Dodaj do ulubionych

Kecawy moderatorem forum

IP: *.ols.vectranet.pl 02.10.06, 22:10
W świecie kłamstwa i lęku na forum Olsztyn tylko dzielny i bohaterskie forumowicz Kecawy może prowadzić Nas w przyszłość.

Mimo ciągłej nagonki macek układu tylko Kecawy wyraża prawdziwą wolę narodu Polskiego. Dlatego powinien prostować owieczki forumowena lepszą i jedyną drogę!!!
Obserwuj wątek
    • edico Re: Wiadomo o co walczy 02.10.06, 22:41
      Wzorce też przednie.
      Np>;
      Ksiądz przyłapany z fałszywym prawem jazdy
      pi; PAP 09-02-2004, ostatnia aktualizacja 09-02-2004 11:18
      Księdza pracującego w jednej z parafii rzymskokatolickich na Ukrainie
      zatrzymali w Jarosławiu z fałszywym prawem jazdy policjanci z "drogówki".
      Kapłan miał je kupić na bazarze, kiedy zgubił legalny dokument. Teraz czeka go
      sprawa sądowa.
      Ksiądz powiedział, że w styczniu zgubił swoje prawo jazdy, a ponieważ nie miał
      czasu na wyrobienie nowego, udał się na bazar w Łodzi i tam kupił
      nowe. "Sprawę wyjaśniamy i na razie nie mogę podać więcej szczegółów" -
      powiedział PAP w poniedziałek naczelnik Sekcji Kryminalnej jarosławskiej
      Komendy Powiatowej Policji Robert Matusz.

Nieoficjalnie wiadomo, że zatrzymany do kontroli 33-letni mężczyzna nie ma
      obecnie w Polsce stałego miejsca zamieszkania. Od czerwca 2003 r. pełni
      posługi kapłańskie na Ukrainie. Wcześniej kilkakrotnie był poszukiwany w
      Polsce listem gończym m.in. za włamania oraz podrobienie dokumentu.

Ma więc pole popisu do wyrażania tej "prawdziwej" woli narodu
      realizowanej "czarnymi rękoma od pługa" ;-((

Czy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=4137414&a=4148183
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=957503&a=8340995
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=957503&a=10552941
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=957503&a=22220987
      • kecawa Re: Wiadomo o co walczy 02.10.06, 22:56
        Kościół to jak białe prześcieradło Nawet jedna plama to o plamę za wiele.Lecz
        pamiętaj bracie iż 99,99 procent to biel!!Lecz masz i Ty rację jedna plama to o
        plamę za wiele
        serdecznie pozdrawiam i dobranoc nieznany przyjacielu kecaw
        • edico Re: Wiadomo o co walczy 02.10.06, 22:59
          Za dużo tych plam, by mówić o białości tego prześcieradła. Stąd też uprawiane
          szaszki w życiu publicznym :))
    • 999s Re: Kecawy moderatorem forum 02.10.06, 22:45
      Gość portalu: lidka napisał(a):

> W świecie kłamstwa i lęku na forum Olsztyn tylko dzielny i bohaterskie forumowi
      > cz Kecawy może prowadzić Nas w przyszłość.
      >
      > Mimo ciągłej nagonki macek układu tylko Kecawy wyraża prawdziwą wolę narodu Pol
      > skiego. Dlatego powinien prostować owieczki forumowena lepszą i jedyną drogę!!!

Gratuluje cokolwiek makabrycznego poczucia humoru.
      • edico Re: Makabryczne są fakty a nie poczucie humoru :)) 03.10.06, 01:14
        Czemu bowiem ta wesoła propozycja ma być to takie makabryczna a nie oceniająca
        rzeczywistość z punktu widzenia autora wątku?

Pisarz Andrzej Szczypiorski w swej książce wydanej pod tytułem "Początek" przez
        Instytut Literacki w Paryżu pisał:
        "... Święta Polska, cierpiąca i mężna, Polskość święta, zapita, sku..ona,
        sprzedajna, z gębą wypchaną frazesem, antysemicka, antyniemiecka, antyrosyjska,
        antyludzka. Pod obrazkiem Najświętszej Panienki...".

Czy ostatni rok nie potwierdza takiego spostrzeżenia?
        • kecawa Re: Makabryczne są fakty a nie poczucie humoru :) 03.10.06, 08:43
          To nie mój świat o którym piszesz!!! Świat mój moich znajomych mojej rodziny to
          świat moralnośći świat Boga Ojczyzny i tolerancji nie oznaczającej zgody na
          chamstwo

serdecznie pozdrawiam kecaw( a tak między nami gdzie nie ma na świecie zła
          gdzie jest naród istniejący po dziń dzisiejszy bez skazy?)

pozdrawiam kecaw
          • edico Re: Makabryczne są fakty a nie poczucie humoru :) 03.10.06, 09:09
            kecawa napisał:

> To nie mój świat o którym piszesz!!! Świat mój moich znajomych mojej rodziny
            > to świat moralnośći świat Boga Ojczyzny i tolerancji nie oznaczającej zgody na
            > chamstwo
            >
            Hmm... Ciekawe rzeczy Waść prawisz. A ten Bóg Ojczyźniany to jaki to sobie naród
            wybrał z wilelu różnych nie tylko kolorowo nacjii?

Moralność w kraju, w krórym na pierwszym miejscu stawia się Boga a na samym
            końcu po własnym honorze, interesach i zachciankach można traktować jako
            boga-ojczyźnianą folklorystyczną specyfikę, o czym świat metodologicznych
            powiązań PiS'owskich wydaje się cały czas nam o tym przypominać.

Na początek polecam zapoznanie się z "Moralnością" Marii Ossowskiej. Wydanie to
            nie należy do szczytowych osiągnięć IV RP w tym zakresie, ale nic nie stracilo
            na swej aktualności, a przy nasileniu się pewnych zjawisk raczej wręcz przeciwnie.
            • kecawa Re: Makabryczne są fakty a nie poczucie humoru :) 03.10.06, 09:29
              Pomyśl a właściwie przemyśł .Między nami jest jedność edico.Bóg nie jest
              przeszkodą On jest dla mnie z TOBĄ POROZUMIENIEM.jA CIEBIE POSTRZEGAM JAKO
              PRZYJACIELA A NIE NIEPRZYJACIELA.Moralność to co nas łączy a prawo moralne
              edico jest w nas

serdecznie pozdrawiam i jadę wypocząć kecaw kaczysta
              • edico Re: Makabryczne są fakty a nie poczucie humoru :) 03.10.06, 10:08
                I nadal uważasz tę całą triadę Bóg-Honor-Ojczyzna za logiczną w sytuacji, gdy
                jednocześnie tę samą Ojczyznę poświęca się Maryii?

Widzisz tu jakiś sens?

Przecież w tych wszystkich moralno-kościelnych bogo-ojczyźnianych konstrukcjach
                Ojczyzna odmieniana we wszelkich możliwych konfiguracjach Ojczyzna itak z końca
                litanii ważkich i istotnych spraw nigdy nie zeszła.

Czy można poważnie przyjmować taką ekwilibrystykę moralną, w której honor
                jakiegoś dupka stawia się wyżej ponad sprawy Ojczyzny???

Co Citaka moraslność podpowiada???
          • Gość: antymenel Re: Makabryczne są fakty a nie poczucie humoru :) IP: *.olsztyn.mm.pl 03.10.06, 10:36
            a nie możesz zostać w tym swoim ukochanym świecie zamiast zaśmiecać to forum?
    • kecawa Re: Kecawy moderatorem forum 02.10.06, 22:54
      Niestety jestem grzeszny i nie nadaję się na moderatora

zasmucony kecaw kaczysta obywatel IV RP z radosnym kwa kwa
    • Gość: Pol Re: Kecawy moderatorem forum IP: *.ols.vectranet.pl 02.10.06, 22:55
      Nie moderator, a prawdziwy CHORĄŻY nieugiętej doktryny kaczyzmu!
      • kecawa Re: Kecawy moderatorem forum 02.10.06, 22:57
        Dziękuję za uznanie i piękny tytuł

kecaw chorąży kaczyzmy z radosnym kwa kwa na dobranoc przyjacielu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka