Gość: thor IP: 213.76.0.* 22.02.03, 21:21 Eh.Napaliłem się i czekałem jak dziecko na cukierka,a tu totalna klapa.Rywin i jego pełnomocnicy byli do bani.Lew pomruczał tylko coś pod nosem i odmówił składania zeznań.Jednak nie ma to jak Michnik:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
being28 Re: Rywin przed komisją 22.02.03, 23:01 Rywin i Kwiatkowski nie popisali sie. W megaspisek Michnika nie wierze. Dla rozkrecenia afery przydaloby sie samobojstwo jednego z uczestnikow. Slowik wrocil do kraju, a mieszal podobno z otoczeniem Walesy. A tutaj nagle Falandysz umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Rywin przed komisją 23.02.03, 00:02 zachowanie tych dwóch Panów to istna farsa, nie wiem jaki będzie finał ,ale jeśli wszystko wróci do porządku dziennego ,to w naszym kraju chyba szybko dobrze nie będzie ,nie wiem jak innym farumowiczom ,ale w komisji sermowej numerem jeden jest dla mnie Pan Smolana ,jego inteligencja i fachowość poraża moje szare komórki Odpowiedz Link Zgłoś
rydym.op.pl Re: Rywin przed komisją 23.02.03, 07:36 Taka jest moim zdaniem polska rzeczywistość. Arogancja ludzi władzy jesze raz została zaakcentowana. Oni się nikogo nie boją. Mam nadzieję, iż ta sprawa wpłynie korzystnie na zmianę zachowań wielu osób z kręgu tzw. ludzi władzy, w tym Pana Kwiatkowskiego i Rywina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Rywin przed komisją IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 03:48 > A tutaj nagle Falandysz umiera... I tu oddam gosciowi minute ciszy :o(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Rywin przed komisją IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 09:59 Skąd Rywin wynalazł takich prawników, czy nie ma już lepszych w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Rywin przed komisją IP: 213.76.0.* 23.02.03, 10:56 Może nie stać go na lepszych?Wszak pieniędzy z łapówki nie dostał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Rywin przed komisją IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 12:26 No własnie! Ale bieda to mu chyba nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś