Partyzantów przedłużyli aż do Kopernika??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danthe Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.06, 09:21 Szkoda kina choć przyznam że nie byłem już w nim jak otworzyli Helios. Byłem w Kopermiku na paru dobrych filmach: Wejście Smoka, Ostatni Skaut, Uśpieni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buciaczek Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:06 No cóż, czas zgasić światło i zagrac marsza pogrzebowego Nic nie jest wieczne , nawet kino Odpowiedz Link Zgłoś
mfuska Re: Ostatni dzień kina Kopernik 25.08.06, 22:06 Uśpieni a potem koncert SDM to oststnie odwiedziny w KOperniku zakończone "ogladaniem" bo od dobrych paru lat nigdy nic tam ciekawego nie grali kiedy własnie miałm czas i fundusze na kino. nie sprostali nowym czasom, zamiast zciagać ludzi odstraszali i przegrali... została Awangarda która postawiła na styl, innosc i wpadła na pomysł dodatku w postaci miłej kawairni gdzie zamówione napoje (o nazwach takich jak znane filmy) mozna bez problemu wziac na sale. akiedy nie chce sie isc do kina to i tak atmosfera tego miejsca przyciaga. No i sa filmy które nie "ogladaja " sie zbyt dobrze w multipleksach za to bajecznie oglada sie je w ciepłej, troche kameralnej atmosferze starego kina z charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.08.06, 17:38 Gdansk zalatwil Kopernika i Polonie !Po 89 roku byla szansa zeby przyciac gdanskie pazury i postarac sie zeby kina ktore naleza do Neptun Gd przejelo nasze miasto Gdansk nie remontowal kin bo robil to celowo i teraz maja piekny terenik w samym centrum miasta Tak sie robi interesy! Odpowiedz Link Zgłoś