Dodaj do ulubionych

Dąbkowski i Małkowski w II turze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:27
Mam najnowsze badania rynku. Po przepytaniu 101 mieszkańców Olsztyna wyszło,
że w drugiej turze o prezydenturę będa walczyć Dąbkowski i Małkowski
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:14
      to stawiam na Dąbkowskiego!!!
      • Gość: oj Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.mm.pl 26.10.06, 17:33
        oj małkowski może się pzrejechać i I turze za lekceważenie wyborców
        • Gość: wybujałe i za erotycznee ekscesy IP: 62.29.133.* 26.10.06, 18:08
          Ekscesy zktórych śmieje się całe miasto(Apokalipsa w Nytszlo)
          • Gość: ekscesy Re: i za erotycznee ekscesy IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.06, 18:39
            Śmiać się wypada z tych, którzy w takich szmirach gustują. Lepszej literatury
            nie znasz? A może ta ambitna okazała się za trudna w czytaniu i zrozumieniu?
          • Gość: lepszy wygra Re: i za erotycznee ekscesy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.14, 08:26
            będzie nagroda
    • Gość: Beata Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.ols.vectranet.pl 28.10.06, 18:00
      Drogi copyto! Badania na 100 mieszkańcach to ty sobie możesz włożyć...
      Jesteś od Dąbkowskiego? Prezydent Małkowski wygra w I turze, bo nie płaci
      klakierom takim jak ty,bo dużo zrobił w mieście i jest w jakiś sposób
      przewidywalny w przeciwieństwie do piekarza.Zna kindresztubę, umie się wszędzie
      zachować tak, że aż miło popatrzeć, szanuje ludzi. Ma niespożytą energię.Poza
      tym jestem kobietą i odbieram go jako dystyngowanego i atrakcyjnego
      mężczyznę.Ujmuje mnie swoim specyficznym urokiem. A teraz wściekłe kundelki
      możecie zacząć ujadanie i kąsanie prezydenta Małkowskiego.
      Nie ma was znowu az tak wielu, robicie tylko dużo hałasu.
      Panie Prezydencie, proszę się trzymać mocno na ostatniej prostej.Ataki na Pana
      to dziecinada. Ludzie myślący zagłosują na Pana, bo reszta Panu do pięt nie
      urasta.Łączę wyrazy szacunku.
      • Gość: gargamel Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.mm.pl 28.10.06, 18:12
        Beata
        przed Malkowskim zamiata!
      • Gość: ????!!!!! Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.ols.vectranet.pl 28.10.06, 19:13
        "Zna kindresztubę, umie się wszędzie
        zachować tak, że aż miło popatrzeć, szanuje ludzi."
        • muraszka1 Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 28.10.06, 19:17
          pozyjemy zobaczymy ;)
      • Gość: bigos hahaha, dawno mnie tak nikt nie rozbawił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:09
        atrakcyjny Czesław wymiata
        • Gość: a Re: hahaha, dawno mnie tak nikt nie rozbawił IP: *.olsztyn.mm.pl 28.10.06, 20:19
          PRECZ Z MALKOWSKIM!!!!!!!!!Tylko nie on prezydentem.
      • copyto Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 28.10.06, 21:11
        Drogi copyto! Badania na 100 mieszkańcach to ty sobie możesz włożyć...

100 osób to niemało. Dla ścisłości - przepytano więcej, ale pod uwagę mie brano
        tych, którzy stwierdzili, że na wybory nie pójdą. Przy okazji, zapowiada się
        bardzo niska frekwencja.
      • copyto Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 07.11.06, 00:07
        Droga Beato! Jestem niezależnym badaczem. Po 10 dniach od rozpoczęcia tego wątku
        Wyborcza potwierdziła kto w II turze. Mam więcej ciekawych, wręcz szokujących
        danych (np. pełna porażka PiS), ale nie będę ich wyciągał na kilka dni przed
        wyborami, bo powiesz, że jestem wykształciuchem.
    • Gość: Kasandra Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:46
      I co będzie, jeśli taki syfiasty wybór nam się zdarzy?
      • Gość: klaus Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:39
        Syfiasty, to byłby wtedy gdyby wybrano Owoca, albo Prucnala.
        • Gość: a Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.mm.pl 29.10.06, 16:15
          Syfiasty bedzie jezeli wybrany bedzie Czeslaw M.
          • Gość: ja Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.ols.vectranet.pl 29.10.06, 23:26
            Czesław moim Prezydentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: robiii Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.olsztyn.net.pl 30.10.06, 14:45
              101 osób to faktycznie niewiele. jeśli będzie druga tura to najprawdopodobniejk
              właśnie w takim układzie. trzeba się mobilizować i pójść głosować, bo
              największy wstyd to mała frekwencja i taki radny wybrany przez 300 głosów nie
              czuje "bata" nad sobą bo 300 następnych ludków-frajerów zbierze z rodziny,
              znajomych i przypadku:)
              • maretina Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 30.10.06, 19:11
                obawiam sie, ze polityk nie czuje nad soba bata nawet jesli wybiera go milion osob.
                patrz n naszych rzadzacych w warszawie: sejm, senat, rzad!
            • Gość: max Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 30.10.06, 17:15
              Twoim może sobie być ale moim nie!
            • Gość: 31 Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:34
              Gość: ja 29.10.06, 23:03

A w wojsku JA- to DUPA
    • Gość: andor Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:07
      Gdyby rzeczywiście tak było, to ciekaw jestem czy zwolennicy PiS zagłosują na
      Dąbkowskiego? Logika tak by nakazywała...
      • taras70 Re: Dąbkowski i Małkowski w II turze 30.10.06, 21:17
        "logika" to podpowiada, ze najwiekszym wrogiem PIS jest wlasnie PO.
        rzeczywiscie, ciekawe na kogo zaglosuja ?
        oczywiscie, jezeli sondaze znajda pokrycie w rzeczywistosci !
        • Gość: Papa_Smurf Dąbkowski w poprzednich wyborach nawoływał do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:56
          głosowania na Małkowskiego (wraz z Arcybiskupem Piszczem). Także Panu
          Dąbkowskiem bliżej do obecnego Prezydenta niż Senatora. Wiadomo - coś za coś.
          • taras70 Re: Dąbkowski w poprzednich wyborach nawoływał do 07.11.06, 21:08
            zgadza sie ! panu Dabkowskiemu blizej do obecnego prezydenta niz do senatora !
            a konkretnie : blizej w sondazach poparcia wyborcow :) ! ciagle pozostaje
            aktualne pytanie: na kogo zaglosuja w drugiej turze popierajacy senatora ? bo ,
            na swojego kandydata prawdopodobnie nie beda juz mogli zaglosowac !
    • edico Re: Wszystko jest możliwe 30.10.06, 21:17
      Cicha mobilizacja zwolenników jednego czy drugiego wszystkie przewidywania może
      obrócić w niwecz. Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest aktywny, świadomy i
      osobisty udział w nadchodzących wyborach z pełnym przekonaniem o konsekwencjach
      wyboru własnego stanowiska.
      • Gość: eni Re: Wszystko jest możliwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:50
        możliwa jest tylko wygrana szmita w drugiej turze z małkowskim, dla PO bliżej
        do PiS-u niż SLD w O
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka