ismg 05.03.03, 19:35 Hej! Czy znacie dobrego pediatrę w Olsztynie, który przyjeżdża na wizytę do domu o każdej porze dnia i nocy. Jeśli tak, to proszę o jego namiary (nazwisko, telefon) Mam już dość błądzenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: pediatrzy 05.03.03, 20:29 Halina Kozak,bardzo dobry pediatra przyjedzie jeśli nie ma w tym czasie dyzuru w szpitalu tel. znajdziesz w ksiązce,albo podadzą w informacji,ja nie mam w zwyczaju podawania innym nr.telefonow bez zgody właścicieli-wybacz ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
ismg Re: pediatrzy 06.03.03, 16:06 Dziękuję za info. A może jeszcze kogoś znacie? Tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: pediatrzy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 20:58 Popieram, Pani Kozak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: pediatrzy IP: 213.76.0.* 12.03.03, 12:18 Sorki, że się podłączę. Mam prośbę, czy mogę dostać info, gdzie znaleźć telefon do pani doktor. Zainteresowana tym nazwiskiem szukałam w książce telefonicznej, ale nie ma. Na informacji też nie. Gdzie ta pani doktor przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: pediatrzy 12.03.03, 16:22 Przyjmuje prywatnie na ul.Wyzwolenia 20 nad apteką Ewa-pierwsze pietro,poniedziełki i piątki od 15 do 19,albo i dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: pediatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 16:29 Przepraszam,ale Apteka EWA mieści się przy ul.Wyszyńskiego róg Żołnierskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: pediatrzy 12.03.03, 16:31 Przepraszam moj błą dobrze mowisz troche zakręcona jestem,nie chodziło o Wyzwolenia a właśnie o Wyszyńskiego-przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś