Gość: copyto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:27 Mam najnowsze badania rynku. Po przepytaniu 101 mieszkańców Olsztyna wyszło, że w drugiej turze o prezydenturę będa walczyć Dąbkowski i Małkowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:14 to stawiam na Dąbkowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.mm.pl 26.10.06, 17:33 oj małkowski może się pzrejechać i I turze za lekceważenie wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybujałe i za erotycznee ekscesy IP: 62.29.133.* 26.10.06, 18:08 Ekscesy zktórych śmieje się całe miasto(Apokalipsa w Nytszlo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekscesy Re: i za erotycznee ekscesy IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.06, 18:39 Śmiać się wypada z tych, którzy w takich szmirach gustują. Lepszej literatury nie znasz? A może ta ambitna okazała się za trudna w czytaniu i zrozumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepszy wygra Re: i za erotycznee ekscesy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.14, 08:26 będzie nagroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.ols.vectranet.pl 28.10.06, 18:00 Drogi copyto! Badania na 100 mieszkańcach to ty sobie możesz włożyć... Jesteś od Dąbkowskiego? Prezydent Małkowski wygra w I turze, bo nie płaci klakierom takim jak ty,bo dużo zrobił w mieście i jest w jakiś sposób przewidywalny w przeciwieństwie do piekarza.Zna kindresztubę, umie się wszędzie zachować tak, że aż miło popatrzeć, szanuje ludzi. Ma niespożytą energię.Poza tym jestem kobietą i odbieram go jako dystyngowanego i atrakcyjnego mężczyznę.Ujmuje mnie swoim specyficznym urokiem. A teraz wściekłe kundelki możecie zacząć ujadanie i kąsanie prezydenta Małkowskiego. Nie ma was znowu az tak wielu, robicie tylko dużo hałasu. Panie Prezydencie, proszę się trzymać mocno na ostatniej prostej.Ataki na Pana to dziecinada. Ludzie myślący zagłosują na Pana, bo reszta Panu do pięt nie urasta.Łączę wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.mm.pl 28.10.06, 18:12 Beata przed Malkowskim zamiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????!!!!! Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.ols.vectranet.pl 28.10.06, 19:13 "Zna kindresztubę, umie się wszędzie zachować tak, że aż miło popatrzeć, szanuje ludzi." Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 28.10.06, 19:17 pozyjemy zobaczymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos hahaha, dawno mnie tak nikt nie rozbawił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:09 atrakcyjny Czesław wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: hahaha, dawno mnie tak nikt nie rozbawił IP: *.olsztyn.mm.pl 28.10.06, 20:19 PRECZ Z MALKOWSKIM!!!!!!!!!Tylko nie on prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
copyto Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 28.10.06, 21:11 Drogi copyto! Badania na 100 mieszkańcach to ty sobie możesz włożyć... 100 osób to niemało. Dla ścisłości - przepytano więcej, ale pod uwagę mie brano tych, którzy stwierdzili, że na wybory nie pójdą. Przy okazji, zapowiada się bardzo niska frekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
copyto Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 07.11.06, 00:07 Droga Beato! Jestem niezależnym badaczem. Po 10 dniach od rozpoczęcia tego wątku Wyborcza potwierdziła kto w II turze. Mam więcej ciekawych, wręcz szokujących danych (np. pełna porażka PiS), ale nie będę ich wyciągał na kilka dni przed wyborami, bo powiesz, że jestem wykształciuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:46 I co będzie, jeśli taki syfiasty wybór nam się zdarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaus Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:39 Syfiasty, to byłby wtedy gdyby wybrano Owoca, albo Prucnala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.mm.pl 29.10.06, 16:15 Syfiasty bedzie jezeli wybrany bedzie Czeslaw M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.ols.vectranet.pl 29.10.06, 23:26 Czesław moim Prezydentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robiii Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.net.pl 30.10.06, 14:45 101 osób to faktycznie niewiele. jeśli będzie druga tura to najprawdopodobniejk właśnie w takim układzie. trzeba się mobilizować i pójść głosować, bo największy wstyd to mała frekwencja i taki radny wybrany przez 300 głosów nie czuje "bata" nad sobą bo 300 następnych ludków-frajerów zbierze z rodziny, znajomych i przypadku:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 30.10.06, 19:11 obawiam sie, ze polityk nie czuje nad soba bata nawet jesli wybiera go milion osob. patrz n naszych rzadzacych w warszawie: sejm, senat, rzad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 30.10.06, 17:15 Twoim może sobie być ale moim nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31 Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:34 Gość: ja 29.10.06, 23:03 A w wojsku JA- to DUPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andor Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:07 Gdyby rzeczywiście tak było, to ciekaw jestem czy zwolennicy PiS zagłosują na Dąbkowskiego? Logika tak by nakazywała... Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 30.10.06, 21:17 "logika" to podpowiada, ze najwiekszym wrogiem PIS jest wlasnie PO. rzeczywiscie, ciekawe na kogo zaglosuja ? oczywiscie, jezeli sondaze znajda pokrycie w rzeczywistosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papa_Smurf Dąbkowski w poprzednich wyborach nawoływał do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:56 głosowania na Małkowskiego (wraz z Arcybiskupem Piszczem). Także Panu Dąbkowskiem bliżej do obecnego Prezydenta niż Senatora. Wiadomo - coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Dąbkowski w poprzednich wyborach nawoływał do 07.11.06, 21:08 zgadza sie ! panu Dabkowskiemu blizej do obecnego prezydenta niz do senatora ! a konkretnie : blizej w sondazach poparcia wyborcow :) ! ciagle pozostaje aktualne pytanie: na kogo zaglosuja w drugiej turze popierajacy senatora ? bo , na swojego kandydata prawdopodobnie nie beda juz mogli zaglosowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wszystko jest możliwe 30.10.06, 21:17 Cicha mobilizacja zwolenników jednego czy drugiego wszystkie przewidywania może obrócić w niwecz. Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest aktywny, świadomy i osobisty udział w nadchodzących wyborach z pełnym przekonaniem o konsekwencjach wyboru własnego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: Wszystko jest możliwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:50 możliwa jest tylko wygrana szmita w drugiej turze z małkowskim, dla PO bliżej do PiS-u niż SLD w O Odpowiedz Link Zgłoś