Dodaj do ulubionych

Ostatni dzień kina Kopernik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 07:43
Amen... i co teraz? Jakiś "super" czy "hiper"? A może "galeria"?
Obserwuj wątek
    • Gość: videodrome "Kurczak malutki"? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.08.06, 09:58
      Tak, to faktycznie bardzo wymowne jest.. Nawet na zamknięcie włodarze kina nie
      byli w stanie się postarać i odejść w glorii i z przytupem. Zamiast tego
      jakiś 'kurczak' - nie wiem, jak wielkie pokłady dobrej woli trzeba mieć, żeby
      chodzić do kina na takie filmy (zwłaszcza przy takich cenach za bilet:/).
      Smutno się robi i tyle:(
    • Gość: warmiak Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:42
      I BARDZO DOBRZE, JA NIE NAWIDZE SYMBOLI PRLU, I POWINNI ICH BURZYC BULDOZERAMI
      JAK NAJSZYBCIEJ, LACZNIE Z OSIEDLAMI Z PLYT
      • Gość: MK Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:48
        I co zostanie? Puste pole, Ty i wyroby firmy Sosak & Sosak?
    • Gość: Ania Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: 195.136.48.* 04.08.06, 21:42
      Ło Matko! a kiedy Partyzantów przedłużyli aż do Kopernika??? ;)
    • Gość: danthe Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.06, 09:21
      Szkoda kina choć przyznam że nie byłem już w nim jak otworzyli Helios.
      Byłem w Kopermiku na paru dobrych filmach: Wejście Smoka, Ostatni Skaut,
      Uśpieni......
      • Gość: buciaczek Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:06
        No cóż, czas zgasić światło i zagrac marsza pogrzebowego
        Nic nie jest wieczne , nawet kino
      • mfuska Re: Ostatni dzień kina Kopernik 25.08.06, 22:06
        Uśpieni a potem koncert SDM to oststnie odwiedziny w KOperniku zakończone
        "ogladaniem" bo od dobrych paru lat nigdy nic tam ciekawego nie grali kiedy
        własnie miałm czas i fundusze na kino. nie sprostali nowym czasom, zamiast
        zciagać ludzi odstraszali i przegrali... została Awangarda która postawiła na
        styl, innosc i wpadła na pomysł dodatku w postaci miłej kawairni gdzie
        zamówione napoje (o nazwach takich jak znane filmy) mozna bez problemu wziac na
        sale. akiedy nie chce sie isc do kina to i tak atmosfera tego miejsca przyciaga.
        No i sa filmy które nie "ogladaja " sie zbyt dobrze w multipleksach za to
        bajecznie oglada sie je w ciepłej, troche kameralnej atmosferze starego kina z
        charakterem.
    • Gość: swiatowy Re: Ostatni dzień kina Kopernik IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.08.06, 17:38
      Gdansk zalatwil Kopernika i Polonie !Po 89 roku byla szansa zeby przyciac
      gdanskie pazury i postarac sie zeby kina ktore naleza do Neptun Gd przejelo
      nasze miasto Gdansk nie remontowal kin bo robil to celowo i teraz maja piekny
      terenik w samym centrum miasta Tak sie robi interesy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka