22.02.03, 16:57

Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: 20000 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 16:59
      Gratulacje - chyba ci pomogłam - dzielisz się nagrodą, ale trafiłam
      ciekawe co dostaniesz ?
      • wiking_elblag Re: 20000 22.02.03, 17:01
        GDYBY NIE ELBLĄŻANIE TO BYŚCIE JESZCZE NIE OSIĄGNĘLI TEGO MEMENTU;P

NO DOBRA, WY TEŻ MACIE MAŁY UDZIAŁ NA FORUM ELBLĄGA.

GRATULACJE!!!!!!!
      • being28 Re: 20000 22.02.03, 17:02
        Marze o dyktafonie, takim od Michnika...
        Rita, jeszcze kilka Twoich watkow o Olsztynie i Warszawe dogonimy...
        • wiking_elblag Re: 20000 22.02.03, 17:36
          CO JA WIDZĘ, OLSZTYNIACY ROBIA TO SAMO CO BYŁO NIEGDYŚ DOMENĄ ELBLĄŻAN. I TE
          SŁOWA WYPOWIEDZIAŁ CZŁOWIEK, KTÓRY ZAWSZE NAJWIĘCEJ SZCZEKA NA ELBLĄG.

HAHA
          ZAPISZCIE TO GDZIEŚ W KARTACH HISTORII.
          • being28 Re: 20000 22.02.03, 17:50
            Zauwazylem, ze kazdego dnia tylko 1 osoba pojawia sie z Elblaga. Raz to jest
            arystkrata, elblazanin, michal innym razem wiking. Macie 1 komputer czy to
            wszystko pisze 1 osoba, zmieniajac nicki?
            • Gość: jd Re: 20000 IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 20:15
              Gratulacje dla beinga za 20 tysięcy. Kogo będziesz nagrywał na tym dyktafonie?
              • Gość: thor Re: 20000 IP: 213.76.0.* 22.02.03, 20:32
                Being28.Moje gratulacje.Zasłużyłeś na ten dyktafon.
                • koobra Re: 20000 22.02.03, 20:46
                  gratulacje :) 20000 to nie byle co !!
            • arystokrata_el Re: 20000 22.02.03, 20:47
              Jakby co to ja jestem codziennie.
              • bardzo_mala_mi Re: 20000 22.02.03, 20:52
                ale pod roznymi nickami?;):P
                • being28 Re: 20000 22.02.03, 20:54
                  20000 to zasluga wszsytkich forumowiczow. Niewazna jest ilosc, ale jakosc...
                  • bardzo_mala_mi Re: 20000 22.02.03, 20:59
                    ale beton;)
                    • Gość: jd Re: 20000 IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 23:55
                      Coś redakcja ani mru-mru o tym dyktafonie dla beinga, a przecież wszystko jest
                      ustalone i jasne jak słońce.
                      • koobra Re: 20000 22.02.03, 23:57
                        oni teraz ważniejsze sprawy (czyt.afery) maja na głowie :) a dyktafony teraz są
                        w cenie (sprawne)
        • redakcja Re: 20000 23.02.03, 11:58
          Drogi being28, gratulujemy 20-tysięcznika. Niestety, z dyktafonu Adama Michnika
          nici - na razie ma go prokuratura, a potem naszemu szefowi może być jeszcze
          potrzebny... Ale redakcja olsztyńska ufunduje na pewno nagrodę, choć pewnie
          skromniejszą. Czy mógłbyś wysłać swoje dane (adres, telefon) na adres redakcji:
          redakcja@olsztyn.agora.pl
          Roman Antonowicz
          • Gość: rita Re: 20000 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 20:58
            nieśmiało chcialabym przysłać na wasz adres komplet szklanek żywca dla beinga,
            czy mogę ?
            Proszę o podanie waszego adresu, jeśli to tajemnica może być bez odpowiedzi
            pozdrawiam
            rita
            • being28 Do rity 23.02.03, 21:18
              Wyslalem swoj poznanski adres dla kathy albo edycie. Nie wiem czy jest sens bo
              napewno szklanki potluka sie. Moze kiedys odbiore osobiscie?
              • Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 21:25
                pewnie , że mogą być u mnie, ale nie wiem czy ty w całości zawiziesz do
                Olsztyna, wiesz ile pucharów kryształowych rozbiłam w podróży - nie dużo, ale
                jednak. Ty mieszkasz w Poznaniu w domu studenckim czy na kwaterze?
                • being28 Re: do beinga 23.02.03, 21:28
                  Gość portalu: rita napisał(a):

> pewnie , że mogą być u mnie, ale nie wiem czy ty w całości zawiziesz do
                  > Olsztyna, wiesz ile pucharów kryształowych rozbiłam w podróży - nie dużo,
                  ale
                  > jednak. Ty mieszkasz w Poznaniu w domu studenckim czy na kwaterze?

