h.castorp 18.10.06, 11:00 dlaczego się zrobiło cicho o szmicie. o dąbkowskim głośno a szmit chyba odpuścił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: szmit nic nie robi IP: *.olsztyn.net.pl 18.10.06, 11:56 Bo pan szmit nie ma nic do powiedzenia od siebie gdy nic się nie dzieje. on uaktywnia się dopiero gdy coś się stanie i na kanwie zdarzeń może dokopać kontrkandydatom np. zadyma na stadionie, protest mieszkańców z ul. Złotej i Srebrnej. Jak nic się nie dzieje to zero pomysłu na jakiekolwiek sensowne działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: szmit nic nie robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:21 co się podniecacie łopatologiczną kampanią Pana Dąbkowskiego ... wydać 50 tyś na plakaty i obwieszenie miasta to każdy potrafi.... Nic ciekawego w jego kampani nie jest , gdzie jego propozycje co do miasta jego rozwoju , gdzie rozliczenie z tego co nie zrobił itp.... Po drugie , kto powiedział że Szmit ruszył juz z kampanią na całego może czeka aż się plakaty Dąbkowskiemu skończą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykl Re: szmit nic nie robi IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.06, 20:27 szmit z tego co widziałem w regionalnej telewizji już z kampanią wystartował, lecz moim skromnym zdaniem nic nie wniesie dobrego dla Olsztyna, przykład to spojrzenie na rządy Pis-u z Samoobroną i LPR w Warszawie - totalna porażka i wstyd na całą UE. Ja chcę, żądam przedterminowuch wyborów parlamentarnych - samorządowe napewno obecne korytko przegra z kretesem. Olsztyn nie zasługuje na władzę pana senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: szmit nic nie robi IP: *.ols.vectranet.pl 18.10.06, 23:59 Zasługuje. Ładnie się prezentuje. Podoba się kobietom. Kobiety, głosujcie na Szmita! Odpowiedz Link Zgłoś