Gość: rita Re: 20000 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 16:59 Gratulacje - chyba ci pomogłam - dzielisz się nagrodą, ale trafiłam ciekawe co dostaniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiking_elblag Re: 20000 22.02.03, 17:01 GDYBY NIE ELBLĄŻANIE TO BYŚCIE JESZCZE NIE OSIĄGNĘLI TEGO MEMENTU;P NO DOBRA, WY TEŻ MACIE MAŁY UDZIAŁ NA FORUM ELBLĄGA. GRATULACJE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: 20000 22.02.03, 17:02 Marze o dyktafonie, takim od Michnika... Rita, jeszcze kilka Twoich watkow o Olsztynie i Warszawe dogonimy... Odpowiedz Link Zgłoś
wiking_elblag Re: 20000 22.02.03, 17:36 CO JA WIDZĘ, OLSZTYNIACY ROBIA TO SAMO CO BYŁO NIEGDYŚ DOMENĄ ELBLĄŻAN. I TE SŁOWA WYPOWIEDZIAŁ CZŁOWIEK, KTÓRY ZAWSZE NAJWIĘCEJ SZCZEKA NA ELBLĄG. HAHA ZAPISZCIE TO GDZIEŚ W KARTACH HISTORII. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: 20000 22.02.03, 17:50 Zauwazylem, ze kazdego dnia tylko 1 osoba pojawia sie z Elblaga. Raz to jest arystkrata, elblazanin, michal innym razem wiking. Macie 1 komputer czy to wszystko pisze 1 osoba, zmieniajac nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: 20000 IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 20:15 Gratulacje dla beinga za 20 tysięcy. Kogo będziesz nagrywał na tym dyktafonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: 20000 IP: 213.76.0.* 22.02.03, 20:32 Being28.Moje gratulacje.Zasłużyłeś na ten dyktafon. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: 20000 22.02.03, 20:54 20000 to zasluga wszsytkich forumowiczow. Niewazna jest ilosc, ale jakosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: 20000 IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 23:55 Coś redakcja ani mru-mru o tym dyktafonie dla beinga, a przecież wszystko jest ustalone i jasne jak słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: 20000 22.02.03, 23:57 oni teraz ważniejsze sprawy (czyt.afery) maja na głowie :) a dyktafony teraz są w cenie (sprawne) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: 20000 23.02.03, 11:58 Drogi being28, gratulujemy 20-tysięcznika. Niestety, z dyktafonu Adama Michnika nici - na razie ma go prokuratura, a potem naszemu szefowi może być jeszcze potrzebny... Ale redakcja olsztyńska ufunduje na pewno nagrodę, choć pewnie skromniejszą. Czy mógłbyś wysłać swoje dane (adres, telefon) na adres redakcji: redakcja@olsztyn.agora.pl Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 20000 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 20:58 nieśmiało chcialabym przysłać na wasz adres komplet szklanek żywca dla beinga, czy mogę ? Proszę o podanie waszego adresu, jeśli to tajemnica może być bez odpowiedzi pozdrawiam rita Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Do rity 23.02.03, 21:18 Wyslalem swoj poznanski adres dla kathy albo edycie. Nie wiem czy jest sens bo napewno szklanki potluka sie. Moze kiedys odbiore osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 21:25 pewnie , że mogą być u mnie, ale nie wiem czy ty w całości zawiziesz do Olsztyna, wiesz ile pucharów kryształowych rozbiłam w podróży - nie dużo, ale jednak. Ty mieszkasz w Poznaniu w domu studenckim czy na kwaterze? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: do beinga 23.02.03, 21:28 Gość portalu: rita napisał(a): > pewnie , że mogą być u mnie, ale nie wiem czy ty w całości zawiziesz do > Olsztyna, wiesz ile pucharów kryształowych rozbiłam w podróży - nie dużo, ale > jednak. Ty mieszkasz w Poznaniu w domu studenckim czy na kwaterze? Jak chcialas to wyslac? Mieszkam w mieszkaniu studenckim. I mam stale lacze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest w ogole takie cos jak dom studencki? Czy to jest akademik? Po prostu wynajmujemy mieszkanie w bloku. W tzw desce, czyli 20 klatek, 10 pieter:))) Wczoraj zabijalem robaki w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 21:33 wiesz co , znam to , kolomnie w bloku mieszkają studenci w jednym mieszkaniu, nie wiem ilu ich jest , ciągle przychodzą do mnie po piwo i papierosy - dobrze piwują. Ty wiesz , że moja Paulina chciała studiować w Poznaniu na filolofii szwedzkiej lecz ją nie puściłam, bałam sie , czy myślisz, że dziewczyna powinna wyjeżdzać z domu w obcy teren ?- osądż po sobie i innych , czy dobrze zrobilam. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: do beinga 23.02.03, 21:42 Gość portalu: rita napisał(a): > wiesz co , znam to , kolomnie w bloku mieszkają studenci w jednym mieszkaniu, > nie wiem ilu ich jest , ciągle przychodzą do mnie po piwo i papierosy - dobrze > piwują. Ty wiesz , że moja Paulina chciała studiować w Poznaniu na filolofii > szwedzkiej lecz ją nie puściłam, bałam sie , czy myślisz, że dziewczyna powinna > > wyjeżdzać z domu w obcy teren ?- osądż po sobie i innych , czy dobrze zrobilam. Szkola zycia, bez rodzicow. Moja mama do tej pory nie wierzy, ze umiem gotowac, prac, sprzatac itp. Z drugiej strony Krakow to duze miasto i nie gdzie wyjechac. Ja wyjechalem bo w Olsztynie moglem byc geodeta lub budowlancem. nie wiem jak w krakowie, ale w Poznaniu takie sprzeczki jak Olsztyn-kontra-Elblag to male piwo. Tutaj jest kolebka polskosci, najlepsi, najbogatsi, najbardziej pracowici i jeszcze wiele podobnych epitetow. I wiekszosc nie wie gdzie jest Olsztyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 21:50 to prawda - pewnie nie wrócisz do Olsztyna, takie właśnie jest życie. Poznań - misto bizmesmenów , masz tam duże szanse wybicia sie, cholera , umiesz gotować, sprzątać , prać - to twoja osobowość na giełdzie dziewczyn wzrasta. Musze poradzić dziewczynom by szukały chłopaków , nie mamisynków lecz wśród sudentów przyjezdnych Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: do beinga 23.02.03, 21:57 Gość portalu: rita napisał(a): > to prawda - pewnie nie wrócisz do Olsztyna, takie właśnie jest życie. > Poznań - misto bizmesmenów , masz tam duże szanse wybicia sie, cholera , umiesz > > gotować, sprzątać , prać - to twoja osobowość na giełdzie dziewczyn wzrasta. > Musze poradzić dziewczynom by szukały chłopaków , nie mamisynków lecz wśród > sudentów przyjezdnych Mam dziewczyne w Warszawie wiec moze praca w stolicy:) Albo w Elblagu bo w olsztynie to jeszcze zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 22:00 może wyjedżcie do Rosji, tam podatek liniowy i wszystko idzie w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: do beinga 23.02.03, 22:06 Gość portalu: rita napisał(a): > może wyjedżcie do Rosji, tam podatek liniowy i wszystko idzie w dobrym kierunku > . Moge wyjechac ale w druga strone. Spedzilem wakacje w kaliforni, ze szmata w reku, ale po przyjezdzie do Polski plakalem bo tej biedy i syfu nie moglem zniesc. Jest ogromna roznica. Zreszta sama widzisz czytajac watki zwiazane z wladza na naszym forum, ze jeszcze dlugo nie bedzie poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 07:06 dostałam adres od Edyty - spodziewaj się tych szklanek, spakuję je tak by się nie rozbiły, każda szklanka ma firmowe opakowanie to nie powinno nic się im stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 11:30 szklanki w drodze - za 48 godzin powinny być, posłałam ekspresem Odpowiedz Link Zgłoś