Jak chcialas to wyslac? Mieszkam w mieszkaniu studenckim. I mam stale
                  lacze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest w ogole takie cos jak dom studencki? Czy to
                  jest akademik? Po prostu wynajmujemy mieszkanie w bloku. W tzw desce, czyli 20
                  klatek, 10 pieter:))) Wczoraj zabijalem robaki w nocy...
                  • Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 21:33
                    wiesz co , znam to , kolomnie w bloku mieszkają studenci w jednym mieszkaniu,
                    nie wiem ilu ich jest , ciągle przychodzą do mnie po piwo i papierosy - dobrze
                    piwują. Ty wiesz , że moja Paulina chciała studiować w Poznaniu na filolofii
                    szwedzkiej lecz ją nie puściłam, bałam sie , czy myślisz, że dziewczyna powinna
                    wyjeżdzać z domu w obcy teren ?- osądż po sobie i innych , czy dobrze zrobilam.
                    • being28 Re: do beinga 23.02.03, 21:42

> wiesz co , znam to , kolomnie w bloku mieszkają studenci w jednym
                      mieszkaniu,
                      > nie wiem ilu ich jest , ciągle przychodzą do mnie po piwo i papierosy -
                      dobrze
                      > piwują. Ty wiesz , że moja Paulina chciała studiować w Poznaniu na filolofii
                      > szwedzkiej lecz ją nie puściłam, bałam sie , czy myślisz, że dziewczyna
                      powinna
                      >
                      > wyjeżdzać z domu w obcy teren ?- osądż po sobie i innych , czy dobrze
                      zrobilam.

Szkola zycia, bez rodzicow. Moja mama do tej pory nie wierzy, ze umiem
                      gotowac, prac, sprzatac itp. Z drugiej strony Krakow to duze miasto i nie
                      gdzie wyjechac. Ja wyjechalem bo w Olsztynie moglem byc geodeta lub
                      budowlancem. nie wiem jak w krakowie, ale w Poznaniu takie sprzeczki jak
                      Olsztyn-kontra-Elblag to male piwo. Tutaj jest kolebka polskosci, najlepsi,
                      najbogatsi, najbardziej pracowici i jeszcze wiele podobnych epitetow. I
                      wiekszosc nie wie gdzie jest Olsztyn:)
                      • Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 21:50
                        to prawda - pewnie nie wrócisz do Olsztyna, takie właśnie jest życie.
                        Poznań - misto bizmesmenów , masz tam duże szanse wybicia sie, cholera , umiesz
                        gotować, sprzątać , prać - to twoja osobowość na giełdzie dziewczyn wzrasta.
                        Musze poradzić dziewczynom by szukały chłopaków , nie mamisynków lecz wśród
                        sudentów przyjezdnych
                        • being28 Re: do beinga 23.02.03, 21:57

> to prawda - pewnie nie wrócisz do Olsztyna, takie właśnie jest życie.
                          > Poznań - misto bizmesmenów , masz tam duże szanse wybicia sie, cholera ,
                          umiesz
                          >
                          > gotować, sprzątać , prać - to twoja osobowość na giełdzie dziewczyn wzrasta.
                          > Musze poradzić dziewczynom by szukały chłopaków , nie mamisynków lecz wśród
                          > sudentów przyjezdnych

Mam dziewczyne w Warszawie wiec moze praca w stolicy:) Albo w Elblagu bo w
                          olsztynie to jeszcze zobaczymy.
                          • Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 22:00
                            może wyjedżcie do Rosji, tam podatek liniowy i wszystko idzie w dobrym kierunku.
                            • being28 Re: do beinga 23.02.03, 22:06

> może wyjedżcie do Rosji, tam podatek liniowy i wszystko idzie w dobrym
                              kierunku
                              > .

Moge wyjechac ale w druga strone. Spedzilem wakacje w kaliforni, ze szmata w
                              reku, ale po przyjezdzie do Polski plakalem bo tej biedy i syfu nie moglem
                              zniesc. Jest ogromna roznica. Zreszta sama widzisz czytajac watki zwiazane z
                              wladza na naszym forum, ze jeszcze dlugo nie bedzie poprawy.
                              • Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 07:06
                                dostałam adres od Edyty - spodziewaj się tych szklanek, spakuję je tak by się
                                nie rozbiły, każda szklanka ma firmowe opakowanie to nie powinno nic się im stać
                                • Gość: rita Re: do beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 11:30
                                  szklanki w drodze - za 48 godzin powinny być, posłałam ekspresem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka