Dodaj do ulubionych

Rywin przed komisją

IP: 213.76.0.* 22.02.03, 21:21
Eh.Napaliłem się i czekałem jak dziecko na cukierka,a tu totalna klapa.Rywin
i jego pełnomocnicy byli do bani.Lew pomruczał tylko coś pod nosem i odmówił
składania zeznań.Jednak nie ma to jak Michnik:-)
Obserwuj wątek
    • being28 Re: Rywin przed komisją 22.02.03, 23:01
      Rywin i Kwiatkowski nie popisali sie. W megaspisek Michnika nie wierze. Dla
      rozkrecenia afery przydaloby sie samobojstwo jednego z uczestnikow.
      Slowik wrocil do kraju, a mieszal podobno z otoczeniem Walesy. A tutaj nagle
      Falandysz umiera...
      • koobra Re: Rywin przed komisją 23.02.03, 00:02
        zachowanie tych dwóch Panów to istna farsa, nie wiem jaki będzie finał ,ale
        jeśli wszystko wróci do porządku dziennego ,to w naszym kraju chyba szybko
        dobrze nie będzie ,nie wiem jak innym farumowiczom ,ale w komisji sermowej
        numerem jeden jest dla mnie Pan Smolana ,jego inteligencja i fachowość poraża
        moje szare komórki
        • rydym.op.pl Re: Rywin przed komisją 23.02.03, 07:36
          Taka jest moim zdaniem polska rzeczywistość. Arogancja ludzi władzy jesze raz
          została zaakcentowana. Oni się nikogo nie boją. Mam nadzieję, iż ta sprawa
          wpłynie korzystnie na zmianę zachowań wielu osób z kręgu tzw. ludzi władzy, w
          tym Pana Kwiatkowskiego i Rywina. Pozdrawiam.
      • Gość: detritus Re: Rywin przed komisją IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 03:48
        > A tutaj nagle Falandysz umiera...

I tu oddam gosciowi minute ciszy :o((((((((

• Gość: koza Re: Rywin przed komisją IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 09:59
          Skąd Rywin wynalazł takich prawników, czy nie ma już lepszych w
          Warszawie?
          • Gość: thor Re: Rywin przed komisją IP: 213.76.0.* 23.02.03, 10:56
            Może nie stać go na lepszych?Wszak pieniędzy z łapówki nie dostał;-)
            • Gość: koza Re: Rywin przed komisją IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 12:26
              No własnie! Ale bieda to mu chyba nie grozi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka