Dodaj do ulubionych

Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kuratora...

IP: *.ols.vectranet.pl 09.08.06, 23:28
Tylko zwierzaki nie mają poglądów politycznych. PiS koniecznie trzeba
wzmocnić przeciw czerwonej komunie. Ten Kaczyński, to jakiś szaman. Leppera
zahipnotyzował, kuratora oświaty urzekł. Powinien więcej jeździć w teren. Bój
się SLD, bój się Platformo!
Obserwuj wątek
    • Gość: sm I bardzo dobrze... IP: 213.195.139.* 10.08.06, 07:47
      ... normalna osoba w normalnej partii. Trzymam kciuki za rozbicie czerwonego
      układu!
      • Gość: korek Re: I bardzo dobrze... IP: *.eranet.pl 10.08.06, 08:00
        z artykułu wynika
        - pani kurator ma skłonności do kłamstw
        - jest nieco infantylna (ach te oczy)
        zapewne ma także liczne zalety
        • Gość: kik Re: I bardzo dobrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:02
          W naszym kraju to normalne, zawsze pchają sie do parii rządzącej i napewno nie z
          uwagi na piękne oczy, a zupełnie bardziej prozaicznych przyczyn, a każdy myślący
          zapewne wie jakich...
          • Gość: obserwator Re: I bardzo dobrze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 09:19
            To raczej świadczy o infantylizmie dziennikarza, nie kuratora.
        • Gość: waran Re: I bardzo dobrze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 09:21
          Korek, przecież to kobieta! Stanowisko już ma, więc chyba nie pcha się po to, po
          co pcha się wielu.
          • Gość: okoń cwana baba IP: 195.42.249.* 10.08.06, 09:46
            A co po stanowisku kuratora jak mozna brnac dalej. Kłamczucha.
            Zareklamowała się jako bezpartyjna, a teraz popłynie z pradem. Musi tak
            działać, dwoje dzieci mąż rencista, a aspiracje się ma.

Jest wzorcowym przykładem tego jak ludzie z wiochy zabitej dechami , mając
            odpowiednie układy pchaja sie do koryta i ryja jak dziki.
            • Gość: korek Re: cwana baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:45
              Kuratorka sprawdzi się w działaniu. To że jest ze wsi niczego jej nie ujmuje.
              Ma małe obycie medialne i stąd ta wpadka. W każdym razie wyszło głupio. Każdy
              ma prawo zapisać się do takiej partii która mu się podoba. Niekiedy wygląda to
              na koniunkturalizm. W tym tak wyglada.
            • Gość: j23 Litości! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:23
              Mąż lekarz medycyny, dwoje bardzo zdolnych dzieci, obydwoje rodzice nie żyją.
              Litości!
              • Gość: hihih Re: Litości! IP: 195.42.249.* 10.08.06, 12:33
                lekarz medycyny z rencink ana głowe
                • mobydickzolsztyna Re: Litości! 10.08.06, 12:38
                  Gość portalu: hihih napisał(a):

> " z rencink ana głowe"

Zca 34i olle iuwnuunx, brubru ?
              • mobydickzolsztyna Re: Litości! 10.08.06, 12:37
                Gość portalu: j23 napisał(a):

> Mąż lekarz medycyny, dwoje bardzo zdolnych dzieci, obydwoje rodzice nie żyją.
                > Litości!

Jeśli to do mnie - to przecież mój domysł nie jest chyba obraźliwy?

Z koniecznością tego typu zagrywek parapolitycznych musi się liczyć każdy, kto
                obejmuje dostatecznie wysokie stanowisko w "firmie" nie prywatnej.
                To taka KONIECZNA gra, podobna do gry przedsiębiorców z organami fiskusa.

Na pograniczu moralności to?
                Tak, ale najpierw dajcie Im moralne Państwo, moralne Społeczeństwo - i dopiero
                WTEDY potępiajcie za choćby najmniejsze odstępstwa od przyzwoitości!
      • maretina Re: I bardzo dobrze... 10.08.06, 21:33
        Gość portalu: sm napisał(a):

> ... normalna osoba w normalnej partii. Trzymam kciuki za rozbicie czerwonego
        > układu!

UKLAD UKLAD UKLAD:)
        jest taka ksiazka pt"paranoja polityczna" polecam:)
    • Gość: okoń Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: 195.42.249.* 10.08.06, 10:50
      Dodam ze załosne to wszystko.
      znam panią Jolę - jak pojawi sie cel to ażeby go osiagnac przed niczym sie nie
      cofnie. tak funcjonuje życie.
      szaraki sa ponad.
      Róbmy kariery, zakładajmy konta, budujmy domy............ oszukujmy, taki kraj
      tacy ludzie.Wielka Pani kurator...........................
    • hontar Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato 10.08.06, 11:19
      Wstyd dla p. Kurator, wstyd dla p. Redy. Ale z drugiej strony rozumiem wasz
      wybór chcecie mieć stanowiska trzeba płacić jakąś cenę, bo pewnie wstąpienie do
      pis było warunkiem zachowania posady. Dla jednych zapisanie się do takiej
      partii jak PiS byłoby ceną zbyt wysoką dla innych nie.
      Jaki kraj, takie obyczaje z każdym dniem gorzej.
      • Gość: lolek Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:13
        Stado wilków i hien wyjących z daleka, bo nie mogą ugryźć. Ja, Polak o
        lewicowych poglądach wstydzę się za to, że forumowicze nie mając argumentów
        wylewają pomyje na ludzi, którzy sobie absolutnie na to nie zasłużyli. Tak
        naprawdę, co Was to obchodzi? Wam to szkodzi w jakiś sposób? Wielokrotnie
        czytałem na tym forum brednie o ludziach, których dobrze znam.
        • Gość: L.O Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 07:57
          Lewicowy "Polaku" też jesteś w tym stadzie. Tylko Ty przyjąłeś rolę czopka.
          Można i tak.
      • Gość: obserwator [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mobydickzolsztyna A może jest inne wytumaczenie 10.08.06, 12:18
      Za czasów komuny, jeśli ktoś bezpartyjny był na stanowisku (rodzynek nie częsty,
      ale się zdarzał) był z zasady obiektem nacisku: - aby się jednak zapisał do PZPR-u.

Często spryciule, aby "nie wpaść do latryny", sami "wsadzali nogę do nocnika" -
      czyli sami zapisywali się do "sojuszniczego" Stronnictwa Demokratycznego albo do
      Zjednoczonego Stronnictwa Ludowego (po 1989 przemianowanego prawem kaduka na PSL
      - a w latach 40-tych ZSL-owcy RAZEM z PPR-owcami zliwidowali, zamordowali
      mikołajczykowską PSL).

Jakoś przyjęło się wtedy uważać, że to była MNIEJSZA hańba.

Może więc TERAZ, mając ministra z LPR-u, ktoś szukając tarczy przeciw naciskom z
      tej strony - wybiera świadomie "silniejszego brata w koalicji", czyli PiS i
      sądzi, że TERAZ to Pan Giertych może mu nafiukać?
      Mniejsze zło?
      • bpkw Tylko partia Kaczora....)))))) 10.08.06, 12:57
        "Marcin Wojciechowski: Przez telefon zapytałem, czy to prawda, że od soboty jest
        Pani w PiS. Odpowiedź brzmiala stanowczo, że "nic podobnego nie miało miejsca".
        Po 15 minutach zadzwoniła Pani do mnie z potwierdzeniem członkostwa w PiS.
        Dlaczego najpierw Pani zaprzeczyła?"

Po 15-stu minutach Pani Kurator "przypomniała" sobie, że jest CZŁONKIEM PiS.
        Trochę rozumiem Panią Jolę; o czymś takim najlepiej zapomnieć.
        Tylko, że jednak nie wolno; jeśli PiS da, to i PiS może zabrać...:)))

Wszak stare przysłowie mówi;

Tylko partia kaczora
        zrobi z Ciebie KURATORA"
        • Gość: old_nick "Nasz naród jak lawa..." IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 13:10
          Ucz się, młodzieży, ucz! Dokładnie tak to wyglądało w latach 40. i 50... a
          potem to juź szło całkiem łatwo.
        • Gość: okoń Re: Tylko partia Kaczora....)))))) IP: 195.42.249.* 10.08.06, 14:07
          czyli odpowiedz nasuwa nam sie sama . Kłamczucha. Tra lalalala.
          I to jaka. A może cierpi na amnezje i co 15 minut pojawiaja się w niej
          przebłyski świadomości.

Brzeydkie to . Swoim udziałem w PIS-ie daje wyraz tego jaki jest obraz jej
          nominacji, przeciez glóśno o tym było.
          art" kurator juz z papierami"

Pozdrawiam. Cos z ta moralnoscią u pani Joli niebardzo
          • Gość: olsztynianka Re: Tylko partia Kaczora....)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:47
            Pani Jolu, po prostu wstyd!
    • Gość: vic Towarzysz REDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:46
      A ten du....k do czego jeszcze się zapisze? Mówi-prywatna sprawa. To jest brak
      honoru i kręgosłupa p. Reda, a nie prywatna sprawa. Trzymaj palec dalej....
      • Gość: artur Re: Słów mi brak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:33
        Bezczelna baba.Ale jej J. Kaczyński zaimponował. Powiada człowiek z charyzmą.
        Krętaczko Ty jedna. Nie wstąpiła do partii, a za 15 minut wstąpiła.
        Dorwało się babsko do koryta i ryje jak...I co Ci paniuśku pozostanie jak PIS
        na taczce wywiozą a Ciebie jak Jagnę z g...... wytaplają.
        Aktywistka.
        • Gość: MIklaś Pani Jola to kłamczucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:36
          Powoli Gregorczuk zatraca się w swoich kłamstwach i nudza mnie te same
          przemówionka jak na akademii z okazji święta pracy. Ta sama wyuczona mina, te
          same, na pozór nic nie znaczące gesty, a potem gra i jeszcze raz gra.
          I twarz kamienna i skromna fryzurka, nienaganny strój nadający powagi
          niepowaznej Pani
      • Gość: Jolanta Gregorczuk Pozdrowienia dla forumowiczów IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.06, 17:43
        Szanowni Państwo,
        Media elektroniczne to rzeczywiście fantastyczny wynalazek, jednakże nie
        pozbawiony wad. Dziękuję serdecznie za zainteresowanie moją osobą. Dzięki
        niektórym z Państwa wiele ciekawego dowiedziałam się o sobie. Pozdrawiam
        szczególnie gorąco Panią, która dziś pisze z IP: 195.42.249.*, a od czerwca
        dostarcza mi niezwykłych wrażeń.
        Jeśli moją decyzją obraziłam Państwa zasady moralne, to proszę mi wybaczyć,gdyż
        nie to było moją intencją. Nikt nie jest doskonały. Staram się z każdej sytuacji
        wyciągać wnioski . Za swoje błędy płacę zawsze sama i rzadko proszę innych o pomoc.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Henryka Re: Pozdrowienia dla forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 18:26
          Pani Jolu takie zycie.
          Bedąc osoba publiczną należy liczyc sie z tym iz zawsze bedziemy mieli wrogow
          oraz przyjaciół. Kazdy kogo nazwisko pojawia sie tam i ówdzie powinien byc
          tego swiadom. Mysle iz nie ma sensu brnac w dyskusje, chociac mysle ze decyzja
          pani odnosnie wstapienia do PIS-u nie nalezala do najbardziej trafnych.

pozdrawiam
        • Gość: old_nick Re: Pozdrowienia dla forumowiczów IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 18:49
          Gość portalu: Jolanta Gregorczuk napisał(a):
          > Szanowni Państwo, Media elektroniczne to rzeczywiście fantastyczny wynalazek,
          jednakże nie > pozbawiony wad (...) <

Szanowna Pani,
          w ustach osoby publicznej stwierdzenie o "wadach" jest nie tylko wyrazem
          prywatnych wrażeń; może okazać się również zapowiedzią jakichś konkretnych
          działań. Czy mogę prosić o wyjaśnienie: jakież to "wady" mediów elektronicznych
          miała Pani na myśli?
          • maretina Re: Pozdrowienia dla forumowiczów 10.08.06, 21:36
            Czy mogę prosić o wyjaśnienie: jakież to "wady" mediów elektronicznych
            >
            > miała Pani na myśli?
            >
            1) ze sa
            2) ze nie kontroluje ich ktos z pisu
            3) ze nie nalezymy do pisu a powinnismy:)
        • Gość: SZkoda dyskusji Re: Pozdrowienia dla forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:03
          Nie mam zamiaru dyskutowac z Pania Gregorczuk.Moja opinia jest następujaca:
          Kazdy orze jak może jesli cel wymaga takich poświeceń jak wstąpienie do PIS-u
          czemu nie, tylko co dalej
          • Gość: SPRAWIEDLIWY Re: Pozdrowienia dla forumowiczów IP: *.kalisz.mm.pl 10.08.06, 20:57
            Przeczetałem
        • Gość: bliska Ci osoba Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:46
          Pozdrawiam serdecznie Droga Jolu i pragne Ci zakomunikować,ze IP:o numerze
          195.42.249 nie nalezy do mnie .Jako osoba inteligentna powinnas o tym
          wiedzieć.....Swoją drogą naruszyaś dobre imię, i zasady moralne,jednak wierzę,
          że nie było to Twoją intencją.Zbyt wiele krzywd dokonałaś nie właciwej osobie i
          w odpowiednim momencie wyciagniesz stosowne wnioski i dokonasz przebudzenia.
          Swoją droga dziekuję za dostarczenie wrażeń.Serdeczne pozdrawiam
        • Gość: bliska Ci osoba Re: Pozdrowienia dla forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:37
          Serdecznie Ciebie pozdrawiam i pragnę Ci zakomunikować ,ze posty wysyłane
          z IP:195.42.249 nie należą do mnie.Jako osoba inteligentna ,wykształcona
          powinnaś o tym wiedzieć...Bedąc w błedzie wyrządziłaś wiele krzywd , naruszyłaś
          dobre imię i nzasady moralne. Jednak wierzę,że nie było to Twoją intencją-
          wyciagniesz wnioski i dokonasz przebudzenia.Swoją drogą cieszę się ,że jesteś
          w dobrej kondycji intelektualnej i fizycznej ,aczkolwiek pragnę Cie
          poinformować,że Twoje działania-wiemy obydwie jakie...nigdy na mnie nie robiły
          wrażenia. Szkoda Twoich starań i chyba jesteś w stanie to zrozumić.
          serdecznie pozdrawiam tak bliską mi osobę
        • Gość: osa Re: Pozdrowienia dla forumowiczów IP: 195.42.249.* 29.12.06, 15:50
          No i stało sie sprawiedliwość wzieła górę nad pazernościa i oszustwem
    • Gość: wap Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.aster.pl 10.08.06, 20:48
      To wypisz, wymaluj jak z moją Jadźką, która w latach 70 otrzymała stanowisko
      wicedyrektora szkoły. Zaraz zapisała się do partii i już żyła długo i
      szczęśliwie.Niech więc pani kurator nie wygłupia się z tymi swoimi poglądami.
      Dzieci to czytają.
      • Gość: też nauczyciel Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:32
        Warmińsko-mazurski kurator oświaty działa na terenie zbliżonym do Belgii, nieco
        mniejszym od całej Holandii i większym od Luksemburga. Zatem ten "pierwszy
        nauczyciel" w regionie powinien byc nauczycielem wyjatkowym (gruntownie
        wykształconym, przez co rozumiem conajmniej stopien doktora, szlachetny w
        postępowaniu, utalentowany organizacyjnie, posiadający dorobek naukowy- ten
        bowiem świadczy że wypowiada sie w sposób udokumentowany na szereg spraw). Ta
        pani jest dość mocno od w/w cech oddalona, z gimnazjum której dzieciaki wynoszą
        NIEKOMPLETNE i błędnie oraz niechlujnie wypełnione dokumenty gdy udają się do
        Liceum. Czyli w najprostszych organizacyjnych sprawach -klops. Konkurs na
        stanowisko kuratora był jaki był. O tym szkoda pisać. Wojewoda pewnikiem długo
        nie potrwa na swoim stołeczku, bowiem naprawdę trudno go będzie utrzymać.
        Chłopina poza chęcią zarobienia grosiwa i wpisu do CV ambicji i umiejętności
        managera ani zarządcy gospodarczego nie posiada. Zatem nowy wojewoda (w/g
        kalkulcji tej pani) będzie miał sporą niezręczność wyrzucać nieudacznika, bo
        ten w PiS. Otóż niekoniecznie tak byc musi. Przykład ARiMR gdzie "wybrany" nie
        pogrzał długo. Szkoda, że nadzieje wyborców gasną.
    • maretina Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato 10.08.06, 21:33
      te oczy.....one odpychaja a nie przyciagaja. gdyby wzrok mogl zabijac to
      kaczory nie musialyby mowic "spieprzaj dziadu":)
      • Gość: ktoś Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:10
        jakby nie było oczywistym jest ze kurator zapisała sie do PIS-u z bardzo
        prozaicznych przyczyn - utrzymania sie na stołku przynajmniej przez te kadencje
        • Gość: wielikie głaza Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 17:13
          Jaja z tym przyciaganiem i to niezłe.
          Czy Pani kurator nosi okulary?
          • Gość: Lilka Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 17:23
            Nie, nie nosi okularów, ale może nosi soczewki.
            • Gość: Borus Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.06, 17:54
              "Die zwei braunen Augen von meinem Schatz
              die haben mich in die weite Welt geschickt.
              Da musst ich Abschied nehmen
              vom allerliebsten Platz!"
              • Gość: Gość Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:23
                Borus mów po Polsku. Za gadanie po Niemiecku skończysz jak Gunter Grass -
                blaszanym bębenkiem dostaniesz po łbie.
                • Gość: Dżem Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 01:12
                  Pani kurator chwyta się "stołków" jak tonący brzytwy :)
                  • Gość: hanka.o Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.olsztyn.mm.pl 27.08.06, 15:39
                    Święty Antoni, Święty Antoni, rozum zgubiłam pod miedzą, oj co to będzie, oj co
                    to będzie, gdy się ludziska dowiedzą?
        • Gość: Alla Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:44
          Pani kurator działa baaardzo zachowawczo.. z jednej strony PIS, a z drugiej
          strony dała Małkowskiej, Grygorczyk i Antczak dyrektorskie stołki...
          .. Bogu świeczkę, diabłu ogarek?????
          • Gość: Alla Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:45
            cd.
            www.ko.olsztyn.pl/pracownicy_ko.htm
            • Gość: luna37 Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.08.06, 18:08
              rozumiem że B. gregorczyk to tylko zbieżność nazwisk z nasz p. kurator..;);P
              • Gość: kika Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.ols.vectranet.pl 27.08.06, 18:18
                Barbara Grygorczyk Dyrektor, zbieżność.
                • Gość: Murof Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:36
                  Podobne przyciąga podobne. Obydwoje mają ku..ki w oczach.
                  • Gość: independent woman Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.08.06, 13:26
                    podbijam, bo dobre i mocne :)
                  • Gość: murof jaśniej Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.ols.vectranet.pl 29.08.06, 18:14
                    Murof, jaśniej, bo nie kumam, jestem blondynką. Aż tak z bliska obydwoje
                    widziałeś? Jesteś biseksualistą, czy jak?
                    • Gość: Murof Re: Brązowe oczy lidera przyciągają do PiS kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:23
                      Odpowiedziałaś sobie - jesteś blondynką. Nie kumaj ( nie myśl), u Ciebie to
                      jest zbyt bolesny proces.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka