IP: 195.205.47.* 13.11.01, 11:36
czy byl ktos moze na "wiedzminie" ? jakie odczucia ? slyszalem wiele zlego jak
i dobrego .
Obserwuj wątek
    • Gość: tobe Re: wiedzmin IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 00:52
      ano wlasnie, lubie Sapkowskiego i wlasnie sie wybieram na Wiedzminka. tez
      sluszalem rozne opinie, ze niby malo jest efektow specjalnych...ale czy dalo by
      sie zrobic z lalusiowatego Michasia Zeberko Wiedzmina bez efektow specjalnych??
      jakos nie wierze...
      nie ma co polegac na opiniach innych, trzeba isc i sie samemu przekonac, wtedy
      bedzie mozna ponarzekac lub wychwalac na podstawie tego co sie zobaczy.
      • Gość: andy Re: wiedzmin IP: 195.205.137.* 14.11.01, 08:59
        efektow specjalnych - niecale 4 minuty na ponad 2 godziny filmu, ale jak na
        nasze warunki to calkiem mile zrobione smoki.Wersja pierwotna miala 3
        godziny,ale trzeba bylo skrocic. Jesli ktos liczy na bardzo wiarygodne
        przelozenie Sapkowskiego to sie zawiedzie.Najlepiej pojsc i przekonac sie. A ja
        czekam na 13 odcinkowy serial - bedzie wiele szczegolow wiecej. A co do
        Michasia Z. - to faktycznie wole go jako Wiedzmina - bo napradwde niezle go
        zrobili-koles musial przez 9 miesiecy chodzic z silikonem na glowie...:)
        • Gość: gugu Re: wiedzmin IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 13:53
          podobno są 2 fajne teksty ( w wiedzminie oczywiscie)
        • Gość: tobe Re: wiedzmin IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 21:32
          Oj tam kilka miesiecy z silikonem na glowie. Znam taka jedna ktora chodzi z
          silikonem juz ladnych pere latek ( co prawda nie na glowie ) i ma wielkie
          powodzenie. Znacznie wieksze niz jakis tam Michas ;)
    • kasiek_banderas Re: wiedzmin 23.11.17, 16:58
      Jeśli interesuje Was Wiedźmin to własnie przed chwilą widziałam Wiedźmin. Pakiet tomy od 1 do 8 www.taniaksiazka.pl/wiedzmin-tom-1-8-pakiet-czarny-andrzej-sapkowski-p-604957.html Piękne, czarne wydanie. Tylko dla konesera ;) Jestem pod wrażeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka