bob-budowniczy 21.03.03, 13:01 Czy wojsko dalej jest w Lidzbarku czy sobie poszło - kiedyś to chyba przeciwlotnicy byli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Tajna odpowiedź 21.03.03, 21:29 Wojsko jeszcze jest - i chyba nawet obie jednostki. Ale w jakim stanie i konkretnie od czego, to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Tajna odpowiedź 22.03.03, 17:31 Nie wim jak to jest z tym wojskiem,WKU istnieje jeszcz,nawet jakś aferka była ostatnio bo w gazetkach pisali i w Olsztynskim radiu mowili Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Tajna odpowiedź 23.03.03, 00:34 Jaka aferka?? Angela - szczegóły, szczegóły, bo ja tu ani Olsztyńskiej, ani lokalnego radia.... Ale jak coś ciekawego... - to dawaj! Bob pewnie też z chęcią posłucha wieści z "wojskowego" Lidzbarka;) Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Tajna odpowiedź 23.03.03, 01:43 Jakiś kontraktowy obiecywał i załatwiał odroczki z wojska i udawało mu sie do czasu,a potem okazało sie ze koleś ma problemy z narkotykami i alkiem ,wiec?! jakie mamy wojsko? pytam i milcze bo nic dodać nic ując... Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Pytanie tajne 22.04.03, 12:39 Wojsko jest :))) Dwie jednostki.Zieloni i niebiescy. 30 lat mieszkam w Lidzbarku i nawet nie wiem do czego oni tu sa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Pytanie tajne 22.04.03, 13:19 Może warto się dowiedzieć? a jakby tak sobie poszli? byłoby więcej bezrobocia... albo lepiej - jakby tak nagle tam US Army przyszło?.. Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Pytanie tajne 22.04.03, 13:24 Zieloni maga ISC :L)))))))))) Moze sale sportawa i basen dla miasta oddadza :)))) po kiego grzyba im to jak i tak penie nie korzystaja z tego Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Pytanie tajne 22.04.03, 14:31 Ten basen to niewątpliwie zwiększa szanse Lidzbarka na bycie bazą US Army...jankesi bez baseny nie wytrzymają.. a jakiś inny basen w mieście działa? Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Pytanie tajne 22.04.03, 14:38 TAAAAAAAAAA w oczysczalni sciekow :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Pytanie tajne 22.04.03, 15:11 Ojjj jakis basen ogolnodostepny by sie przydal:))) Poplywaloby sie ,a tak trzeba zasuwac taki kawal na piechte na jeziorko :)))) W sumie jesli chce sie poplywac :-) Pozdrowionka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Pytanie tajne - Daffne 22.04.03, 17:06 Mam prodzik :))))))))))) zapraszam na lato na pluskanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Pytanie tajne - Daffne 22.04.03, 22:08 blackcry napisał: > Mam prodzik :))))))))))) > zapraszam na lato na pluskanie :)))) -------------- A co to jest prodzik ????? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: Pytanie tajne 22.04.03, 17:47 Wojsko jest( nawet zapukało do drzwi przed chwilką he he ).Zadziwiajaco długo trawją, jak na tendencje do likwidacji małych jednostek. Ale jak już ktoś wspomniał, oby jak najdłużej..o pracę w Lidzbarku trudno. Co tam basen, nad jezioro Symsar zapraszam:)spacerkiem w święta obeszłam plaże- wiosnę pachnie i łabędzie (sztuk dwie)są:). A o łabędziach napiszę w nowym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś